Autodaudzcīņas sacensībām bagāta nedēļas nogale

 
2.februāris 2007 9:15

Šajā nedēļas nogalē risināsies vairākas ziemas autodaudzcīņas sacensības. Sestdien Auciemā pie Cēsīm tiks izcīnīta „Svētavota” balva, bet kompleksā ”333” Zaķumuižā notiks SK „333” kausa izcīņas pirmais posms. Savukārt svētdien „Auciema aplī” tiks aizvadīts Latvijas ziemas čempionāta autodaudzcīņā trešais posms.


Visus plānotos notikumus varat apskatīt jaunajā kalendārā -
www.iauto.lv/kalendars
Sestdien Auciemā (norāde Limbažu-Cēsu šosejas 29km) dalībnieku reģistrācija sāksies no pl. 8.30, bet pirmā brauciena starts pl. 10.30. Braucēji trīs ieskaites klasēs sacentīsies par „Svētavota” dāvātajām balvām. Kā zināms, „Auciema aplis” ir paralēlā slaloma trase, kas nozīmē, ka trasē vienlaicīgi startēs divas automašīnas, gluži kā „Eurosport” demonstrētajā „Čempionu sacīkstē”.

„Svētavota” balvas izcīņa būs kā lielisks treniņš pirms svētdien šajā pašā trasē paredzētā Latvijas ziemas čempionāta autodaudzcīņā trešā posma (jāpiebilst, ka trenēties varēs jau piektdien un arī pēc sestdienas sacensībām līdz pat vēlam vakaram). Čempionāta posms risināsies pēc ierastās shēmas – divi braucieni uz laiku. Svētdien pirmie sacensības uzsāks 4WD un RWD klašu pārstāvji – reģistrācija no pl. 7.30, bet pirmais starts pl. 9. Priekšpiedziņas klasei sacīkšu sākums pl. 14.15.

Sestdien sporta kompleksā ”333” Zaķumuižā sāksies SK „333” kausa izcīņa. Šajā sacensību seriālā paredzēts aizvadīt četrus posmus, no kuriem ieskaitē tiks vērtēti trīs labākie. Rīta cēlienā sacentīsies FWD klases pārstāvji, kuriem reģistrācija sāksies jau no pl. 8, bet starts pl. 9.15. RWD un 4WD klašu braucēji cīņu ar ledus klāto trasi un hronometru uzsāks pl. 13.30.


Latvijas čempionāta ziemas autodaudzcīņā RWD klases līderis Jānis Gustāns („Toyota MR-2”). (FOTOAĢENTŪRA „4RATI”)

Latvijas čempionāts ziemas autodaudzcīņā
Kopvērtējums pirms 3. posma
FWD
Ritvars Kārkliņš  119, Ģirts Krūzmanis 115, Jānis Grīnbergs 109.
4WD
Mareks Matvejevs 129, Elmārs Aukšmuksts 124, Andris Alksnājs 115.
RWD
Jānis Gustāns 129, Ģirts Krūzmanis 117, Sabīne Kukute 111.
Komandas
VPLT 377, SRT.LV 340, JNM 284.

LAF Standartauto komisijas preses dienests
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti