A4 B8 problēma ar gaismu augstuma sensoru

Tusks Reģ.: 23.09.2023

Sveiki! Varbūt problēma pašā regulēšanā. Priekšējais līmeņa sensors jauns. Ar DELPHI kompi mēģinu veikt lukturu augstuma kalibrāciju, savādāk met kļūdu, ka nav noregulētas lampas. Programma rāda, ka kalibrāciju jāveic pie izslēgta dzinēja, bet ja dzinējs izslēgts, izlec jauna kļūda, ka neredz sensoru un regulāciju nevar veikt. Iedarbinot dzinēju, sensoru kļūdas pazūd, bet akceptējot kalibrāciju pēc tam gaismas visu laiku nedaudz cilājas uz augšu un leju (trīc), kas varētu būt sekas no regulēšanas pie darbojoša dzinēja.

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Dīvaini ir tas, ka tev bez motora darbināšanas nenotiek kalibrācija, es tam visupirms pievērstu uzmanību, varbūt aķis netur spriegumu ???

Vai moš ar lukturu vadiem, zemējumiem vai štekeriem ir problēma...

Tusks Reģ.: 23.09.2023
0 0 Atbildēt

Bez motora darbināšanas rāda kļūdu, ka nav savienojuma ar priekšējo devēju. Kā piedarbina, tā Ok. Arī domāju par strāvas padevi, pieslēdzu pat auto pie lādētāja, bet apmānīt neizdevās. Arī domāju par ievada štekeru, bet tad jāatrid, kur viņš itrā galā vienojas klāt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Dzinējs izlēgts,ok- bet vai aizdzedze ir ieslēgta? Pats sensora vads arī var būt vainīgs.Un fig vel atradīsi, kurā vietā.Tāpat arī otrs, aizmugures sensors.Paši lukturos esošie motoriņi ir kārtībā?

Tusks Reģ.: 23.09.2023
0 0 Atbildēt

Motorus testēju - viss ok. Kļūdu rāda tikai uz priekšējo sensoru😉

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti