Lasītāju pieredze par saviem auto

Audi 80 1991 Novērtējums: 8
Nu taa, gribeejaas padaliities pieredzee par manu Audi 80 diesel. Mashiiniitei nav nekaadas vainas, cinkotaa virsbuuve, taadeelj neruusee, baltaa kraasaa (mana miiljaakaa), nobraukums 150.000 km (nezinu vai pareizais, tachu motoru dabuuju nomainiit jau peec meenesha - izpuuta fortkameru). Visaa visumaa nesuudzos arii par ieksheejo apriikojumu (nav jau protams elektriskie logi un elektriskaa luuka, tachu parastaa luuka ir un es nesuudzos). Vietas salonaa arii ir daudz, man 2m chalim sanaak pie stuures seedeet gandriiz vai ar izstieptaam kaajaas, nevienaa citaa mashiinaa nav tik briivi, ja nu vieniigi iznjemot ZAZ 968M : ).
Kad mashiinu pirku, tad ieprieksh ar to bija braucis viens vecs viirinsh un kopis jau nu par visiem 100%. PAt magji ar cd bija ielicis un krutaas tumbas aizmuguree. Taa ka braucu un priecaajos. Protams reizeem jau tas diizelis uzdzen depresiju, tachu raaviens arii nav no tiem sliktaakajiem (vieniigi pirmais robs taads neatsauciigs). Taa ka shii pagaidaam ir labaakaa mashiina kas ir nokljuvusi manaa iipashumaa. Varbuut veel kaads vareetu padaliities pieredzee tieshi par sho modeli (veelams arii diizeli - kaadas vinjaiem ir raksturiigaakaas probleemas, ar ko jaareekinaas). Paldies !!!
Putnz @ 22.jūlijs 2004 0:00
Visi komentāri
 
a 22.jūlijs 2004 12:50
0 0 Atbildēt

jaa jaa staasti veel vecs viirinjsh ielicis magji un tumbas. ka tik ar to autinju nav braucis vinja mazdeels :)). un vecs viirinjsh diez vai to motoru buutu nobraucis.

EdMonton 22.jūlijs 2004 13:53
0 0 Atbildēt

Noteikti, ka dīzelim, kuram mēnesi pēc nopirkšanas jāmaina motors, 150tk ir oriģinālais nobraukums:D Pie tam vēl 91gada. Un ja 2metrīgs tēviņš saka, ka burbulī ir daudz vietas, tad laikam nevienā citā auto, bez jau pieminētā zapa jams nav sēdējis. Līdzjūtība, ja šitais ir labākais auto, kāds tev ir bijis:(

qqq 23.jūlijs 2004 9:44
0 0 Atbildēt

es nezinu nevienu no autiņiem,protams izņemot krievu,kur būtu tik šaura un neērta sēdēšana kā audi 80.

Kamikadze 23.jūlijs 2004 9:51
0 0 Atbildēt

otrajaa golfaa ar ir neerta seedeeshana kaa arii vecajaa pasaataa :) par veco vw polo vispaar nerunaasim :)

Samanta 23.janvāris 2005 0:46
0 0 Atbildēt

Nu es nezinu cik resnam jaabuut, lai AUDI80 truuktu vietas,jo neesmu no taam smalkajaam meiteneem:) taapeec par komfortu varu teikt tikai to labaako, ja njem veeraa 90/91 gadu, bet par to tehnisko apkopi gan varu piekrist- katru meenesi kaads latinjsh ir jaaiegulda un veel... zemes celji nav domaati shiim mashiinaam (amortizaacija nav miiksta,kaut nomainiiti amiishi), -skaljsh salons.
Neesmu uznjeemusi laiku par ieskrieshanos, bet uz 150 km/h mans 1,6TD iet,ka prieks:) Panelis man patiik labaak par BMW, bet paareejai salona apdarei (stoikas)ir jaapiestraadaa-ar laiku shis tas no tiem plastmasiem saak grabeet. Kopaa njemot mani apmierina-ja negrib mashiinu izlecieniem, bet leetai braukshanai.
P.s. - esmu jaunaakas mashiinas mekleejumos, ja ir kaads interesents mana AUDI (1,6 TD -90/91g., 200000 km nobraukums, tumshi zalja-perlamutra, 1g Latvijaa =2400eiro) pirkshanai, dodiet zinju:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti