Toyota RAV4 eļļas spiediena problēma

kristersssss Reģ.: 25.11.2023

Jautājums par Toyota RAV4 2.0 D4D 2005. gada problēmām ar motoru, no mašīnu remonta neko nesaprotu. Iedegās eļļas spiediena lampa, aizvedu uz servisu, nomainīja spiediena sensoru, nekas neizmainījās. Tad nomērīja eļļas spiedienu, meistars saka, ka minūti pēc motora iedarbināšanas spiediens pazūdot. Esot divi varianti - vai nu eļļas sūknis jāmaina un varbūt problēma tiks atrisināta, bet neko nesolot, vai nu uzreiz cits motors jāpērk un jāliek iekšā. Vai tiešām motora maiņa ir labākais risinājums šajā situācijā?

 
Davidich Reģ.: 13.01.2018
2 1 Atbildēt

Toyotai dzinēja maiņa noteikti būs labākais risinājums. Eļļas sūknis nevar minūti pumpēt un pēc tam nepumpēt. Viņam ir mehāniskā piedziņa. Un minūtes laikā tur nekas nevar uzkarst tā, lai noķīlētu vai pūstu garām. Uzkarst var, bet tad jābūt vispār bez eļļas, attiecīgi spiediens nebūs jau sākumā. Vēl var izskrūvēt kvēlsveces un iebāzt endoskopu cilindros. Bet 99% ka tās nolauzīs.

Tā kā kapitālo remontu šādiem dzinējiem taisīt nav jēgas, tad tikai maiņa.

Iesaku Xodos Auto. Ar viņiem var sarunāt arī tiešo piegādi no Emirātiem uz LV. Caur RU patreiz ir ļoti dārgi.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Labs pirkums,apsveicu!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja grib likt tādu pašu motoru, tad kādi Emirāti?!

Tik veci autiņi tur nemaz nav. Tepat kādā Lietuvā gan jau var visu atrast.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Esi pārliecināts, ka tā ir spiediena nevis līmeņa lampiņa?

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Centis_Nuudele rakstīja: Esi pārliecināts, ka tā ir spiediena nevis līmeņa lampiņa?

Viņš tak servisā bija.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu visupirms es mēģinatu pārliecināties, vai eļļas sastāvs ir vajadzīgais, un tur nav piemēram daudz dīzeļa ...

Tad nākamais ko provētu saprast cik ļoti vispār vērts šim sevisam uzticēties. Un trešais, ja viss ar iepriekšējiem 2 labi, tad patiesi padomāt vai lētāk nesanàk mainiti motoru, jo zems eļļas spiediens(pieņemot ka tā ir patiesība) neko labu nenodar tava motora iekšām, un pat ja izrādīsies ka eļļas sūknis, tāpat liela varbūtiba ka izlīdīs nakamā problēma. Bet cita starpā tu jau vari piezvanīt uz autorizeto servisu (Wess vai Amserv) un iztastit situāciju, un uzdot to pašu jautājumu ko šeit, viņi diezgan labi zinās pie kāda nobraukuma, kadas ir šo motoru vajās vietas ...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti