Tukuma novadā ar automašīnu uzbraukts diviem velosipēdistiem

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 19.septembris 2016 8:53

Vakar Tukuma novadā automašīna notriekusi divus velosipēdistus.

Negadījums noticis Sēmes pagastā, ceļa Tukums-Ķesterciems-Mērsrags-Kolka 10.kilometrā, kur 1951.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Opel Astra", uz īsu brīdi novērsusi skatienu no ceļa un uzbraukusi diviem velosipēdistiem, kuri braukuši pa ceļa asfaltēto daļu. Negadījumā cieta abi velosipēdisti - 1986.gadā dzimis vīrietis un 1988.gadā dzimusi sieviete.

Salacgrīvas novada Liepupes pagastā 1997.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Audi A6 Avant" nobraucis no ceļa un ietriecies akmenī. Negadījumā cietuši automašīnas pasažieri - 1990.gadā dzimis vīrietis un 1995.gadā dzimis jaunietis.

Savukārt Rīgā, Brīvības ielā, 1981.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Toyota" uz gājēju pārejas uzbraucis 1946.gadā dzimušam vīrietim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar uz Latvijas ceļiem par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti 18 šoferi.

Par braukšanu alkohola reibumā Rīgas reģionā noformēti 11 administratīvā pārkāpuma protokoli, Zemgales reģionā četri un Vidzemes reģionā trīs protokoli.

Par atļautā ātruma pārsniegšanu kopumā noformēti 268 protokoli, no tiem 81 Rīgas reģionā, 69 Zemgales reģionā, 60 Kurzemes reģionā, 31 Vidzemes reģionā un 27 Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti