Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel Astra G 1.4 16V 1999 Novērtējums: 7
90 ZS. Ar trim durviim. Manuprat ljoti normala videejaas klases mashiina. Nopirkta tika pirms gada ar 45.000, tagad ir ap 70'000. Nobraukums radies - 70 % pilseeta, 30% shosejas. Shajaa laikaa bez tehniskaas apkopes nekas netika atsevishkji dariits, (remonteets vai mainiits)
Shajaa gadaa jau naaca pilniibaa cinkotaas virsbuuves.

Miinusi - saak pamazaam visaadi grabeejumi paraadiities, panelis negrab, bet aizmuguree tur kur apshuvums. Bet nu pieciest var. Ik pa pus gadam jaamaina tuvaas gaismas lampinjas - esot slikta izolaacija un jamaas aatri deg aaraa.
Paterinjsh ljoti pienjemams - vienmeeriigi uz 100-110 braucot - var paliist zem 6 litri/100 km, Pilseetaa, diezgan asi braucot - liidz 9 litriem. Tas taads maximums cik ir sanaacis. Uzraaviens - taa ap 11 sek meerot ar hronometru.
Salonaa vietas pietiek priekshaa seedoshajiem, lai es eerti justos (1.88m) gan naakas atbiidiit benjkji liidz galam. aizmuguree ta kaajas kur likt iisti nav. 2 nelieliem cilvjiem tur ir diezgan normaali.
Motora jauda apmierina tad ja braucu viens vai 2 ataa. Ka vairaak cilveeku mashiinaa unveel mantas, ta galiigi nekust.
apriikojums visai normaals gadiijaas - aadas stuure, el. logi, luuka, spogulji, lampu reg., termometrs, veel nekas no elektronikas nav atteicis. Panelis paarskataams un visas lietas izkaartotas taapat kaa Audi apmeeram.
Mazliet traucee tas ka ritenji ir mashiinai pashos stuuros, gruutaak parkoties. mashiina visai pacieta - uz kalnaina celja riktiigi var izkratiities.

Vissaa visumaa, ljoti piemeerots auto cilveekam kam 1. vietaa ir ekonomiskums un praktiskums.
Kaneelis @ 14.novembris 2002 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti