Kārtot: Augošā secībā
oxis 15.04.2010 17:52

Letakpasam.lv nav no piekasīgajiem kā gnīdas BTA vai Balva. Atlīdzību izmaksu gadījumā viņi ir ļoti ok.

oxis 15.04.2010 17:07

HIPPY rakstīja: Nu tur ir tā samudžināts ka neko saprast nevr. Nav skaidrs ko apdrošina un ko nē. Man tas izskatās pēc liela bulšita.

Kas tur ko nesaprast, letakpasam.lv mājaslapā viss skaidri un gaiši rakstīts. Parasta octa + zādzības un laupīšanas apdrošināšana. Te viss rakstīts par tām zādzībām un laupīšanu sīkāk www.letakpasam.lv/...

oxis 28.08.2009 21:08

Stulbi, ja cilvēki paši neizlasa līgumu un pēc tam čīkst, ka viņiem nav izmaksāta atlīdzība. jopcik, lasīt tak māk no pirmās klases, bet izlasīt noteikumus grūti!

oxis 28.08.2009 19:36

Seene rakstīja:

scope rakstīja:

Bet vispār IF'am cenu politika interesanta - KASKO ir tikai par 10 santīmiem dārgāks nekā OCTA(BM klase nav zem 6).

Man gan If OCTA ir ~5x lētāka par KASKO... Tākautkā.

A nafig vispār meklēt lētāko kasko? octu vajag lētāko, kasko skatos pēc apdrošināšanas noteikumiem, rīcības negadījuma gadījumā. cena ir tikai viens no faktoriem, bet ne svarīgākais. kāda jēga paņemt lētāko suslu kā kaut kādu, ja pēc tam, kad notiek reāls negadījums, tu pats vari no savas kabatas maksāt par visu?

Un ko var vārīties par letakpasam un if? tas nav viens un tas pats, apskataties cenas- letakpasam kasko man 208ls, ifā- 277ls. letakpasam. sāls ir tā,ka letakpasam. skaitās pašapkalpošanās un ir lētāka.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti