Piekabe laivai

osscar Reģ.: 27.08.2002

Sveiki, interese piekabe laivas transporteshanai, russo balt razhotas nav sertificetas un sola tik pec paris meneshiem sertifikatu. Vel viens kantoris 1000 Ls uzprasija par piekabi. Interese minimalai tonnazhai paredzeta - ap 350 kg. lielaku nevajag. Varbut kads ir saskaries ar sertifikaciju? jo skatijos ka Vacija ir letas taas piekabes...varetu pats atvest ja nu Lv nekas nav uz vietas, bet gribas tagad to piekabi

varbut kadam ir ko piedavat !

paldies !

 
1 2
Modricimus Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

Galvenais rakstīja:

Modricimus rakstīja:

markss rakstīja: Sertifikācija nav nemaz tik dārga. Kādreiz atvedu no USA kādu laivu tirgošanai, tur piekabes nereģistrē vispār. Latvijā vedu uz Cēsīm pie viena veča, viņam kautkāds tur gudrais sertifikāts, ka viņš drīkst izsniegt cedeli priekš CSDD, pakalpojums pie viņa man ir izmaksājis no 150-250 Ls. Un CSDD reģistrē uz viņ izsniegtu atļauju. Otrs variants var vest uz ESTI un tur taisīt pirmreizējo reģistrāciju, pēc tam Latvijā reģistrēt. Arī tā agrāk darīju, bet sanāca dārgāk.

USA piekabes latvijā reģistrēt ir problemātiski. nav marķējumu uz lukturiem utt, nav bremžu kalkulācijas.

tātad, ja ir interese par jebkādām piekabēm vieglajiem auto - 28602277. pārdodam jau sertificētas - tobiš - jaunais īpašnieks ar dokumentiem azotē dodas uz CSDD un reģistrē

klau, man ir nesertificēta piekabe no beļģijas, bet ar visiem E marķējumiem uz luktura un rāmjiem. CSDD nereģistrē, tāpēc vajag uztaisīt legālu. Vai var sarunāt kautko?

Lai sertificētu, vajadzēs Ražotāja apliecinājumus (marka, modelis, bla bla bla), ja ir bremzes piekabei - bremžu kalkulāciju (obligāti kalkulācijā jābūt uzrādītam konkrētās piekabes VIN)

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti