Visādas sarunas par pasaules politiku

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

iauto.lv/forums/topic/40617-transports-un-ista-ekologija?pnr=16

Šeit tādi teksti iederētos labāk.

msh

WALA rakstīja: Par PSRS - pārdots man nav nekas, bet arī tajā laikā dzīvoju bēdu nezinādams, bet jā zinu kā citiem takā greizajā valstī gāja arī sūdīgi. Tam laikam mums bija lieli "blati" praktiski visur, izņemot varbūt pie auto iegādes ne, ar ģimeni tirgojām dārzeņus, ar neretiem braucieniem uz Ļeningradas tirgu ar pilnu "fūri" un ne to pašu tukšāko pagrabu. Jā bija arī sīkajiem pa reizie ko pastrādāt. Man personīgi nav nevienas sliktas atmiņas. Nē to valsti man atpakaļ nahren nevajag, tā ir iekārta kas pati sevi sagrauj izņemot varbūt gadījumus,

kad diktators a la Staļins visus īsā pavada tur, citādi tā sistēma pie mums strādāt nevar.

Ja jau tu saki ka to iekārtu mums nevajag, tad kāpēc pats fano par demokrātiem? Tā saucamie liberāļi, pie kuriem pieder arī demokrāti, no komunistiem atšķiras tikai ar to kā tikt pie varas - komunisti vispirms ar brutālu spēku sagrāba varu un tad izveica darbības lai nodrošinātu varas palikšanu savās rokās - liberāļi darbojas demokrātiskas sistēmas ietvaros, veicot vajadzīgās sabiedrības izmaiņas lai ievēlēti tiktu viņi - māca pareizo vēsturi un pareizo domāšanas veidu skolās un universitātēs, ar kaut kā atmešanu uzpērk kaut kādus vēlētāju slāņus, ielaiž visādus imigrantus, kuri pēc tam lielākoties kļūst par viņu vēlētājiem, panāk lielāku vai mazāku cenzūru, un tā varētu turpināt.

Par universitāšu kvotām tu kaut ko neesi sapratis. Es par to dabas parādību, par kuru ir dzirdēts šur tur rietumos - iestāties universitātē dabū tikai tie, kam augstākās atzīmes - bet paņem uzliek ka, teiksim, kursā 20 purniem jābūt melniem, tb garantē tās vietas cilvēkiem ar melnu ādas krāsu, neatkarīgi no tā, kā viņu atzīmes attiecas pret pārējajiem - no kā pēc tam attiecīgi cieš mācības...

Par imigrāciju - pirmā doma izlasot to tavu tekstu - bļin, tu spēj domāt arī par kaut ko citu kā tikai naudu?! Palasot šajā forumā tādu kā tu, tekstus, es tiešām nebrīnos kāpēc eiropas politiķi ir tikuši tik tālu un valstis un tautas tik tālu nodzīvojušās - ja tā vietā lai uztrauktos par savu tautu un savas tautas demogrāfisko stāvokli, uztraucas par ekonomiju... Tas tā, subjektīvais moments. Objektīvais moments - jeņķu situācija - imigrantu nācija, kura teorētiski un idejiski spēj asimilēt visus tos imigrantu barus. BET ir viens maziņš sīkumiņš - valstij vajag noteiktu veidu imigrantus, un visas normālas valstis savas robežas kontrolē. Un ASV dod gadā 1 miljonu imigrantu vīzu, cilvēkiem, kuri tiek uzskatīti par derīgiem. Tad kāpēc tev šķiet pieļaujami pieļaut nelegālo imigrāciju? Kam vajag nelegālos imigrantus? Pats gribētu dzīvot kādu bandu pārņemtā rajonā?

Tas par ASV. Eiropā ir bēdīgāk - eiropā ir normālas nacionālās valstis, nevis kaut kādas imigrantu jaukteņvalstis - te nemaz nav diskusijas, kāpēc imigrācija ir slikta, sevišķi pie tā ka pamatā imigranti ir musulmaņi.

WALA

19.09.2019 21:34

Kādā bandu pārņemtā rajonā, tu zini ka šī problēma ir saistīta tiešā veidā ar to kā mēs attiecamies pret citu ādas krāsu? Segregācija rodas apkāttējās attieksmes dēļ, un reizēm ar stulbu politiķu dēļ.

Un cik ērti ir tupēt un sūkt alu un bļaut pilnā rīkle ka imigranti ir slikti, un patiesībā neko nerisināt, un nedod dievs ka situācija mainīsies un būsim spiesti stiep savas pakaļas prom no savas zemes(tikai tas var galīgi nebūt tas iemesls kurs msh pirmais iešausies prātā).

 
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pankratovs aizbēdzis uz Maskavu

youtu.be/IYBy0sO5_Ok?si=CiFkKokJnI0V6A_0

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Un kas tev - baigie brīnumi, vai?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es vēl klausos, atšķirībā no tevis.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

stundu kaut kādas pļāpveida propogandas murgus klausīties - tur vajag daaaaudz lieka laika.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

topinamburs rakstīja: stundu kaut kādas pļāpveida propogandas murgus klausīties - tur vajag daaaaudz lieka laika.

Es tik nesaprotu kāpēc tam kungam bija jāpeld, ja ņemam vērā, ka uz robežas ir tikai 2 mazi ezeri. Jāstiepj hidrokostīms, pleznas? Pilnīgi mierīgi pa meža celiņu kedās var iziet. Viens kontrabandistu man stāstīja, ka šo no Maskavas vilciena izsēdinājuši ar pilnām somām cigarešu, tad šams pa špalām no Sebežas līdz Zilupe nogājis. Tas gan bija 90 tajos.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Mūsu  "sausajā peļķē" ar pāris sabozušies zvirbuļiem, nez vai pat ir tas lielākais sociālists, bet ES pīļu dīķa ietvaros nez vai "zvirbuļiem" kaut kas vispār spīd ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kreisie jau trako

Javier Milei: "We condemn the Maduro dictatorship"

The elected president of Argentina, Javier Milei, responded this Tuesday to the attacks made by Nicolás Maduro, who called him a "neo-Nazi" and compared him to the dictators Jorge Videla and Augusto Pinochet.

«We condemn the Maduro dictatorship. Aside from the very inappropriate terms he used to describe me,” he reacted in an interview with LN+.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Sāku skatīties, kas tad nav kārtībā ar Argentīnu pašlaik. Un pirmais jautājums ir par melno tirgu. Un, kā tad: Argentīnā, kaut gan peso skaitās konvertējams, valdības, mēģinot cīnīties pret kursa krišanu, ieviesa valūtas maiņas ierobežojumus. Tas radīja valūtas melno tirgu, kur kurss ir ap 900:1 peso pret ASV dolāru, kamēr oficiālais tikai 350:1. Ja reiz pastāv valūtas melnais tirgus, tā ir galvenā pazīme, ka valsts monetārā politika ir pakaļā. Tāpat importētājiem, kas grib saņemt cieto valūtu, ne peso, par savām precēm, jāgaida 6 mēneši pēc to nonākšanas Argentīnā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Ne jau pa velti Argentīnu sauc par Amerikas PSRS.

Padomijā tak bija tieši tāds pats "izdevīgs" kurss pret dolāru. Tie pāris ārzemnieki, kas te iemaldījās varēja maksāt, mainīt pēc šāda kursa. Savukārt tie retie, ko izlaida uz ārzemēm, pēc šāda kursa labi ja 50$ iedeva. Tāpēc jau bija tie jūrnieki bez maz vai miljonāru statusā, kas kkādu naudu pelnīja ne rubļos. 

Argentīnā izveidojušās jau paaudzes, kas pārtiek no sociālās palīdzības. Pirms vēlēšanām kreisie bija izlikuši biedinošu plakātu - ja balsosi par Mileju, tad tev būs agri jāceļās un jāiet uz darbu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Jā un Kariņ- Siliņas režīms darbojas tieši tādā pat vīzē kā Argentīnas kreisie. Argentīnā ir Sieviešu ministrija, ja kas. Kas gan liek šaubīties, ka mums tāda arī būs?

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Jā un Kariņ- Siliņas režīms darbojas tieši tādā pat vīzē kā Argentīnas kreisie. Argentīnā ir Sieviešu ministrija, ja kas. Kas gan liek šaubīties, ka mums tāda arī būs?

www.tiktok.com/@daugavpilchanin/video/7153845627586219269

par šito ir jau prikols. Kariņš izveido ministriju

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Dienvidāfrikā lauž nost luksoforus un zog kabeļus gaišā dienas laikā un visu acu priekšā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nē, nu moins. Izskatās, Kremļa punduris sakurs karu visos planētas nostūros.

No sākuma kkāda dvižuha Sudānā, tad Hamas/Izraēla un tagad Maduro atcerējies par strīdīgām teritorijām. Jāatgādina, ka Gajāna tagad izgājusi naftas tirgū un galvenokārt apgādā Eiropu. 

twitter.com/antiputler_news/status/1729920152664260693?t=MGnJkjpIH1jmpZZqlMHfHw&s=19

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Nē, nu moins. Izskatās, Kremļa punduris sakurs karu visos planētas nostūros.

No sākuma kkāda dvižuha Sudānā, tad Hamas/Izraēla un tagad Maduro atcerējies par strīdīgām teritorijām. Jāatgādina, ka Gajāna tagad izgājusi naftas tirgū un galvenokārt apgādā Eiropu. 

twitter.com/antiputler_news/status/1729920152664260693?t=MGnJkjpIH1jmpZZqlMHfHw&s=19

bet kas agrāk kurināja?

Kārtējais pamuļķis, kas domā, ka krievija tikai tagad sāka taisīt sūdus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Lūdzu izteikties neitrālāk.

Piemēram - nekompetentais experts, daudz labāk izklausīsies.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kreisie turpina ālēties pēc Mileja uzvaras 

 Nicaragua withdraws its ambassador "immediately" from Argentina; read the complete letter below:

"In light of the Installation and Assumption of a new Government in the Republic of Argentina, an inauguration scheduled for December 10th, and in response to repeated statements and expressions by the new authorities, the Government of Reconciliation and National Unity of Nicaragua has decided to withdraw its Ambassador, Comrade Writer and Communicator, Carlos Midence. The withdrawal is effective immediately."

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Lūdzu izteikties neitrālāk.

Piemēram - nekompetentais experts, daudz labāk izklausīsies.

ASV, Indija, Lielbritānija, Pakistāna,  sataisīja Taleban.

Visus pārējos teroristus, pirātus un lielāko daļu pilsoņu karu taisīja Psrs un Krievija. 

Katrs gadījums ir unikāls, un ja kas interesē, prasi atseviški. Piemēram - kā radās somālijas pirāti? Precīzāk, - kurš uztaisīja somālijā karu un stimuleja pirātisma attīstību? Tad atbildēšu.

Nevis kopīgi par visiem. Jo kopīgs tur tikai ir vārds "PSRS" vai "Krievija.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Pateikšu vēl vairāk. Pat visa Volx pasaules uztvere balstīta uz psrs propogandu.

Piemēram visiem zināmā sazvērestības teorija par Cionas protokoliem radās PSRS, daļēji "Big pfarma", utt

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Draugs, man liekas, ka par Ciānas protokoliem tu šeit esi vienīgais experts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Eksperts? Viņš tak pat nosaukumu uzrakstīt nejēdz, kur nu vēl zināt, ka tos sacerēja krievu monarhonacionālisti, kuri kā reiz cīnījās pret PSRS revolucionāriem. Un vēl piedomāt, ka tajā laikā Krievijas revolūcijā pa vidu eksistēja "Big Pharma", var tikai viens īsts eksperts.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ja reiz atkal nonācām līdz Ciānas gudro protokoliem, var tomēr piezīmēt, ka ebreju augsta līmeņa organizatoriska darbība Krievijas revolūcijā un pēc tam Staļina režīmā kā vadošiem kadriem ir vēsturisks fakts, ko apliecina kaut vai pirmā politbiroja sastāvs: Ļeņins, Staļins, Bubnovs, Zinovjevs ( dzimis Hiršs Apfelbaums ), Kameņevs ( dzimis Rozenfelds ), Trockis ( dzimis Bronšteins ), Sokoļņikovs ( dzimis Hiršs Jankelevičs Brilliants). Tātad, no 7 dalībniekiem 4 ebreji. Vēl tāda zināma persona kā Jurovskis ( Jakovs Mihailovičs ) kurš personiski nošāva caru Nikolaju II un lika izpildīt nāvessodu cara ģimenei, arī ir no ebreju ģimenes.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ebreju intelektuāļu mīlestība pret komunismu un līdzīgām idejām nav nekas tieši tam laikam raksturīgs, arī tagad tā ir ļoti spēcīga. Tas nemaina faktu (lai arī izskaidro, kādēļ tas tika darīts), ka Ciānas gudro potokoli ir komunisma pretinieku propagandas sacerējums, kas radīts Krievijā tieši cīņai PRET PSRS veidotājiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Zīmīgi ir tas, ka "protokoli" tika apkopoti un izdoti Krievijā 1903.gadā. Pastāv uzskats, ka izdevumu inspirējusi cara ohranka. Nu, un kad bija pirmā Krievijas revolūcija ? 1905.gadā. Tas, ka protokoli ir safabricējums, neizslēdz jautājumu par nepieciešamību tādus radīt tieši Krievijā un tieši cara valdīšanas beigu posmā. Īsumā, protokoli viltoti, bet ebreju revolucionāri reāli.

Daži ebreju vēsturnieki, acīmredzot, apkaitināti, ka ebrejiem pieņemts vienmēr piešķirt vajāta upura lomu, ir uzrakstījuši "gāzi grīdā" tipa darbus, piem Slezkins ar darbu Ebreju gadsimts ( The Jewish Century by Yuri Slezkine ) , kurā uzskata, ka tieši ebreju baņķieri un revolucionāri izšķiroši ietekmējuši pasaules vēsturi apm. sākot no 1850. gada.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Jomajo... Nu bet tieši to taču es saku. Krievijas revolucionāru kompānijā bija daudz ebreju, tādēļ pretinieki izdomājā šādu gājienu, lai mēģinātu samazināt tautas atbalstu revolucionāriem. 

"vajāta upura loma" ir bijis, ir un būs komunistu jājamzirdziņš pūļa manipulēšanai, vienalga vai vajāti tiek ebreji, geji vai vīriešsievietes. Un nenoliedzami ebreji ir relatīvi daudz pārstāvēti augstos amatos visādās jomās un kā klejojošie tirgotāji kļuvuši par baņķieriem modernajā pasaulē. Tam ir pavisam triviāls kulturāls un bioloģisks izskaidrojums.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Gajāna

Venezuela vs. Guyana Conflict: Guyana lost contact earlier with a military helicopter flying over Essequibo, a territory in dispute with Venezuela; the government has now managed to reestablish contact but suspects that the Venezuelan government installed signal and radar jammers in the region

 Search and rescue teams and the Special Forces of Guyana have located Captain Mike Charles and his crew alive and well on board the Guyana Defence Force (GDF) helicopter that was reported missing earlier.

 The Captain and crew encountered signal issues with the recently-acquired Bell 412 and lost contact. Captain Charles and crew were conducting a “border operation” in the area when they lost contact with the crew in an area known as Echerak River in Region Eight.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Interesanti ir tas, ka teritorija, uz ko pretendē Venecuēla, nav vis kāds upes līcis pie robežas, kā varētu iedomāties, bet platības ziņā lielākā daļa pašas Gajānas. Gajāna 214,970 km2, Strīdus teritorija: 159,500 km2. Tātad, 74%

en.wikipedia.org/wiki/Guayana_Esequiba#Bibliography

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradipussi viedoklis par sociālismu un kapitālismu, pēc viņa komentāriem:

1) Krievija ir kapitālisms, jo tur ir oligarhi. Nekas, ka viņu darbība ir sociālistiska, visa Krievijas ekonomika ir sociālistiska.

Oligarhs radās sociālistiski. Bet ja ir oligarhi, tad ir kapitālisms. Dogma.

 2) Eiropa ir sociālistiska, jo tur nav oligarhu.

 3) eksistē arī kapitālistiski oligarhi. Piemēram.... Nu es nezinu, bet tādi ir.

 4) Eiropa ir siciālistiska, jo tur ir valsts uzņēmumi. Krievijā arī ir valsts uzņēmumi, bet tas neskaitās, jo tur ir numur 1.

 5) sociālisms ir regress un iznīcība. ( šitais ir taisnība mans komentārs)

 6) sociālisms ir kad nav privātīpašumi. Eiropā ir privātīpašumi, bet tur tik un tā ir sociālisms.

Jo - skatīt 4. un 5.punktu.

7) Kronisms sociālismā nevar būt. Nevar deputāts savai mīļākajai izveidot kādu uzņēmumu. Visi tie gadījumi, kuri notiek, ir feiks.

 Galvenā pērle:

 8. Zviedrijā ir sociālisms, jo Volvo un SAAB ir pārdoti Ķīniešiem.

Sanāk kaut kāda putra.

 Krievijas propogandas upuris tas bradipussi. Nekas vairāk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Detalizēti tavs savārstījums nav pat saprotams. Bet kopsavilkumā sanāk pavisam interesanti - es esmu Krievijas propagandas upuris, jo uzskatu, ka Krievijā ir fašistisks režīms. 

Man liekas, ka tu vismaz esi kaut ko ĻOTI sajaucis par to, ko sludina Krievijas propaganda.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

Tur jau tas āķis, ka tev visur ir vienas pretrunas. Krievijas propoganda stāsta, ka briselē ir komunisti, visā pasaulē ir komunisti un fašisti un nacisti. Tikai ne krievijā.

Tu tam visam tici, tikai pats saproti, ka krievijā ir fašisms. Tikai tāds - kapitālistu fašisms, tāpēc, ka krievijā nevar būt komunisms, jo komunisms ir visā pasaulē tikai ne krievijā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Briselē ir komunisti. To var uzzināt Briselē. Tikai tavās iedomās un Krievijas varenības pielūgšanā, neko bez Krievijas nevar.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Eksperts? Viņš tak pat nosaukumu uzrakstīt nejēdz, kur nu vēl zināt, ka tos sacerēja krievu monarhonacionālisti, kuri kā reiz cīnījās pret PSRS revolucionāriem. Un vēl piedomāt, ka tajā laikā Krievijas revolūcijā pa vidu eksistēja "Big Pharma", var tikai viens īsts eksperts.

Uzraksts man speciāli ir nepareizs. Tāpēc, ka kad oponentam beidzas argumenti pret mani, viņš var pielietot galveno lūzeru argumentu - gramatiku.

Big pharma ideja neradās krievijā. Krievijā to reanimēja. Tāpēc rakstīju - "daļēji".

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Dombrovskis norāda, ka Brisele virzīs uz priekšu Mercosur, neskatoties uz Francijas pretestību

(Paredzams, ka darījums izraisīs iespaidīgu Argentīnas un Brazīlijas liellopu gaļas eksporta pieaugumu uz visām ES valstīm. Saskaņā ar līgumu ES atvērs savus tirgus kvotai līdz 99 000 tonnām liellopu gaļas gadā ar preferenciālu likmi 7,5% tarifi.)

Lielākā daļa ES valstu atbalsta ES un Mercosur tirdzniecības vienošanos, un Brisele ir apņēmusies mēģināt “pabeigt šo vienošanos”, FT stāsta ES tirdzniecības vadītājs.

Sarunas par ES plānoto tirdzniecības līgumu ar Mercosur ir apstājušās, jo Brazīlija norādīja, ka jaunajai Argentīnas valdībai tas būs jāapstiprina. Francija, kas ir ilggadēja darījuma pretiniece, ir izsmējusi ierosinātās vienošanās vides aspektus.

Francijas prezidents Emanuels Makrons pagājušajā nedēļas nogalē kritizēja no Mercosur importēto produktu oglekļa pēdas nospiedumu.

"Es nevaru lūgt mūsu lauksaimniekus, mūsu rūpniekus Francijā un visur citur Eiropā pielikt pūles dekarbonizācijas virzienā, vienlaikus pēkšņi atceļot visus tarifus, lai ievestu preces, uz kurām šie noteikumi neattiecas," Makrons sacīja 2. decembrī. "Daži teikumi tika pievienoti teksta sākumā un beigās, lai iepriecinātu Franciju, taču tas nedarbojas. no

www.politico.eu/article/dombrovskis-eu-to-forge-mercosur-despite-french-opposition-macron-milei/

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Dombrovskis norāda, ka Brisele virzīs uz priekšu Mercosur, neskatoties uz Francijas pretestību

(Paredzams, ka darījums izraisīs iespaidīgu Argentīnas un Brazīlijas liellopu gaļas eksporta pieaugumu uz visām ES valstīm. Saskaņā ar līgumu ES atvērs savus tirgus kvotai līdz 99 000 tonnām liellopu gaļas gadā ar preferenciālu likmi 7,5% tarifi.)

Lielākā daļa ES valstu atbalsta ES un Mercosur tirdzniecības vienošanos, un Brisele ir apņēmusies mēģināt “pabeigt šo vienošanos”, FT stāsta ES tirdzniecības vadītājs.

Sarunas par ES plānoto tirdzniecības līgumu ar Mercosur ir apstājušās, jo Brazīlija norādīja, ka jaunajai Argentīnas valdībai tas būs jāapstiprina. Francija, kas ir ilggadēja darījuma pretiniece, ir izsmējusi ierosinātās vienošanās vides aspektus.

Francijas prezidents Emanuels Makrons pagājušajā nedēļas nogalē kritizēja no Mercosur importēto produktu oglekļa pēdas nospiedumu.

"Es nevaru lūgt mūsu lauksaimniekus, mūsu rūpniekus Francijā un visur citur Eiropā pielikt pūles dekarbonizācijas virzienā, vienlaikus pēkšņi atceļot visus tarifus, lai ievestu preces, uz kurām šie noteikumi neattiecas," Makrons sacīja 2. decembrī. "Daži teikumi tika pievienoti teksta sākumā un beigās, lai iepriecinātu Franciju, taču tas nedarbojas. no

www.politico.eu/article/dombrovskis-eu-to-forge-mercosur-despite-french-opposition-macron-milei/

Lielākoties dekarbonizāciju rada lietusmežu izciršana jo nepietiek lauksaimniecības zemes priekš SOJAS un citām vegānpamuļķu kultūrām.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Es pat zinu, kā pielauzt Makronu, ja būtu brainstorm par šo tēmu. Viņam varētu uzrīdīt Francijas muslimus ar argumentu, ka Makrona ieņemtā pozīcija sadārdzinās halal gaļu.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradipussi viedoklis par sociālismu un kapitālismu, pēc viņa komentāriem:

1) Krievija ir kapitālisms, jo tur ir oligarhi. Nekas, ka viņu darbība ir sociālistiska, visa Krievijas ekonomika ir sociālistiska.

Oligarhs radās sociālistiski. Bet ja ir oligarhi, tad ir kapitālisms. Dogma.

 2) Eiropa ir sociālistiska, jo tur nav oligarhu.

 3) eksistē arī kapitālistiski oligarhi. Piemēram.... Nu es nezinu, bet tādi ir.

 4) Eiropa ir siciālistiska, jo tur ir valsts uzņēmumi. Krievijā arī ir valsts uzņēmumi, bet tas neskaitās, jo tur ir numur 1.

 5) sociālisms ir regress un iznīcība. ( šitais ir taisnība mans komentārs)

 6) sociālisms ir kad nav privātīpašumi. Eiropā ir privātīpašumi, bet tur tik un tā ir sociālisms.

Jo - skatīt 4. un 5.punktu.

7) Kronisms sociālismā nevar būt. Nevar deputāts savai mīļākajai izveidot kādu uzņēmumu. Visi tie gadījumi, kuri notiek, ir feiks.

 Galvenā pērle:

 8. Zviedrijā ir sociālisms, jo Volvo un SAAB ir pārdoti Ķīniešiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Zviedri ieved ASV karaspēku pat vēl nebūdami NATO!

twitter.com/john_brown2022/status/1734328641813692870?t=_IMJZoXVGxG5Zf4WGM_m0g&s=19

lūk kas galvenie krievijas visvarenības sludinātāji.

No staļina nenobijās, no pundura nomīza.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradipussi.

Jautājums Jums.

Kā kapitālistiskajās valstīs finansējas sports?

Pasteigšos priekšā, uzdošu otru jautājumu:

Jūs krieviju saucat par kapitālistisku valsti, tad kā tas nākas, ka pat tādas lietas kā futbols ( RPL), hokejs ( KHL) utt finasē pašvaldības, nemaz nerunajot par pārējo sportu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

šajā rakstā tikai pierādi manis teikto, ka 

Čelsi finansēja žīds, kurš naudu sagrāba krievijā, nevis londonas pašvaldība. Čempionu līgu finansēja Gazprom. Bet kas finansē KHL ( Kolhoza hokeja līgu)

 Kas finansē Maskavas Spartak?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Jā, tieši tā.

Kapitālistiskās valstīs sportu finansē amerikaņi, ķīnieši, KRIEVI, arābi, Vasja Pupkins un tu vari nopirkt sev kādu komandu. Bet krievijā sportu finansē pašvaldība un valsts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

Jā, tieši tā.

Kapitālistiskās valstīs sportu finansē amerikaņi, ķīnieši, KRIEVI, arābi, Vasja Pupkins un tu vari nopirkt sev kādu komandu. Bet krievijā sportu finansē pašvaldība un valsts.

Nu un pastāsti pats, kur un pēc kādas ekonomikas principiem tie KRIEVI ņem naudu?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti