Rankas pagastā traģiskajā negadījumā iesaistītā SIA "ADZT" īpašnieks nekomentē notikušo 12

 
Nozare.lv | 28.augusts 2015 14:26

Viņš atklāja, ka visu informāciju, kas ir viņa rīcībā, ir jau sniedzis policijai, sadarbojies ar to.

Rankas pagastā traģiskajā negadījumā iesaistītā SIA "ADZT" īpašnieks Andris Dzenis aģentūrai LETA atteicās komentēt notikušo.

Viņš atklāja, ka visu informāciju, kas ir viņa rīcībā, ir jau sniedzis policijai, sadarbojies ar to. Drīzumā Dzenis vērsīsies pēc juridiskas palīdzības šajā jautājumā, tad būs iespēja sazināties ar viņa advokātu, kurš, iespējams, varēs pateikt ko vairāk.

Ka ziņots, Rankas pagastā traģiskajā negadījumā iesaistītā SIA "ADZT" ir neliels, vienai personai piederošs uzņēmums, liecina "Firmas.lv" informācija.

Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Uzņēmums dibināts 2012.gadā. Tā īpašnieks un valdes priekšsēdētājs ir Dzenis, kuram nepieder citi uzņēmumi un viņš neieņem vadošus amatus citos uzņēmumos.

Firma reģistrēta Smiltenē, tās pamatkapitāls ir 142 eiro.

SIA "ADZT" pērn strādājis ar 32 000 eiro apgrozījumu un 3700 eiro lielu peļņu.

Kā liecina uzņēmuma gada pārskats, pērn gūtā peļņa novirzīta obligātajā rezervē pamatkapitāla palielināšanai un ieguldīta sabiedrības nākotnes attīstībā.

2014.gadā faktiski visi uzņēmuma ieņēmumi gūti no kravu pārvadājumiem, vien 400 eiro gūti no metāllūžņu pārdošanas.

SIA "ADZT" pērn nodarbināti divi cilvēki.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, SIA "ADZT" pērn uzvarējusi divos mazos iepirkumos. "Latvijas Valsts mežu" Austrumvidzemes mežniecība algoja šo uzņēmumu stigu tīrīšanai Silvas meža iecirknī par 260 eiro.

Savukārt Smiltenes novada iepirkumā par ceļu tīrīšanu no sniega Bilskas un Launkanes pagastos SIA "ADZT" ieguva līgumu par 1692 eiro.

Kā ziņots, Rankas pagastā traģisko avāriju izraisījušo kravas auto saimnieks bija noņēmis no uzskaites, savukārt automašīnas vadītājam bija liegts piedalīties satiksmē līdz 2017.gadam.

26.augustā uz ceļa Gulbene-Smiltene notika divu automašīnu sadursme, kurā dzīvību zaudēja trīs cilvēki, tostarp divi bērni.

1967.gadā dzimis vīrietis, vadot uzņēmumam SIA "ADZT" piederošu kravas automašīnu MAZ, izbrauca no mazāk svarīga ceļa un nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Audi 100", kā rezultātā notika sadursme.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Audi 100" vadītāja, 1977.gadā dzimusi sieviete, un 2010.gadā dzimis bērns, bet gāja bojā trīs automašīnas "Audi" pasažieri - 1938.gadā dzimusi sieviete, 2004.gadā un 2008.gadā dzimušas meitenes.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kaspis 28.augusts 2015 16:25
17 1 Atbildēt

vai tikai nav pirmais precedents visā foruma vēsturē, kad Vernons vainīgo auto tiešām atzīst par vainīgu, nevis sāk muhļīties ar saviem leģendārajiem "fūre juridiski nevainīga" un citiem murgiem, kas bieži novērojami citu rakstu komentāros...

Palaidniex 29.augusts 2015 11:19
12 0 Atbildēt

Kas tur ko domāt par to Igauniju - Anna un Līze saka, ka autobusa vadītajs ir noziedzinieks ar iepriekēeju nodomu, jo apzināti nepievērš uzmanību notiekošajam uz ceļa, kā rezultātā notikušās bezdarbības rezultātā notiek CSN ar daudziem cietušajiem.

Savlaicīgi samazināts ātrums redzot notiekošo SEV PRIEKŠĀ - un visi sveiki un veseli. Vēlme veikt pagriezienu pa kreisi vieta kur tas atļauts nedrīkst būt uzskatīta par parkapumu vai iemeslu avārijai.

Konuss 28.augusts 2015 16:00
11 0 Atbildēt

Beidzot viena sakarīga analīze!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti