Aizbraukshana no notikuma vietas

robchix Reģ.: 04.03.2002

Luugtu versijas un variantus...

Situaacija sekojosha.

Cilveeks shodien sanjem ierakstiitu veestuli savu vecaaku adresee, lai gan ne auto, ne pats tur nav nekad dokumentaali regjistreets.

Ir legaala adrese un dziivesvieta. Diemzheel maate ir parakstiijusies par sanjemshanu. (vestules izklaasts pa telefonu, veel nav personiigi lasiiits.)

Veestulee sekojossh pazinjojums, ka jaaierodaas policijaa jo novembra beigaas ar vinja auto (Ford Fokuss) ir uzbraukts virsuu uz kaut kaada Micubishi Outlandera, un peec uzbraukshanas ir aizbraukts no notikuma vietas. Situaacija it kaa esot tikusi uzfilmeeta (iespeejams kaada noveeroshanas kamera) vadiitaajs nav atpaziistams, taapeec lieta ierosinaata pret masiinas iipashnieku. Nu nav cits ar to auto braucis, tur jau taa lieta.

Cilveks apgalvo, ka neko tamliidziigu neatceraas, pieljauj iespeeju, ka mineetajaa vietaa esot atradies (kas to tagad lai atceraas) tas ir vakars, respektiivi aaraa tumssh. Nekaadas sadursmes nav bijis, neviens cilveeks nav ne ko licis maniit.

Apluukojaam automashiinu, nekaadu sadursmju peedu nemana, protams kaa jau nejaunai mashiinai ir visaadas skrambas uz bamperiem, bet nekaa taada, kas ikdienaa notiek Riigas ielu malu un lielveikalu staavvietaas nevar maniit. Respektiivi kaada nemanaama pieskarshanaas, kaada lakojumu pabojaajusha sviitra vareetu buut notikusi ja ir bijis kaads kontakts.

Cilveeks apziniigs, ja patieshaam buutu justs kaads trieciens vai tamliidziigi, prom jau mucis nebuutu.

Kaada turpmaakaa situaacijas norise var buut? Administratiivais sods par aizbraukshanu no notikuma vietas. Robezhas visai plashas.

Vai nav taa, ka taa Micuka iipashnieks grib kaut kadu savu shaizi norakstiit uz cilveeka reekjina? Pagajis ir vairaak nekaa meenesis. Vai tieshaam, ja ir bijis kas nopietns ir vajadziigs taads laiks lai samekleetu vainiigo?

Nu skaidrs, ja tiks shuuta kaada megaskaade, pieprasiis autotehnisko ekspertiizi par nodariitajiem zaudeejumiem. Jaapieprasa arii uznjemtais materiaals. Ko veel pasakt, kadi argumenti buutu jaamneklee attaisnojumam? Jo cilveeks nejuutas tiishi vainiigs.Un neatceraas, ka vispaar kas tads buutu noticis. Protams ka bonus malus klase arii aciimredzot pazeminaasies, ja reiz shadi passakumi tiek veikti lai samekleetu vainiigo....

Baigi kaut kaa aizdomiigi, sajuuta taada, ka megjinaas pieshuut bampera nonesshanu vai saanu uzskjeershanu....

Sviests kaut kaads. .....

 
1 2 3
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

robchix rakstīja: Protams ka buus.. teica jau, ka ja kas likshoties kaut kas taads, tad seedeeshot kaut stundu un gaidiishot.

vaidzēja to ķerru notirgot jau pirms nedēļas

Intruder Reģ.: 26.02.2002
0 0 Atbildēt

Manas draudzenes keisā arī atrisinājums - jaunā auto lietotāja preilene atzinās ( labi ka tā), ka braukusi un izraisījusi CSN, nobijusies (!) un aizbraukusi ... vienīgā mīkla ir, kā varēja vienam džipam nonest bamperi un otram izsist pamatīgu carumu bamperī, bet MK II golfam tikai pēc rūpigas apskates konstatējams biku ieskrāpēts bamperis

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

nu re, viss atrisinājās, un - kā par brīnumu - neviens nevienu tā īsti nav apsipis

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti