Ādas apvalki!

Neputns Reģ.: 26.11.2020

Draugi mīļie, man auto (Škoda octavia 2018) ir parasti sēdekļi ,kā jau nāk no rūpnīcas, es gribētu kaut kādus ādas pārvalkus, bet labu kvalitāti, lai vieglāk kopt, lai acij un sirdij tīkami. Iesakiet kur meklēt, kādas atsauksmes, kuri pašiem patīk un tā tālāk. Paldies.

 
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Pārvalks ir un paliek pārvalks - nekad nepiegulēs perfekti, lai cik kvalitatīvs nebūtu. Ja nepatīk oriģinālie sēdekļi, varbūt ir vērts viņus pāršūt. Zinu, ka ir ļoti labs un nedārgs kantoris toļi Krūzes, toļi Ventspils ielā - man zināmi cilvēki tur ir pāršuvuši sēdekļus un ir ļoti apmierināti. Precīzu adresi gan tagad uz sitiena neatradīšu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ventspils ielā 50 , tajā lielajā territorijā ir tas automix.lv , kādreiz skatījās samērā labs

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Es savukárt teiktu paskaties ss.lv 'srotiem - no auto ar ádas sédekliem.

Tip no šīs izvēlnes - iespēju robežas aizbraucot uz vietas apskatot kāds stāvoklis un tad aŗi paskaties kādi ir štekeri taviem sēdekļiem ...

www.ss.lv/lv/transport/spare-parts/skoda/octavia/spare-parts-from-one-auto/

GTD2 Reģ.: 18.10.2004
2 1 Atbildēt

ss vietā labāk izvēlētos rrr.lt, ādas sēdekļi labā stāvoklī nebūs lēti, iespējams, ka izdevīgāk esošo auto pārdot un piliekot naudiņu nopirkt tādu pašu ar ādas sēdekļiem

msh Reģ.: 16.04.2007
4 0 Atbildēt

Nu NAHUJ tā riskēt pērkot citu mašīnu?

Nortel Reģ.: 16.03.2007
2 0 Atbildēt

Es kautkā vienmēr esmu izvairījies no ādas sēdekļiem. Pat ja viņiem ir apsilde, ventilācija un tie ir gaišā tonī. Kopt viņus ir grūtāk, jādarbojās ar speciāliem līdzekļiem, ātrāk veidojās izsēdējumi, arī plaisā. Un netur rumpi sēdeklī tik labi kā auduma. Vienīgā āda kas man patīk ir zamšāda (alkantara). Bet tikai svētdienās, ar tīrām biksēm uz baznīcu braucot.

Un vēl kas, tagad pērkot lietotus auto daudzi pircēji pēc WIN skatās komplektāciju. Un jebkura neatbilstība izraisa aizdomas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vienīgie ādas ķebļi kuriem var nebūt apsilde ir tad, ja mašīna ir nākusi no kādas Itālijas. Par pārējo - ja nu vienīgi gribas piepisties sīkumiem. Es kā reiz teiktu otrādi - man ādas ķebļi ir tieši tāpēc ka tos var nekopt un par tiem neuztraukties - ja es, nosmērējies ar kādām eļļām, smērēm, vai vienkārši izsēdējies uz putekļainas grīdas, iekāpšu mašīnā, sliktākajā gadījumā pēc manis vajadzēs padarboties ar mitru lupatu - ar lupatas ķebļiem būs daudz jautrāk  

Par sēdekļa turēšanu - sēdeklī ir jānotur sēdekļa formai, nevis materiālam. Āda kā reiz ir labāka jo var sēdeklī ieslīdēt

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Viss kā allaž aizgājis offtopikā (nevis KUR autoram dabūt pārvalkus, bet KĀPĒC viņam tos vajag/nevajag), bet ja reiz tā, mans nelielais viedoklis.

Visu savu dzīvi sanācis dzīvot ar auduma ķebļiem un negribas īsti piekrist populārajam "tie nocūkojas ātri, bet ādas ne". Nevajag kāpt ar piedirstām biksēm un nebūs bēdu. Pat mana tēva autiņam  lai ar ķebļi padiluši, bet nebūt ne pieķēzīti, kā varētu būt, lai gan viņš auto nereti izmanto lauku darbos un mēdz kāpt autiņā darba apģērbā.

Ko gribu teikt - varbūt ādas ķebļiem ir plusi, bet norakstīt parastos neredzu jēgu.

Brālim ir paliels suns un par to gan šis izteicās, ka tur ādai esot plusi - izvākt spalvas, smakas u.tml.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti