Mūsa Raceland atklāšanas sacensībās startēs Sirmacis un Neikšāns

 

Foto: Publicitātes attēls

Dace Viļuma | 12.maijs 2017 11:25

Šonedēļ, 14, maijā, Mūsa Raceland jaunajā autosporta piedzīvojumu parkā notiks officiālā atklāšana un pirmās vasaras sezonas sacensības – LAF krosa komisijas autokrosa kausa septītais posms un LAF Folkresa vasaras kausa pirmais posms.

Leģendārā, šķietami vienkāršā, tomēr ātrā un diviem tramplīniem bagātā Mūsas trase atkal ir gatava uzņemt gan pašmāju, gan starptautiska mēroga motorsporta pasākumus. Jaunatklāšanas gada vasaras sezonu tā sāk ar aizraujošām sacensībām autokrosā un folkreisā, kā arī vairāku autosporta zvaigžņu līdzdalību.

Jau šobrīd skaidrs, ka folkreisā uzstādīts jauns dalībnieku skaita rekords. Jau pirms pieteikšanās termiņa beigām bija pieteikušies 56 dalībnieki.

Īpaši interesants duelis gaidāms speciālo zvaigžnu statusā. Cīņa starp vienu no ātrākajiem Latvijas autorallija braucējiem Ralfu Sirmaci un vairākkārtēju Latvijas kartinga, autokrosa, rallijkrosa un rallija medaļu ieguvēju Andi Neikšānu. Šie divi braucēji radīs ažiotāžu gan tribīnes, gan dalībnieku parkā. Šī būs interesanta iespēja pavērot, kā Mūsa Raceland Volvo konkurēs ar pārējiem folkreisa dalībniekiem vasaras apstākļos.

Mūsas austosporta komplekss, kas atrodas Bauskas novadā ir senākais autosporta komplekss Eiropā, kurā jau no 1986.gada tiek organizētas starptautiska mēroga motorsporta sacensības. Kopš 2016.gada autosporta komplekss ir mainījis savu nosaukumu un īpašnieku, līdz ar to arī savu darbības fokusu.

Apmeklētājiem būs ne tikai iespēja vērot aizraujošās Latvijas čempionāta sacensības, bet arī baudīt izklaides visas dienas garumā, satikt sportistus un apskatīt to spēkratus klātienē. Pašiem jaunākajiem Mūsa Raceland apmeklētājiem tiks piedāvātas atrakcijas bērnu pilsētā, iespēja vizināties ar elektromobīļiem, iespēja pavadīt dienu ar animatoru vai vienkārši spēleties bērnu pilsētas mājiņās.

Visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties izlozēs un tur pat uz vietas saņemt balvas.
15 laimīgie, kuri būs pieteikušies atklāšanas sacensību apmeklējumam Mūsa Raceland Facebook lapā, varēs laimēt 30 minūšu braucienu offroad trasē Mūsa Raceland Wrangler džipos.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti