Startējot mašīnu slāpst nost

jenots Reģ.: 20.07.2016

Sveiki visiem! Ir tāda problēma ka darbinot mašīnu viņa slāpst nost, ja patur gāzi uz kādu min, tad itkā vairs neslāpst, bet apgriezieni lēkā un mašīna vibrē. Citreiz pieturot sajūgu braucot krustojumā arī mēdz noslāpt? Kas tas varētu būt?

Esmu sieviete un varbūt nemāku tā riktīgi izskaidrot problēmu. Man ir Galaxy 2001. gada 2.3 benz,

 
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
5 0 Atbildēt

Kaut kas ir saplīsis. Jābrauc uz servisu labot.

aansis Reģ.: 23.11.2012
5 0 Atbildēt

Laba doma. Nesaprotu cilvēkus, kas paši atzīst, ka neko no mašīnām nesaprot, bet prasa forumos risinājumus. Ko tālāk, ja kāds arī vainu atpazīs un tehniskā valodā paskaidros, kas darāms?

jenots Reģ.: 20.07.2016
2 0 Atbildēt

Nu man vīrs palūdza uzrakstīt kas saprot no mašīnām un vakarā palasītu kas pa vainu. Labāk jau noriet, nekā ko jēdzīgu uzrakstīt vai ne? Žēl ka te ienācu un pajautāju.

aansis Reģ.: 23.11.2012
6 2 Atbildēt

Vīram, kas palūdz, lai sieva noskaidro kaut kādā forumā kaut ko, ko pati nesaprot un nemāk izskaidrot, arī ir laiks uz servisu.

Bet vispār izskatās pēc bēdīga iAuto mēģinājuma uzturēt diskusiju ar kārtējo izdomāto problēmu.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
6 0 Atbildēt

aansis rakstīja: Vīram, kas palūdz, lai sieva noskaidro kaut kādā forumā kaut ko, ko pati nesaprot un nemāk izskaidrot, arī ir laiks uz servisu.

Bet vispār izskatās pēc bēdīga iAuto mēģinājuma uzturēt diskusiju ar kārtējo izdomāto problēmu.

Tu laikam domā, ka mums nav ko darīt !?! Ieliekot vienu ziņu mūs sociālajos tīklos Draugos vai Facebook, kuros mums attiecīgi seko 75 000 un 8 000 ir daudz efektīvāk un vērtīgāk, jo mēs esam ziņu portāls. Laikam grūti ir pieņemt, ka www.iAuto.lv portālā katru dienā ienāk vairāki tūkstoši cilvēku un jā, arī finansiāli mums viss ir kārtībā - šī ir labākā vasara, jo (varbūt esi pamanījis) abas augšējās banneru pozīcijas ir visu laiku pārdotas - tā kā, paldies, ka uztraucies par mums, bet viss ir kārtībā!

Bet, protams, ka gribam vēl labāk un vairāk, tā kā izmaiņas būs! Tāpēc mums ir svarīgi, kas iAuto apmeklētājiem patīk, kas nē.

Atbilde uz Tavu jautājumi ir nē, mēs netaisām un neesam taisījuši sev foruma pieejas, lai uzturētu diskusijas. Es operēju ar trim pieejām iAuto, Maris un GadaAuto, kurai katrai ir sava loma

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 2 Atbildēt

Kas vainīgs, tas bailīgs... Nevajag jau tā taisnoties - tas tikai apstiprina aizdomas ;) Un vēl - būtu interesanti uzzināt, uz kādu jautājumu atbilde ir nē, ja nekāds jautājums netika uzdots

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Lielākā daļa apmeklētāju mūsdienās nemaz nelien forumos vai komentāros. Ja vien lapa nav specializēts forums. Nu kā poweris.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Nu Tu saprati

DidzisKalnietis Reģ.: 20.03.2014
1 0 Atbildēt

Tikai viens ieteikums, kā jau anonīmiķis teica - uz servisu, jo vainu varētu būt ap divdesmit. Ja vīrs, kaut ko saprot, lai mēģina atšifrēt, kura no šīm divdesmit vainām varētu būt...

ledus9 Reģ.: 02.08.2004
1 0 Atbildēt

Meistars no debesīm nekrīt. Ja cilvēks, kas neko nejēdz no auto, ir nolēmis šo situāciju mainīt, ar kaut ko ir jāsāk. Un sākt varētu ar to, ka atvērtu motora pārsegu un apskatītu, vai viss ir vesels un savā vietā, īpašu uzmanību pievēršot gumijas izstrādājumiem, pa kuriem gaiss nonāk motorā. Vai kāda caurule nav nokritusi, vai kādā gumijā nav plaisas utt. Tas arī ir viss, ko "cilvēks parastais", nepārkāpjot likumu, pats var izdarīt. Lai darītu kaut ko vairāk, nepieciešama informācija. To var iegūt divos veidos. Viens veids - legāli nopirkt. Tikai, apskatoties cenas un iegādes nosacījumus, var nākties secināt, ka, ja vien tu neesi "Domeniks" īpašnieks, šis veids nav priekš tevis. Atliek tax-free interneta lielveikals, ko citā vārdā sauc par torrentiem. Nākošā nepieciešmā lieta - specifiskas diagnostikas ierīces. Stāsts tas pats, kas par informāciju. Torrentu vietā - Aliexpress vai citi Ķīnas interneta veikali. Par laimi mūsu muita vēl nav attapusies, ka šīs lietas būtu konfiscējamas tieši tāpat kā viltotas zīmolu smaržas un krokodilādas somiņas. Tā kā atliek vien vest auto uz servisu, kur tas tiks sataisīts, ar lielu varbūtību, ka, remontu veicot, tiks izmantota tā pati, no torrentiem kačātā informācija un Aliexpress pirktie instrumenti. Ja Rūtiņš to izskaudīs - cenas visur būs kā "Domenikā".

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti