Vakar vairāki autovadītāji notriekuši cilvēkus un aizmukuši no notikuma vietas

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.oktobris 2016 10:20

Vakar vairāki autovadītāji notriekuši cilvēkus un, neziņojot policijai, aizmukuši no notikuma vietas.

Tukumā, Raudas ielā, nenoskaidrotas automašīnas šoferis uz gājēju pārejas notriecis 2000.gadā dzimušu velosipēdistu un aizmucis no negadījuma vietas. Negadījumā traumas guvis velosipēda vadītājs.

Savukārt Rīgā, Salacas ielā, nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu " Volvo" uzbraucis 1983.gadā dzimušam vīrietim un aizmucis no notikuma vietas. Gājējs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Cēsīs, Pētera ielā, 1958.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Ford Focus", nav palaidusi pa galveno ceļu braucošo automašīnu "Volkswagen New Beetle", kuru vadījusi 1962.gadā dzimusi sieviete. Sadursmē cietusi "Ford Focus" vadītāja un automašīnas "Volkswagen" pasažiere, 1985.gadā dzimusi sieviete. Abas sievietes ar traumām nogādātas slimnīcā.

Vakar Stopiņu novadā kravas vilciens nāvējoši traumējis sievieti. Negadījums noticis aptuveni 200 metrus no dzelzceļa stacijas "Dārziņi", Rīgas virzienā. Kravas vilciens nāvējoši traumējis nenoskaidrotu sievieti, kuras vecums varētu būt 50-60 gadi.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu diennakts laikā sodīti 234 autovadītāji.

Visvairāk protokolu noformēts Rīgas reģionā - 91. Vēl 59 protokoli noformēti Zemgales reģionā, 37 Vidzemes reģionā, 28 Latgales reģionā un 19 Kurzemes reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vakar noformēti deviņi pārkāpuma protokoli, no tiem pa trīs Rīgas un Vidzemes reģionā, divi Kurzemes reģionā un viens Zemgales reģionā. Savukārt par automašīnas agresīvu vadīšanu noformēti divi protokoli Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar septiņiem cietušajiem. Viens cilvēks gājis bojā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti