Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
1.. 24 25 26 27 28 29
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Trīs Meksikas Baja Kalifornijas štatā atrastie līķi, visticamāk, ir pagājušajā nedēļā pazudušie amerikāņu un divi Austrālijas tūristi, sestdien paziņoja reģiona augsta ranga amatpersona; They left the bones in Mexico; Whoa, whoa, whoa,

Their voices warned me not to go To Mexico

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

ASV rasisms nav vienkārša lieta.

 "Baltais nams novirza miljardus melnādainajiem lauksaimniekiem, kuri saka, ka viņiem joprojām ir sūdzības" ( Yahoo )

Ja dod naudu kādai grupai, tad vajag noteikt, kuri pie šīs grupas pieder. Nu, kas īsti ir melnais cilvēks ? Ādas krāsa nav noteicošā, bet izcelsme. Iesaka izmantot verdzības laiku definīciju, ka melnais cilvēks ir tāds, kuram kaut piliena āfrikāņu asiņu un kurš pats sevi par tādu uzskata, kaut gan pēc izskata būtu pilnīgi balts.

Bet pēc izcelsmes arī dalās divās daļās, ir tādi, kuriem kāds sencis bijis ievestais āfrikāņu vergs, un ir āfrikāņi, kuri ieceļojuši no Āfrikas nesen un to pēcnācēji. 

Tagad ir jauni noteikumi, kur cilvēks, līdzīgi kā dzimumu, pats var izvēlēties arī rasi. ( "Ekstrēmā" gadījumā melnais vīrietis var sevi definēt kā balto sievieti ) Ir pavisam 7 rases, un katrs var izvēlēties vai nu vienu, vai vairākas, bet ne vairāk kā trīs vienlaicīgi. 

Tam ir jēga, jo var būt cilvēki, kuri dzimuši jauktā laulībā vecākiem, un šie vecāki paši var būt rasu mistrojums. Bet pašdefinētā rase ( it kā ) nedod priekšrocības. T.i. baltais fermeris nevar sevi definēt kā melno, savākt Baidena grantu un definēties atpakaļ.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tamlīdzīgas prasības liek domāt ka šiem prasītājiem vispirms obligāti vajadzīga izziņa no psihiatra.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Palasīju par  ASV rasu lietām, apmulsu un atmetu. Bet var saprast, ka pašiem amerikāņiem nav 100% skaidrības. Bāzes principi ir divi. 1. Color blind, t.i.ignorēt rases. ( atskaitot gadījumus, kad rase minēta policijas aprakstā ) Un color conscious; princips, kad lai panāktu rasu vienlīdzību atsevišķām rasēm jāpalīdz vai jākompensē par agrāku diskrimināciju.

Bet, lai lietas nebūtu tik vienkāršas "The Constitution is both color blind and color conscious." t.i. ASV pastāvot abi principi vienlaicīgi.

Pamatā visa problēma ir melnie, kuri netiek uz augšu. Piem. CNN nesen bija raksts par to, ka ASV gaisa karaspēka virsnieku vidū tikai 2% melnie, kamēr sabiedrībā kopumā 16%. Jo melno kadetu vidū liels atbirums. Tad nu ir ideja samazināt reflektantu uz akadēmiju kvotas citu rasu pārstāvjiem un palielināt melnajiem.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Tur pēdējos 20 ar asti gados galvena problēma ir "melno" nemācīšanās pec būtības. Kas attiecīgi pazemina viņu izglītības līmeni. Wokeistu alternatīvais teātris, kur sliņķiem vnk atļauj nemācīties, situāciju vēl pasliktina. "Melno" kvotas neko nemainīs. Drīzāk attiecīga publika vienu paaudzi jāmāca piespiedu kārtā, ierobežojot kaitīgas ārējās ietekmes piekļūšanu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Nevis "ASV", bet gan "iekļaujošajās rietumvalstīs". Paskaties, piemēram, uz obamu vai uz to pašu Hamiltonu - viņi sevi par nēģeriem sauc, bet tev liekas ka viņi tādi ir? Klasiskais deviņpadsmitā gadsimta apzīmējums tādiem ir "mulats" vai "krāsainais"...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

ASV vispirms. Vulgarizējot, Eiropā melnajam nedod naudu tikai tāpēc, ka melns.

Bez tam ASV rasisms ir pamats maizes darbam daudziem žurnālistiem un politiķiem. Arī pašiem melnajiem vajag rasismu, un, kad tā par maz, viņi paši to falsificē, lai būtu pamats taisīt PR vai izspiest naudu.

2019.gadā Čikāgā viens melnais aktieris gejs nolīga divus nigēriešu imigrantus, lai tie imitētu uzbrukumu viņam uz tā pamata, ka viņš ir melnais un gejs. Ka uzbrucēji bijuši baltie un saukuši: šī ir MAGA valsts! Brēka toreiz bija liela, pati vice pati Kamala Harisa izteicās, redzat, kāda mums rasistiska un homofobiska sabiedrība.

Bet par nelaimi aktierim, viņš nebija "uzbrukuma vietas" apkaimē ievērojis novērošanas kameru esamību. Viņu tiesāja, bet neko "daudz neiedeva".

en.wikipedia.org/wiki/Jussie_Smollett_hate_crime_hoax

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Nevajag ASV. Ir arī Latvijā viens diezgan pazīstams melns krāns, kas stumj vajadzīgo naratīvu: lv.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEord%C5%BEs_St%C4%ABls

Kā var izlasīt Vikipēdijā, dzied korī "Gaudeamus", kura sastāvā ir satikts un draudzīgi uzņemts kā savējais dziesmu svētkos, dziedot un malkojot līdz rītausmai - nu kur nu vēl tālāk nediskriminēt... Bet nē - pilda programmu un publiski sūdzas par rasismu xtv.lv/rigatv24/video/jXx7KbD8NDK-dzordzs_stils_cilveki_doma_ka_vini_nav_rasisti_bet_vinu_uzvediba_un_vardi_tadi_ir

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Sarunāsim ka par Džordžu Stīlu vispārinājumos ned=sīsim !!!

Strādāju ar viņu kopā un labi zinu kā jamam ādas krāsa "traucēja" lielā uzņēmumā pie kam ar starptautisku priekšniecību ! 

Bet tas ka dažādas tautības dažādi attiecas pret darba pienākumiem - fakts ... un tad nu teikšu ka man ir aizspriedumi pret Indiešiem kuri veic tehniskā atbalsta funkcijas ... citu nevienu ar "tādu" attieksmi nav gadījies redzēt ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pis taisni, slepkavniek!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Tūlīt aiz tevis "mīļumiņ"

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=KLtY_0JAK2M

Šito rāda ar nosaukumu - Čikāgas sardzē.

Sižets apmēram tāds - viņš un viņa, abi baltie, abi poliči ar savu policijas mašīnu iebrauc ne sava rajona ielā mašīnā pabučoties.

Te pēkšņi nezin no kurienes tumsā uzrodas melnais un šauj uz šiem, džekam trāpa, tas smagi ievainots, dāma dzenas tam šāvējam pakaļ un viņu sašauj. Jaunu džeku. Vienu brīdi nav skaidrs, vai īsto, jo vienu brīdi tas ir pazudis kaut kādā vārtrūmē. Nevienam nav skaidrs, vai sašāva īsto, melnie savācas un protestē, piesauc rasismu, policijas varmācību un tā. Ieroci uzreiz, protams, neatrod. Policistei atņem žetonu un ieroci un atstādina uz laiku no amata. Viss izskatas diezgan bezcerīgi, sašāvuši nevainīgu blakusstāvētāju, kurš izgājis pastaigāties, ieprieks nekādas kriminālas vēstures, vecāki cienījami pilsoņi un tā.

Par laimi ir kaut kāds džeks, kas pa nakti filmē savu mašīnu, jo vienreiz tai izsisti stikli un tajā video viss ir skaidri redzams - ierocis bija un tik jāsameklē, kur tas iemests, ūdenslīdēji nočakarējas visu dienu un atrod arī to ieroci.

Pa to laiku izrādās, ka nevainīgais blakusstāvētājs zīmējies internetā ar tādu pat ieroci, jo gribējis izskatīties krutāks. Viņu nesen pametusi draudzene. Pie tam kaut kad labi sen policijā bijis viens rasistisks baltais vecis, kas piekāvis viņam vienu radinieku. Tas radinieks vēlāk cietumā miris. Gadadienā. Apcietināts tieši tajā vietā. Sāk izskatīties, ka džekam aizgājis ciet un viņš izlēmis sodīt policiju.

Pa to burzmu tā policiste vēl pamanās tiesā rasistiski izmuldēties, ka visi melnie ar nelabiem nodomiem ģērbjas vienādi, lai tos tumsā grūtak atpazīt un advokāte nodemonstrē, ka ar grafikas un video programmām var gan ielikt to ieroci tajā video, gan izvākt, jo tas filmētājs ir grafikas dizaineris, bet nu tas nesanāk.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 1 Atbildēt

Tad nu izskatās, ka džekam būs jāsēž un policisti attaisnos. Bet rajons ta melno un tiesas zvērinātie arī un kādam tur administrācijas pārstāvim nāk vēlēšanas un šo neievēlēs, ja AA notiesās.Zvērinātie spriež vairākas stundas, ir risks , ka vispār attaisnos un advokāte piedāvā vienoties - lai tiesā šo kā pusaudzi un sods 4 gadi. Sašautais policis pirms tam piekrīt, mēģina izkaulēt vismaz atvainošanos un atzīšanos melos, bet nekā.Vārdu sakot, mazāk informācijas no liberālajiem medijiem, skatieties pašu amerikāņu seriāļus, labāk sapratīsiet, kāda tur spriedze ar to visu un kāpēc tas viss notiek."Dzimuši policisti" www.youtube.com/results?search_query=blue+bloods

screenrant.com/blue-bloods-season-14-15-canceled-upsetting-problem-reason/

www.youtube.com/watch?v=KLtY_0JAK2M

www.youtube.com/results?search_query=chicago+pd+

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

ASV notiek arī tā: Pilsētas pirmā melnādainā tiesnese arestēta, izvilkta no tiesas zāles un atlaista.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tā no tas reiz notiek, kad nejēgām iedod pārlieku daudz varas ... 

Tas pats notiek ar jebkuras rases "nejēgām" ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Runa ir tieši par vienu rasi, AA. Jo melnie ir ASV "enfant terrible", kam pa reizei uznāk "tantrumi" ,kas izpaužas veikalu demolēšanā un auto dedzināšanā. Neviena cita rase tā nedara, ne indiāņi, resp. native Americans, ne hispanic, ne aziāti, ne kanaki. Paši baltie amerikāņi ar savu vaidēšanu par verdzības grēku un "pelnu kaisīšanu" sev uz galvas ir to panākuši idejiski, un freebies un grantu dalīšanu praktiski. Tagad nu nezin, kā melnajiem izdabāt, lai panāktu iecerēto komunismu ( iekļaujošās sabiedrības triumfu, resp. DEI, WOKE, EGS )

Ieskaitot neticamu pasaku stāstīšanu publiskajās skolās par "melnajiem Eiropā". Kā rezultātā, piemēram, kāds mūzikas skolotājs publiskajā skolā pusi nodarbības esot veltījis nevis Bēthovena mūzikai, bet diskusijai vai Bēthovens bijis melnais, vai ne. Argumenti paši vienkāršākie: esat saticis Bēthovenu ? Viņš sen bija miris, pirms es piedzimu. Nu, lūk, tātad nezināt, tikpat labi viņš varēja būt melnās rases cilvēks.

Runājot par konkrēto tiesnesi, skaidrs, ka viņa tika ievēlēta pēc divām pazīmēm, rase un dzimums, nevis pēc kvalifikācijas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tam ka AA ir kaut kādi unikāli gan nepiekritīšu, pēc pieredzes varu pateikt ka (atkarībā protams no indivīda) krievi netšķiras ne ar ko ... bet tas nekas indieši spēj "labāk nokaitināt" ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kā tad nav unikāli, ja ar viņiem vislielākās problēmas ? Portlande, Oregona, 2020.gads. Black lives matter. Kas notika pēc Džordža Floida bojā ejas ? "Nakts protestu laikā bija daudzi ļaunprātīgas dedzināšanas, laupīšanas, vandālisma un ievainojumu gadījumi." Tad bija plosīšanās pēc vētras Katrīna Jaunorleānā. u.c.

Vēl. "Melnādains kadets uzrakstīja rasistiskus grafiti, kas tika atrasts Gaisa spēku akadēmijā."

edition.cnn.com/2017/11/08/us/air-force-academy-racist-message-trnd/index.html

"Gaisa spēku akadēmija vairākus gadus ir mēģinājusi un neizdevās novērst melnādaino kadetu nepietiekamu skaitu akadēmijas absolventu vidū."

www.reuters.com/investigates/special-report/usa-race-academy/

Afroamerikāņi ir ļoti redzami militārajā jomā, bet gandrīz neredzami augšpusē

www.nytimes.com/2020/05/25/us/politics/military-minorities-leadership.html

Tesla nāsies aizstāvēties pretī gandrīz 6000 melnādainajiem strādniekiem rūpnīcā apsūdzībās par rasismu

time.com/6836236/tesla-racism-lawsuit-black-workers-california/

utt. kā redzi, rasu sakarībā uztraukums ir tikai par AA.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nē tas vienkārši ir abpusēji "skaļākais" temats, visi uz tā "vāc sev kapitālu" ... 

Tu taču labi saproti, ka tas ir PR patiesībā globāli nebūtiskai problēmai ( indivudāli un lokāli tā protams var būt ļoti būtiska un sāpīga), un cilvēku prātus ar kaut ko pastāvīgi ir jānodarbina, un arī jāizliekas ka kaut ko risini ...

Es te izklaidējos ar vienu spēli kur tauta "karo" no visas pasaules, tur šīs te cilvēku īpašības ir ļoti intersanti skatīties, īpaši kad kāds no "tautas" tiek pie aliances vadības grožiem ... 

Piem. teiksim Krievijas krievi pārņēma vienu man tuvu spēles alianci un sačakarēja to tiktāl, ka visi spēcīgie spelētāji aiztinās, pat jēdzīgākie krievi .... ( Smieklīgi bija dzirdēt no Krievijas krieviem, ka krieviem vadību nevajadzēja uzticēt)

Cik patiesībā jedzīga stratēģiska spēle vedas ar turkiem, arābiem, japāņiem, amerikāņiem, meksikāņiem ... tas nekas ka valodu barjera ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vispirms jau, no kosmiska skatu punkta ( > 10^13 zvaigžņu sistēmas ) viss ir nebūtisks. Šis pasaules uzskats ir tā saucamais "kosmiskais nihilisms"

Bet ASV rasisms ne tuvu nav tikai PR, tas ir iestrādāts likumdošanā. ASV ir nepārtraukti tiesu procesi sakarā ar rasu diskrimināciju pieņemot darbā, darba laikā un atlaižot.

"Title VII also prohibits using hiring practices that are neutral on their face (such as written tests), which have a discriminatory outcome: disproportionately excluding female, African-American, and other protected classes of applicants."

Saproti, ko tas nozīmē: ja neitrāla rakstiska kvalifikācijas testa laikā tajā izkrīt "minoritātes, viņi tomēr var iesūdzēt tevi kā darba devēju par nepieņemšanu darbā. saskaņā ar Title VII of the 1964 Civil Rights Act.

Šajā sakarā : 70 miljonu dolāru spriedums pret Teksasas uzņēmumu nodarbinātības diskriminācijas lietā ( Forbes )

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Es neesmu rasists, bet melnie man riebjas. 

Tā domā liela daļa mūsu sabiedrības.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Nu nez, man pret viņiem nav iebildumu. Es pat reiz mēģināju piecirst vienai ļoti skaistai afromeičai...

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Jā, tās meitenes man arī patīk. Tāds zināms paradokss.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Homoseksuāls vīrietis no Ganas tiesas ceļā izcīna patvērumu Latvijā; Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde viņam atteica piešķirt bēgļa un alternatīvo statusu, turklāt pārvalde apšaubīja vīrieša apgalvojumus par viņa piederību Ganas LGBT+ kopienai.

Nepiekrītot pārvaldes lēmumam, vīrietis vērsās ar pieteikumu tiesā. www.tvnet.lv/8017214/homoseksuals-virietis-no-ganas-tiesas-cela-izcina-patverumu-latvija

Gana vispār ir "ellē prom" Āfrikā, bez tam robežojas ar divām valstīm, Burkina Faso un Kotdivuāru, kur homoseksuālisti vajāti netiek. Nu, kāpēc vajātie kadri mūk tieši uz Eiropu, nevis kaimiņvalsti ? Manuprāt, patvēruma pieškiršanas noteikumi Eiropā sen ir novecojuši un ar steigu jāmaina.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Visticamāk šeit ir 2 varianti.

Tā kā LV bēgļu lietās ir maz, tad šeit var ātri izskatīt un dabūt statusu, kas atļauj ceļot, strādāt ES.

Otrā variantā tas ir parasts students, kas vienkārši izmanto savas tiesības legalizēties un nākotnē grib pretendēt uz kāda ministra posteni, kā mūsu veselības ministrs Abu Meri.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Abu Meri gan varētu likt mierā. Gan savā profesijā, gan valdībā pārāks par vairumu latviešu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jocīgas uztvere.

Es rakstu, ka mazāk ticams variants ir iet Abu Meri pēdās.

Studēt, legalizēties, kļūt par ministru LV. Kāda šeit nelikšana mierā? Tieši šāda veida Abu Meri šeit legalizējās.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Atvaino! Šoreiz neuzķēru ironiju. Gadās 😎

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja nemaldos tad jānodzīvo 10 gadi lai pretendētu uz pilsonību. Sekoju vienam BLR blogerim, kas lielījās ar to , ka viņs jau varot kļut par LV pilsoņi, bet paliksot uzticīgs Lukašam. Nopircis jau otro dzīvokli Rīga.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tik tāds sīkums, "uzticamais" BLR pilsonis, nez kapēc nav aizskrējis pie Lukaša apkampienos, bet gudri irš skatoties uz to visu no "droša attāluma" ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tak tāds nav viņa mērķis.

Legalizēties ES un braukāt apkārt. Kāpēc viņš tai pasei pieslējies īsti nav saprotams. Vienreiz sūdzējās, ka Zviedrijā banka neaptverot kontu deļ BLR pases.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Nu nez, man pret viņiem nav iebildumu. Es pat reiz mēģināju piecirst vienai ļoti skaistai afromeičai...

man arī pret viņiem nav iebildumu - kamēr viņi nedzīvo lielos baros tepat man blakus

tas arī ir ļooti izplatīts viedoklis

Bet meitenes ir dažādas. Ir pat ļoti neglītas, it īpaši tās, kas sāk drusciņ novecot. 

Pie visām krāsām.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Neglītākās ( vienas no tādām mūsu izpratnē ) ir Tuvo Austrumu sievietes. Tas ir viens no iemesliem viņu ietīšanai lupatās, lai neviens neredz. T.i. lai vīram "turpinātu stāvēt" uz savu neglīto sievu, jo viņam nebūtu iespējas redzēt uz ielas glītāku būtni par to.

To, starp citu, apstiprina jau Marks Tvens savās "Svētceļnieka piezīmēs" 19.gs beigās. ASV kvēkeri bija izdomājuši, ka Jēzus zemes, t.i. Palestīnas sievietes ir brīnišķīgas būtnes. Realitāte , saprotams, smagi atšķīrās.

Var iebilst, ka daudzas ebrejietes, kuras arī pieder pie TA,  ir skaistas, sākot ar Gal Gadot piem. Lieta tā, ka 100% ebreju mūsdienās maz palikuši, un vairums tagad ir pamatīgas rasu sajaukšanās produkts. Blaumaņa aprakstītie Joskes un Zāras laiki sen pagājuši.

1.. 24 25 26 27 28 29
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti