Traģiskā ceļu satiksmes negadījumā miris gājējs

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.septembris 2016 16:30

Vakar ceļu satiksmes negadījumā Sventē miris gājējs.

Negadījums noticis īsi pirms plkst.20 Daugavpils novadā, Sventes pagasta, Sventē uz autoceļa A14. Tur 1942.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Škoda Fabia" uzbrauca gājējam, 1956.gadā dzimušam vīrietim, kurš negadījuma vietā gāja bojā.

Līdzīgs negadījums noticis Mārupes novadā uz ceļa Rīga-Jaunmārupe, kur automašīna uzbraukusi 1967.gadā dzimušam vīrietim, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā pēc divu vieglo automašīnu un trolejbusa sadursmes slimnīcā nogādāta šogad dzimusi meitenīte.

Ap plkst.14.30 Rīgā, Biķernieku ielas krustojumā ar Hipokrāta ielu, 1985.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mercedes Benz" izraisīja sadursmi ar automašīnu "VW", kuru vadīja 1987.gadā dzimusi sieviete, un trolejbusu, kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas "Mercedes Benz" pasažiere - 2016. gadā dzimusi meitenīte.

Vakar Rīgā, Jūrmalas gatves krustojumā ar Imantas 7.līniju, notriekts velosipēdists. 1985.gadā dzimušajam velosipēdistam ar automašīnu "Volvo" uzbrauca 1995.gadā dzimusi sieviete. Velosipēda vadītājs pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vēl vakar vairāki cilvēki Rīgā cietuši automašīnu sadursmēs. Tā, piemēram, Tērbatas ielas krustojumā ar Lāčplēša ielu divu auto sadursmē cieta vienas automašīnas vadītāja, kura no hospitalizācijas atteicās, un vēl divi pasažieri, kas nogādāti slimnīcā.

Divu automašīnu sadursme notikusi arī Mazirbes ielas krustojumā ar Jaunmoku ielu. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta vienas automašīnas vadītāja.

Savukārt pēc divu automašīnu sadursmes Rostokas ielas krustojumā ar Anniņmuižas ielu slimnīcā nogādāta kāda pasažiere.

Vakar par sēšanos pie stūres alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā apturēti 27 autovadītāji.

Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pieķerti 23 šoferi, no tiem desmit Rīgas reģionā, pa četriem Zemgales un Kurzemes reģionā, trīs Vidzemes reģionā un divi Latgales reģionā. Narkotisko vielu iespaidā apturēti četri šoferi Rīgas reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti kopumā 263 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem visvairāk Rīgas reģionā - 125. Zemgales reģionā noformēti 63 protokoli, Vidzemes reģionā 34 protokoli, Latgales reģionā 23 protokoli, bet Kurzemes reģionā - 18 protokoli.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki un viens gājis bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti