Kārtot: Augošā secībā
1 2
demo 19.08.2015 9:26

Nu beidziet,Vernons jau būtībā ir zinošs un asprātīgs vecis (zinu,jeb precīzāk zināju personīgi,kad strādāju @ Nordeka),tikai tā viņa ikdienas muldēšana par šofera bojāeju piestūres pasažieru dēļ,gājēju notriekšanu vajadzības pēc (triekt kā spaiņus,dzīvā atlase) un t.t. ir reāli kaitinoša un apnīkoša..Izbrīna tik viņa mikstčaulība aizstāvot (neaizstāvot) šoferus pret vadības sankcijām..laikam tas,ka Savickis jau vienreiz šo padzina ir sagrozījis viņa smadzenes.. p.s. nekā personīga.

demo 06.08.2015 13:25

Prasu jo tā stāstīja cemex vadītāji..avārijā cietušais esot stāstījis,ka pirms avārijas buss esot šo apdzinis (neatļauti un pārgalvīgi) uz kad luksaforā parādījās dzeltenais (priekšā esošais vieglais apstājies) uz ko busa šoferis nebija gatavojies un strauji metis pa mēmajiem...kraviniekam tad tiešām nebija kur likties.. par ko stāsts..- neko jau vairs neatrisināsim,bet liekas,ka nebija tas Jūsu šoferīts tik balts un pūkains par kādu to pataisāt Jūs..

demo 04.08.2015 22:24

vernonam būtu jautajums.. - vai tirsa,ka no avārija iesaistīti Jusu pārvaldito (kontrolēto) a/s Nordekas autobusu un Cemex bulker-i,Jūs kā firmas pārstāvis nevarējāt uzrādīt tahogrāfa saucamās šeibas..?

demo 06.09.2012 18:59

Zlidnis koncī Liepājā teica - ja gribi lai nevis Tev pieder auto,bet Tu pieder autiņam pērciet Alfu..

demo 11.08.2012 11:27

Pirmais rakstīja: tā, vai kāds ir braucis pēdējo nedēļu laikā uz jerožopu....

interesē pēc iespējas ātrāk aizbraukt līdz varšavai un ņifigā negribās trāpīt uz ceļu remonta ātruma ierobežojumiem

par PL austrumpusi varu ieteikt no Augustow laist uz Lomza,nevis uz Bialystok aiz kuras uz rietumpusi top bānītis kkādu 35 km garumā..un vēl jau arī apvedceļš ap Zambrov bremzē raitu braukšanu..

demo 28.07.2012 13:10

Liekas gan,ka nea..ja tikai tas Tev nav darba autiņš kurš savukārt ir reģistrēts uz kādu LT firmu un tev uz rokas ir pilnvara..

demo 24.07.2010 18:32

Nu jums te topinjsh aizgaajis..saakaas ar ritenju mainiishanu..a nu jau slimniicas..mashiinu mazgaashana..kruti..

demo 16.07.2010 15:44

Visaas normaalas valstiis un arii firmaas tepat Latvijaa taadus noraadiijumus neuzdod..Latvijaa shaadi reklameejas visaadi kruumu-s.du kantori uz kuriem pat zvaniit nav veerts..varu piemineet dazus-adria19,brigma,bmg moors un t.t. Taas ir vietas kur shoferus par cilveekiem neuzskata,bet gan par dzenamiiem lopiem..Normaalos kantoros brauc ar normaaliem auto,kurus uz celjiem nav jaataisa,jo tie ir jau savlaiciigi apruupeeti servisos..

demo 02.04.2010 11:25

Sretsked rakstīja:

demo rakstīja: ..man ar chomu uz puseem pieder taads vedeejs,un regulaari muusu shoferiitis paarkrauj un brauc "pa melno' un apbrauc ATI..jo tikai taa shajos laikos var i vinjsh i mees nopelniit..

ak jā, un agrāk,kad nebija 'šitie laiki', tad varēja nopelnīt, nepārkraujot ?? Tad viss bija labi,pareizais kravas lielums,ja?

Riktīgs tirgus bābas bazars, kā attaisnojumu minot 'šādus laikus'

nu ok tu,ar ziidiski uzrakstiito niku-pastaasti kaa tu kaapostinju pelni u tad apspriediisim cik tas kaitee/nekaitee visiem mums..

demo 02.04.2010 11:21

PL ir jaamaksaa gan pa celju kopaa (komectransportiem),gan atsevishkji uz baanjiem katraa apgabalaa..

demo 01.04.2010 18:43

Kaksis rakstīja: Cik jau noķerto?

laikam jau peec shii topika krahs visam mezu vedeeju biznesam....te oz peec skaljiem bljaaveejiem kuri blauj,ka vajag kko dariit,bet taa tas viss ari paliek te netaa..man shis topiks atgaadina Don Kihota ciinju ar vedzirnavaam..man ar chomu uz puseem pieder taads vedeejs,un regulaari muusu shoferiitis paarkrauj un brauc "pa melno' un apbrauc ATI..jo tikai taa shajos laikos var i vinjsh i mees nopelniit..skrieniet,gaidiet un focheejiet..taapat tas ir piikstiens trushu buurii,nekas veel ilgi Latvijaa nemainisies..diemzeel..

demo 28.03.2010 10:28

Shiis probleemas,kuru te mums pasniedz dexter pashaa saknee ir pat ljoti vaajaas ATI darbiibas rezultaats..tik zemaa liimenii sho kontroleejosho iestaadi kaada taa ir pie mums neesmu redzeejis nekur Eiropaa ne kaiminju republikaas,ieskaitot pat BLR un RUS.Dabaa tie ir niikulju bars,kuri tikai ir speejiigi aptureet LV autinjus i to kkad pa retam,kad laikam pietiek degviela lai izbrauktu darbaa..vinju apriikojums,darba stils un t.t. ir vnk nozeelojums..

demo 27.03.2010 11:19

Sretsked rakstīja:

demo rakstīja: Ar ko ta ir jaafochee lai buutu saprotams,ka ir paarsniegts aatrums..kkaada stukachu un polichu dupii liideeju mekleeshana..

Iespējams,kaut kad tu spēsi nojēgt,ka ātruma pārkāpšana kā tāda ir drauds gan pašam pārkāpējam gan apkārtējiem.

( nav runa par to,kā satiksme un attiecigi ātruma zoas un ierobežojumi pie mums organizēti)

Problēma jau ir tajā apstāklī, ka šitādi te 'demo' aizstāv jebkuru pārkāpumu-kukuļņemšanu,sliktu ceļa remontu,lielas algas valsts dienestos uttt mirklī,kad kāds pret to iestājas.

pensionaara cieniigs komentaars..apmeeram-braucu vienmeer un tikai ar atljauto aatrumu,zvanu Tomsonam uz raachi un blauju ka citiem lielas algas un t.t ..

demo 27.03.2010 8:34

Ar ko ta ir jaafochee lai buutu saprotams,ka ir paarsniegts aatrums..kkaada stukachu un polichu dupii liideeju mekleeshana..

demo 12.03.2010 9:33

jaaanis rakstīja: Man gan liekas, ka runa iet nevis apr aizvietošanas autiņu remonta laikā, bet kārtējā aprošinātāju nevēlēšanās izmaksāt apdrošināšanas summu saskaņā ar noslēgto līgumu un tā vietā cietušajam cenšas iesmērēt kaut kādu lētu lūzni, kurš tikai formāli atbilst apdrošinātā (zaudētā) auto parametriem.

Nu jaa veciit,tieshi par taadu variantu arii bija doma paprasiit tautai..cik reaali tad vinju dotais auto atbilst tavam bijushajam,jo atshkjiriiba starp nosleegto kasco summu un tagadeejo tirgus veertiibu ir apm 1.5 tkst..

demo 09.09.2009 20:09

Kaksis rakstīja:

UUSA rakstīja: Garo Caravellu ir pietiekoši daudz,bet Multivani gan tikai īsie,laikam arī T5 tāpat.

Man bija multivāns ar garo bāzi un paaugstināto jumtu.

Izklausaas peec VW Mobilvagen,jo ruupniica tieshaam nerazo garos multjikus..

demo 04.09.2009 18:23

Maksvels rakstīja: Tātad, ir doma aizlaist uz Igauniju, bet rīcībā esošais auto ir cita īpašnieka (firmas).

Cik zinu, agrāk pārbraucot robežu, ja automašīnas īpašnieks nav tās vadītājs/pasažieris, klāt bija vajadzīga pilnvara.

Kā ir tagad?

Vai bez šīs pilnvaras ir iespējams pārbraukt valsts robežu?

Es ieteiktu nodroshinaaties ar visaadiem iespeejamiem papiiriem shkjeersojot jebkuru robezu aarpus LV teritorijas..'braucu darba dariishanaas,kaa arii biezi celjoju ar visaadiem autinjiem..cik polichu,robezsargu un t.t. paarbaudiitaaju tik arii jaunu "taisniibu"shajaa pasaulee..katrs no vinjiem saprot,ka esi vai gribi iekljuut citaa zemee un negribi probleemas..lai arii kaads te rakstija,ka Polijaa no problemo,es laikam tiku tiem neiistajiem..nu vnk pzd..50 eiro un peec 2 stundaam tiku taalaak.. Tai pashaa Igaunijaa..- dzinu vilceeju uz Tallinu - aiz Ainazu robezas kur peec paaris kilometriem kur ir parking place mani uz stop - un prasa iipashniekkompaanijas pilnvaru lai es vareetu stuureet to vilceeju.. rezultaataa 5 stundu pauze..Secinaajumaa-piekasiities var jebkur,un ja nezini taas valsts likumus un ja zini,ticiec,ka vinji zin tos labaak..vopshem-papiirs kabatu nespiez..

demo 04.09.2009 18:10

Maksvels rakstīja: Tātad, ir doma aizlaist uz Igauniju, bet rīcībā esošais auto ir cita īpašnieka (firmas).

Cik zinu, agrāk pārbraucot robežu, ja automašīnas īpašnieks nav tās vadītājs/pasažieris, klāt bija vajadzīga pilnvara.

Kā ir tagad?

Vai bez šīs pilnvaras ir iespējams pārbraukt valsts robežu?

demo 26.06.2009 20:23

Mums te 1 baram ir pa celjam..vieniigais-kas tev veciit taa ir par grabazu..un veel jau arii lai pa celju brauktu ir vajadziiga pilnvara vismaz @ PL.. vieniigi laikam jau taadi varianti tev buutu ja ne biistami,tad vismaz neizdeviigi..

demo 27.05.2009 22:40

Ksneps rakstīja:

demo rakstīja:

Ksneps rakstīja: Paldies visiem - izskatās, ka esmu atradis vienu variantu.

Ja nu kādam interesē - reklama.lv/...

Kkaa neiebraucu.. shis topiks tjipa reklaama lai moci paardotu jeb nepiecieshamiiba vinju aiztransporteet uz UK..?

Ja lasīt neproti, tad neko darīt... PTZ

A variants - pārdot. B variants - ja neviens nepērk, tad sūtu projām. Šobrīd tiek pilnā sparā darbināts B variants.

Pzd variants esi tu dzekijnj..iedevu variantus a atsauce nekada..

demo 27.05.2009 21:04

Ksneps rakstīja: Paldies visiem - izskatās, ka esmu atradis vienu variantu.

Ja nu kādam interesē - reklama.lv/...

Kkaa neiebraucu.. shis topiks tjipa reklaama lai moci paardotu jeb nepiecieshamiiba vinju aiztransporteet uz UK..?

demo 25.05.2009 0:56

Ksneps rakstīja: Principā kā kravas nosūtīšanu - šo jautājumu esmu atbildējis. Ir jau kaut kādi 2-4 varianti uzradušies. Cenas apmēram ir skaidras.

Otrs variants - paliek atklāts jautājums - vai no Lībekas ar prāmi var nokļūt uz tās salas - Lielbritānijas!

Vari pajautaat shim dzekam- sauc Gundars. meils- racegg@inbox.lv Sory tel.no vairs nevaru atrast..njem,vismaz njeema kravas un pacinjas uz/no LV caur UK uz IRL..No Liibekas praamis gaaja nevis uz Edinburgu bet Imingemu kas ir uz dienvidiem no Edinburgas..

demo 02.04.2009 21:08

Ja nu gadiijumaa piedalies Statoil 1000 litru akcijaa un hops tu esi 1 no 62 kas vinnee to kubu degvielas..- viennoziimiigi-2,6 vai 2,8..vismaz kadam meenesim buus extra bauda braukt..

demo 19.03.2009 23:29

Un ko ta veciit tu no shii fakta pazinoshanas gribeeji pateikt tautai..? Citi netaisa dublikaatus,bet vnk norauj no kaada autinja..nu tad es varbuut saprastu tos kam peec tam chakars ar polichiem un veel jaunu numuru iznjemshanu,a tu seedi maajaas un pa logu ar asaru aciis veero gan jau kaadu savu veco m5 bembuku kuram nu vairs nesanaak zupinjai..

demo 19.03.2009 12:37

Kaa jau ieprieksh teicu,nedari k@kas un buus viss ok..jo savaadaak vinji ir speejiigi iisaa laikaa uzzinaat,kaada ir uzllime TA un t.t. ...Chomaks uztaisiija ar Lv autinju kuram nebija ne TA ne arii apdroshinaashana paaljukaa avaariju (samiiljoja koku)-rezultaataa mashiina konfisceeta un pasham 2 nedeelju laikaa bija jaapemet sala,ja negrib tikt taas valsts maizee uz paaris gadiem..plus veel bans uz 5 gadiem..

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti