Lasītāju pieredze par saviem auto

Opel kadett 1.3s 1986 Novērtējums: 7
Meine erste auto war opel kadett.. :D Bija iegādāts jau pirms tiesību iegūšanas un tiesību zaudēšanas. pirms 2gadiem. Konkrēti manam auto es biju 5. saimnieks, bet pirms manis to lietoja pensionārs tomēr tehniski stāvoklis bija tīri labs, pēc nopirkšanas auto tika pārmetināts un apstrādāts, salonā vadītāja sedeklis nomainīts, jo vienos caurumos, mans bija kaut kādas sporta komplektācijas, jo bija Recaro, tahomoetrs un piekare kā čoma GSI, vēl viņš bija tikko krāsots un spilgti sarkana krāsā ar spīdīgu izpūtēju un lietajiem izskatījās glīti, īpaši pēc vaska terapijās;). Motorīts 1.3s ar karbiķi un 75lopiņiem, bija patiešām dinamisks, apetīte paliela ap 9-10l pilsēta, trase gan max 7l. Piekare šim auto ļoti izturīga, iedod vecam durķim pabraukt, tas ar 2. grīdā pa peļķi, kur protams bedre dziļa un baigs sitiens, ka gandrīz zobi izbira, vairāk viņš netika pie tās mašīnas, tomēr jāatzīst, ka pirmajās reizēs arī es vieu reizi bremzēju mazākā, bet tomēr bedrīte iebraucu, taču ar piekari viss ok.
Bija arī mīnusiņi: pēc laiciņa sāka pamatīgi tecēt udens gar sūkni sūkni, bet bija vasara, slinkums taisīt, tapēc lēju tik klāt, pāris reizes braucu vispār bez šķidruma, 1reiz pa korķi uz 13. janvārenes, bet tālāk par trešo iedaļu nepārkarsa.
Vēl ļoti daudz cietas plastmasas, kas baigi grabēja, bremzes ir baigi cimperlīgās, aizmugurē kautkāda automātiskā regulēšanās, kas biš pakretinēja, bet, kad sataisīja, tad strādāja ilgi un labi.. Nobeidzās arī inducene laikam, pēc zināma attāluma slāpa un tad nevarēja vai bija grūti pielaist, tomēr pēdējo reizi pirms nomainīšanas, bija brīdinājuma slāpiens, pēc kura un nolēmu griezties atpakaļ uz garāžu, noslāpa tieši pie vārtiem, tad aizgājām uz šrotiņu tur pat zem Kalnciema tilta, nopirkām un uzlikām un tad es to mašīnu pārdevu... bilde nav jo biju tik stulbs, ka izdēsu... :(
seatbelt @ 22.janvāris 2006 0:00
Visi komentāri
 
seatbelt 23.janvāris 2006 22:22
0 0 Atbildēt

bet tas arī bija vienīgais, kas bez metināšinas un vizuālā pielabojuma tika taisīts..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti