Durbē LČ 4. posms karuseļrallijā - Peugeot kausa izcīņa

 
11.maijs 2005 13:13

Sestdien, 14. maijā Liepājas rajona Durbē tiks aizvadītas Latvijas čempionāta ceturtā posma sacensības apvidus karuseļrallijā, un līdz ar to līdz čempionāta finišam atliks vairs tikai trīs posmi, kuros izšķirt medaļu likteni.

Līdzšinējos trīs posmos pārliecinošu līderi noskaidrot nav izdevies, jo katrās sacensībās uzvarētājs bija cits.

durbe.jpgPirmajā posmā Embūtē galvastiesu pārāks bija Jānis Naglis, kurš janvārī, īsi pēc Dakaras rallijreida vienīgais no čempionāta vadošajiem braucējiem varēja iziet uz startu ar labāko sporta auto. Nākamajā posmā februārī Balvu rajona Rugājos J. Nagli piemeklēja nopietnas tehniskas problēmas, savukārt Igors Skoks piedzīvoja vairākus bīstamus incidentus, kā rezultātā pārliecinošu uzvaru svinēja 2004. gada karuseļralliju čempions Jānis Āzis. Aprīlī Skrundā aizvadītajās trešā posma sacensībās beidzot revanšējās Igors Skoks.

Rezultātā spēcīgākajā T2 grupā pēc trim posmiem līderis ar 67 punktiem ir J. Āzis, bet otro vietu ar 55 punktiem ieņem visās līdzšinējās sacīkstēs trešo vietu ieguvušais Arnis Punka. Atpaliekot par 2 punktiem, trešo vietu kopvērtējumā ieņem J. Naglis, bet I. Skokam ir vēl par 3 punktiem mazāk. Līderu pieciniekam šobrīd jāpieskaita arī Aigars Ķimenis, kurš no pirmās vietas atpaliek par 20 punktiem.

N1 ieskaites grupā ar divām uzvarām pirmajos posmos un 86 punktiem vadībā ir izvirzījies balvēnietis Jānis Auziņš. Savukārt trešā posma uzvarētājs Vladimirs Bergmanis no Jelgavas pašlaik atpaliek par 26 punktiem, bet otrajā vietā kopvērtējumā ar 12 punktu deficītu ir izvirzījies liepājnieks Guntars Laugalis, kurš divās pirmajās sacensībās bija otrais, bet pēdējā karuseļrallijā Skrundā ieņēma trešo vietu. No N1 grupas līderu trijnieka tikai par diviem punktiem atpaliek jaunākais čempionāta dalībnieks Kristaps Ķirsons, turklāt tieši N1 grupā šogad ir vislielākā konkurence un saspringtākā cīņa.
N grupā, kur līdzšinējos posmos diemžēl nav izdevies sapulcināt čempionu noskaidrošanai sacensību nolikumā paredzēto dalībnieku skaitu, pēc trim posmiem vadībā ir Alberts Briedis no Balviem.
Ceturtā posma sacensību trase ir izveidota autoceļa Durbe – Padone ceturtajā kilometrā, un pirmā brauciena starts sestdien paredzēts pulksten 12.00.


LAF Cross Country komisijas
preses sekretārs
Ainārs Zariņš


 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti