Kārtot: Augošā secībā
Abuu 25.03.2008 19:30

PUSĀdAS IMITĀCIJAS DERmANTĪnA SALOnS!!!

nav acordiem šiem pusādas salona!! LĒTUCIS!!!

auto kā auto! bet salons, HONDA VAreja parupeties par labaku, patikamaku tapseeejumu!!!!

Abuu 22.12.2007 0:57

nezinu kā ar maldinošo info šajā gadījumā, taču pēdējā laikā ir ļoti liela, var pat teikt agresīva, uzbazīga kampaņa no kantoriem, kas piedāvā direct sms marketing. Lai arī man tas šķiet absurdi, jau IR... un būs vēl... NOTEIKTI uzņēmumu vadītāji, kuri šo fīču ieviesīs, lai 1) kotrolētu, informētu savus darbiniekus operatīvi, 2) Lai spamoto, spamotu, sveiktu, PIEDĀVĀTU, piedāvātu jaunākos produktus... un visa info, kas būs uzņēmuma X database tiks spamota ar sms.

kurš iegūst, kurš zaudē un vai kādam liks parakstīt papīrus, par to, ka *vēlos saņemt jaunumus uz mobīlo... nemācēšu pateikt.

taču ja šajā gadijumā attiecības ir starp jur un fizisku personu tas ir savādāk.

ja tas ir biznesa, partnerības, sadarbības ietvaros.. jau atkal savi +/-.

Abuu 09.08.2007 10:49

pēc maza crush riepa laida cauri, servī izpūta visu baloniņu, nebija laika viņiem meklēt caurumu. Riepa turēja ilgi.

Tagad kad lika jaunas vasarenes un demontēja vecās, pavēras skats, kas notiek ar to riepu, un kāpec viņu nevar nobalansēt. SMIRD pēc sūd.a konkrēta tā ķīmija, visa riepa iekšā caurauta ar tādiem kā striķiem un punķiem

Riepu meistars teica to pašu, ko Inruder. Nobalansēt ir liels čakars!!!

Abuu 17.06.2007 16:27

cybercannibal - jautajums Specam!

ņēmos es ilgi pucēju auto ar turtle wax ar toņiem (colour magic), tas beidzās - patika. tad kautkādu prastu turtli waxi - kuru uzsmērējot ar slapju drānu, jāļauj nožūt. kad nožūst paliek tāds kā ARIEL pulveris riebīgssss, kuru izberzējot autiņš viss kā ar puteķļiem!

apriebās!!

šodien te viens čomaks veicī ieteica "Meguiar's" - tipa pro pārdotākais USA brends.

varbūt tev ir kādas atsauksmes?? iemēģinājies vaskot vēl neesmu ; ))

Abuu 09.05.2007 16:08

apskatot auto piedāvājums, lietoto auto tirgū, krīt acīs arī primera ar dīzeļdzinēju un plašo aprīkojumu, dvd, xenon, atpakaļskata kamera uttt, karoche pilni navaroti. piemīlīgāks šķiet universāls sudraba krāsā, kas arī, cik novērots ir populārākā krāsa, TAČU...

apskatot cik tādu auto % brauc pa ielām un kāds ir price, salīdzinot ar Avensi, Mazda 6, Accord - viss top skaidrs.

pēcpārdošanas vērtība ir zema un jams netika, man tā domāt, pieņemts starp Latviešu prātiem. ghyy

Abuu 08.04.2007 23:50

lasam, kas tas par \"loganu\" ir...

raksts ļoti patīkams un bez liekas līšanas pakaļā par to, cik auto labs.

daļa txt ir ukraiņu valodā, cits vecis runā krieviski.

www.ekipage.com.ua/...

ar 2.0 dizeli varetu but viss savadak

Abuu 04.03.2007 19:42

Modricimus rakstīja: Cienītie klātesošie. Tie, kas izmanto DC++ vai torentus, ierakstiet serčā Detective rus salvage, tur ir divas daļas dokumentaalajai filmai.

skaidri un gaiši parādīts, kāda ir shēma un mahinācijas mašinām, kas nāk no ASV. un kā viņas taisa. Ja Iauto ir serveris, varu uzsviests tās filmas, lai visi redz, ka nevajag dzīt iekšā šrotus...., nedo dies, pēc tam pie neliela trieciena priekša atdalās utt....

Visu cieņu par šo ieteikumu apskatīt filmu. Viss kļūst vēl skaidrāks, rodas reāls priekšstats... Un tas, ka Lietuvas BRC pat piedāvā crašotus auto...

Šītādas filmas jārāda pa Ltv nevis kakainas zebras

Abuu 08.02.2007 14:49

Kamikadze rakstīja: a mosh vaig dzipu-parketnieku? tjip toyota rav4 vai honda cr-v?

Jā!!! atbalstu un pats skatos arī uz šiem abiem tiešajiem konkurentiem, bet 1) labu crv varētu dabūt pa kādi 13 eur., bet te sanāk divas pozīcijas un iespējas - 1) tie kas nāca 97, 98, 2001 gads ir pirmās paaudzies crv ar drausmīgi plastmasīgu salonu un neglītu! nākamā paaudze, ja nemaldos no 2002.. sākuma gadu modeļi, tie kas Latvijā ir nojāti un nesmuki, tracina "rižiki" priekšējos lukturos un vispā skatoties uz tādu parketieku tas līdzīnās ŅIVAI!!! lai nelīdzīnātos ņivai, augšā vajag jumta reliņus un gar sāniem dugas. labi exemplāri maksās jau ap 17 eur. jaunais crv ir konfekte, dizains, formas - ala porsche.

par Rav 4 - vinji pēc Ņivas neizskatās un dizains ir piemīlāks, taču lai dabūtu sakarīgu gadu 2002, 03 == 14 eur vismaz, jo pirmās paaudzes RAV 4 ir neglīts un ar šķībām acīm!

svarīgi pievērst uzmanību piedziņas veidam, jo crv gada 2004. priekšējā velkošā - un pakaļa pieslēdzas pie izspolēšanas.

par premacy - liekas, minivens ar vājiem dzinējiem.

esmu par parketnieku, jo drošāk gan ziemā, gan no mūlāpiem, gan augstāk sēdēt un pārrezēt situāciju, bet manās acīs neviens idealniks pa 10000 eur nav iekritis.

aa nu ir hjundais SANTA FE! bet atkal visi sludinājumi kas, ir tie nojāti un dizains arrr liekas atbaidošš, vismaz purns

Abuu 29.08.2006 21:09

Guzis - dmc Fz30 rulee tikai pie ISO 80 un 100!!! un tas ir viss!!!!!! ja guzis paradis man kaadu mega bildi kas ir sanakusi ar fz30 pie iso400 - daudz cepumu : ) a taa savadak.. pana pana konkreTAIS ir mega labs gimenes albumam + maakslas iesaaksanai + veel viss kam. ar vaardiem neplaatos. parbauditas lietas ; )

Abuu 24.05.2006 11:55

Chuguns rakstīja: Škoda Octavia II - mesls, tad taads pats ka Golf, Jeta, A4, BMW 1, es pats pavizinajos ar ta saucamo sporta RS versiju

kaa tu taa pavizianajies? Karlo motoraa? cik zinu uz testa braucienu zilo wagonu vinji nedeva...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti