Kārtot: Augošā secībā
stheinis 13.07.2017 9:34

kasinsh79 rakstīja: Mazliet "sāņus" no tēmas, bet tomēr saistīti. Man diemžēl jau ir slikta pieredze ar oriģinālo BMW signalizāciju un nekā vairāk. Pat bez keyless-go auto nozaga un ar galiem.

Patlaban briestu uz jauno Passat B8 - ļoti nopakotu Highline komplektāciju Ar visu keyless go, protams. Mans auto tiks pirkts no Warszawa VW dīlera, pēcāk reģistrēts uz laiku (3 gadi ar iespēju pagarināt) Latvijā. Lieki piebilst, man rūp auto drošība. Ko ieteiksiet uzstādīt papildus? Vai arī pietiks ar Skybrake, ko pirmo reizi mūžā ar paziņas starpniecību "sarunāšanā" bez uzstādīšanas maksas, tikai ar ikmēneša abonementa maksu, vai tomēr vēl kaut kas papildus derētu?

Nekad neliktu papildus signalizāciju lielos kantoros, kāpēc? Autonams ir publicējis video, kur daļēji rāda kā tā tiek uzstādīta, tiek piekopts konveijera tips, viesiem pēc viena standarta. Zaglim atliek aizdzīt vienu auto uz signalizācijas uzstādīšanu un pēc tam to izjaukt, lai saprast kā to apiet un tas noteikti atmaksāsies! Protams, ja KASKO lētāks paliek dēļ tā un ir vienalga nozog vai nē, tad cits stāsts, bet lai panāktu to ka auto nevar aizdzīt, izņem degvielas sūkņa releju un paņem akumulatoru līdzi, vai kā Mr. Bean vēl stūri noņem, piekaramā atslēga utt..

Lasītākie raksti

Jaunie raksti