"Mercedes" apskādē no abām pusēm (+ VIDEO) 49

 
iAuto | 15.februāris 2018 18:06

Kad priekšā braucošais "Gazel" furgons apstājas pirms gājēju pārejas, transportlīdzeklis, kas brauc aiz "Mercedes", ietriecas tam virsū un iestumj to "Gazeles" aizmugurē.

 
Visi komentāri
 
atrabotka 15.februāris 2018 18:37
7 1 Atbildēt

iauto, noskatieties video rūpīgāk un izlabojiet neprecīzo virsrakstu. Mersis paspēja nobremzēt, bet tas kas kas brauca aiz viņa - gan nē.

iAutolv 15.februāris 2018 18:44
0 0 Atbildēt

Paldies!

Palaidniex 15.februāris 2018 19:28
10 1 Atbildēt

Pie visa vainīgi gājēji ar savu nelietīgo pāreju!

Vernons 15.februāris 2018 20:18
8 17 Atbildēt

Vainīgs esi Tu, ar "Mersi" braucot! Vai spēsi saprast savu vainu?

Palaidniex 15.februāris 2018 20:47
8 0 Atbildēt

Paskaidrosi? Uz merša pakaļā licēju neattiecas 145. un 146. CSN punkti? 99., 100. un 105. CSN punkti ir atcelti?

Kaut kā nemanu pārdabisku s ātrumus, strauju bremzēšanu vai pēkšņu un negaidītu gājēju pārejas parādīšanos uz ielas..

Un, ko merša stūrētājam bija jādara?

a) Pašam jāliek furgonam pakaļā aurojot - “prapusķiķe, ja bez tarmazoff”

b) vai bija jārauj pa kreisi - pretējās kustības joslā

c) vai jālec pa labi, lai “nolocītu” gājējus vēl uz ietves pirms tie “nelieši” uzdrošinās iziet uz pārejas?

D) Jāteleportējas, lai pakaļā licējam rastos vieta sabremzēties vai iespēja ielikt pakaļā nu jau furgonam?

iciks 15.februāris 2018 21:08
8 0 Atbildēt

Un atkal Vernons ar savu. Mersis tam aizmugurējam negarantēja...

Vernons 15.februāris 2018 21:09
0 10 Atbildēt

Un Tu esi trešais! Nu kas un kā?

Palaidniex 15.februāris 2018 21:43
8 0 Atbildēt

Nevērtē visus pēc sevis. Sarunāts!

Un tātad ko mersim bija jādara, O, satiksmes kalambūru orākul? Apgaismo jel mūs nožēlojamos avāriju tārpus! Izsaki savu apskaidrību un apgaismo tumsoņas...

s 15.februāris 2018 22:09
5 0 Atbildēt

Es arī pajautāšu - kas, tavuprāt, Mersim bija jādara?

650 15.februāris 2018 22:45
4 4 Atbildēt

Vajadzēj vel tuvāk dibenā braukt tam gazeļbambālim.Tā, lai vispār nefuja neko neredz, ka nav ta nav.Bat kur jau 2 p/dari, tur trešais ar cibric cibric tūlinj jau klāt, tā arī notika..

Palaidniex 16.februāris 2018 8:12
5 0 Atbildēt

Ja pa priekšu kāds brauc tavuprāt mazā distancē, ir jādara tāpat?

Mersim distance izrādījās pietiekama, lai apstātos.

Un te nonākam pie vernoniādes - kā tieši pa priekšu braucējs šādā situācijā var palielināt distanci līdz pakaļā braucējam?

Kādi locekļi pa kuru logu jāizkarina? Kā tieši CSN ietvaros signalizēt pakaļā braucējam (un izdomāt viņa vietā) ka viņš ir par tuvu?

reku 18.februāris 2018 11:42
0 0 Atbildēt

Vernoniāde-šahs un mats .Ja mersis būtu ieturējis sapdātīvu distanci tad tikai aizmugure būtu sasista,bet tā priekša un pakaļa.

650 16.februāris 2018 9:18
0 9 Atbildēt

Tu beidz vienureiz Kasīties un katrreiz malt vienu un to pašu.ZB jau.Ko tu tur meklē raci(o)nālu izskaidrojumu- vai te nav skaidrs, ka gadījusies sagadīšanās un ka 3gab P ir satikušies vienuviet? Tikai IDIOTS var atļauties braukt air gazeles tādā veidā- kad būda aisedz skatienu un aptumšo sajēgu.Tu neredzi to, ka tas meršalohs dara nepareizi un ka pat salona labajā pusē vai vidū esošā kamera neredz neko no labajā ceļmalā notiekošā- kur nu vel pats tas kreisā pusē sēdošais pnimpausis/vadītājs.Kas viņam liek izvēlēties šādu loha pozīciju, turklāt kad spogulī redzams otrs tāds pat lohs?? Tur tak sen ir skaidrs, ka ja ne pēc minūtes tad pēc pusotras noteikti būs kādi suudi.Jo- vnk 2 p/dari kur ir, tur rodas vēl, tapc vajag domāt ar galvu un braukt individuāli un pārredzami, nevis līst katrā espējamajā idiotu kompānijā un kko tur "cerēt".Pārkāp ātrumu un bēdz prom, vai nogriezies nost, apstājies/uzpīpē,dari jebko- bet tiec no viņiem prom, jo tālāk un ātrāk, jo labāk.Krievijā būtu jābūt vispār skaidram, ka braucošas gazeles tuvumā visa dzīve ir apdraudēta vismaz 100m rādiusā un 4-d dimensijās pirms/pēc/virs/zem/ap viņu, kur nu vel atļauties aiz viņas braukt.

Palaidniex 16.februāris 2018 9:42
5 0 Atbildēt

Es piekrītu, ka es tik tuvu furgonam nebrauktu, bet vernons tā dara un visiem propogandē, ka tā jādara, citādi visi ielīdīšot pa vidu.

Bet faktiski, tam mersim PIETIKA distances un laika apstāties. PIETIKA! Cilvēks tā pieradis braukt un par savu distanci un sevi spēj atbildēt!

Nepietika laika un distances tieši sekotājam!!! Lūk tam pundurastam nav labi ar distances izvēli, reakciju, CSN izpratni un spējām neuztriekties citiem.

Un te ir jautājums - ko mersim bija darīt, lai paklaļā pārāk tuvā distancē nebrauc vernons, kurš stājoties pie luksofora, pārejas, zīmes dodiet ceļu, netiktu "likumīgi sabraukts"?

Vernons 16.februāris 2018 10:07
0 7 Atbildēt

"Mersi" sabrauca likumīgi! Un ja ņemtu vērā situāciju Krievijā, kur smagajiem katastrofāli nedarbojas bremzes, tad notikums ir beidzies izcili labi. Iemācies domāt maķenīt savādāk! Tavu pastrādāto muļķību aizmugurē braucošais neizlabos!

CSN bija, ir un būs jāpilda katram, ne vis katram otram, kā TU esi iedomājies!

Palaidniex 16.februāris 2018 10:15
2 0 Atbildēt

Klausies - vecais - viereiz izklāsti kā tu pareizi redzi situāciju

Pagaidām tikai retoriski murgo un daudznozīmīgi draudi visus sabraukt.

Ja Kāds sakars ar priekšā braucēju un mersi. Nebūtu mersim astē neviena - (kā tu zini, ka pakaļā ielika tieši smagais ar bojātām bremzēm? pats biji pie stūres?), tad nekādas avārijas nebūtu

Divi stājās pie gājēju pārejas - trešais liek pakaļā.

Kā tieši priekišā braucējiem bija jārīkojas? Nu tā uz pirkstiem? Nebremzēt, jo lūk kurštur rindā nespēs vai negribēs bramzēt?

Kā tieši priekšā braucēji atbild par pakaļā braucēja distanci un bremzēm?

Nu vajag tam mersim pēc 100 metriem pa labi griezt? Ko darīt - lekt 2. joslā vilkt pāri gājēju pārejai nedodot ceļu gājējam vai griezt priekšā furgonam no 2. joslas griežoties pa labi?

A, teoretizētāj?

650 16.februāris 2018 9:58
1 3 Atbildēt

Nu bet tu kā merša pilots spogulī taču skaidri redzi- aiz tevis atrodas tavs drirsāiebraukttīkotājs.Kāpēc tu atļaujies braukt aiz gazeļa, kurš visā krievijā ir sen zinams ka kuru katru sekundi spējizstrādāt kādus suuudus? ja tu esi pārliecināts par savām bremzēm, kāpēc esi tik vieglprātīgs, ka savu dibenu uztici tam kaut kādam spogulī redzamajam gadījuma klientam? Kāpēc tu vispār tur atrodies starp viņiem?? Ja tev galīgi nav intuīcijas- ilgtermiņā tur nekāda ne reakcija ne riepas ne bremzes neglābs.

Palaidniex 16.februāris 2018 10:17
2 0 Atbildēt

Nu, ko poedāvā darī, ja tev 100 metruz aiz pārejas jāgriež pa labi?

Savlaicīgi ieņemt 2. joslu un griezt no tās? Kā tu zini, kas ielika palkaļā? Kā jūs abi ar vernonu izsppīpējāt, kas tieši mersi uzstūma gazelei? ka tā bija tieži vēl viena gazele?

650 16.februāris 2018 10:46
2 6 Atbildēt

Es piedāvāju vispirms atbildēt konkrēti par "savu" bazāru un Laicīgi samazināt ātrumu un palielināt distanci līdz tur tam priekšāesošajam hlamam/briesmuavotam.Vienlaicīgi palielinot savu "krugazoru" apkārtējās pasaules saredzēšanai un atbildot sev uz iespējamo/negaidīto/tradici(o)nālo jautājumu "kad un kāpēc tā būda pēkšņi bremzēs".

Tad, kad būšu ""plavno"" uzsācis šo te visnotaļ noderīgo "pasaules izziņas procesu", es ieskatīšos spogulī un (varbuut..)sapratīšu, vai mans pakaļābraucējs ir/nav šos manus cēlos nodomus sapratis un/vai mans dibens ir/nav nosacītā drošībā.

Ja tomēr mana dibena tīkotājs neko te nav sapratis, vai ja pēkšņi radīsies kādi citi apgrūtinājumi- iespējams, ka dibens tomēr cietīs, bet tad nu kapots vismaz vesels paliks.

Palaidniex 16.februāris 2018 11:01
2 0 Atbildēt

Šis jau skan sakarīgāk. Bet viens ir skaidrs - ja pakaļā braucējam neko nenozīmē 145. un 146. CSN punkti,99., 100. un 105. CSN punkti, tas principā guļ un neskatās uz priekšu, un izpildās nevis kā savas lamatas pasažieris, tad vienīģais kas tevi,bet ne tev priekšā bremzējošo, var glābt - ir novākšanās no šī pasažiera lamatas kustības trajektorijas. Un te ir simtiem mainīgo - ir nav blakus josla, kur pazust, tā ir nav brīva. Protams - vienmēr ir jābū modram, bet vienīgais kā izvairīies no šādiem ir tad, ja pats esi gatavs braukt uz sarkano, mainīt joslu utt. Nemitīgi turēt aizdomās aizmuguras braucēju ka tas nu pēkšņi nestāsies - nozīmē ceļu satiksmes iznīcināšanu pašos pamatos. Tā tomēr ir cīņa ar sekām, nemitīg mukšana un izvairīšanās no rupjas kļūdas pēc satiksmei pielaistiem pupadrasiem. Tā vietā lai tādus tur nepielaistu, vai katru viņu atcirsto numuru viņiem saprotami sāpīgi sodītu...

650 16.februāris 2018 11:28
6 0 Atbildēt

Tu NEvari izskaust pumpadrasus.Es nevaru.Vernons nevar.Kaut apdristies, bet neko nevaram,ne priekšā, ne pakaļā ne augšā/apakšā;). Tev nav variantu.Vari vienīgi par savu rīcību domāt un censties no viņiem izvairīties.Vai vismaz mazināt viņu nodarīto kaitējumu.Vai skaidrot apkārtējiem viņu uzvedības pamatprincipus.Tas ko mēs te 3 vai 6 savā starpā strīdamies, to lasām mēs un vēl kādi 3, kam (varbūt) kāda interese vai darīt ne-uj dotajā brīdī.Bet tie īstie pundarasi to neko nelasa- lidz viņiem tā doma neaizies un viņi savu kuplo skaitu un savu cēlo uzvedību atkarībā no mūsu runātā diezin vai mainīs.

Palaidniex 16.februāris 2018 11:45
2 0 Atbildēt

Nu - kas te tāds letāls? Nu salocīja pakaļas haubi tikai vai priekšas haubi arī - jāremontē tāpat! Ja lidotu virsū kā tas Bentlijs, tad paglābties tāpat nevarētu...

Šajā gadījumā galvenais ka neviens nav cietis. Jāremontē viena vai divas haubes - būtiski remonta laiku nemainīs, jāremontē un jākrāso tāpat.

Mersi remontēs pakaļā licēja OCTA, dabūs sodu ar paaugstinātu BM klasi. Žēl, ka OCTA ir uz īpašnieku ne vadītāju - šis ir vienīgais būtiskais secinājums. Mukt no ikviena, uzskatot, ka tas ir pumpudrass ar nav normāli. Būs lemts atrauties ar tādu - atrausies, nevbūš - būsi sveikā.

Ja aizmugurē braucējs ir stingri nolēmis uzrīkot CSNg - NEKAS, PILNĪGI NEKAS to neapturēs!

Vernons 16.februāris 2018 10:35
0 5 Atbildēt

Spaisu!

Kanibaals 15.februāris 2018 20:30
1 0 Atbildēt

Vainīgs ka vispār piedzimis. Un jā locekļus vajadzēja izkārt pa logu.

Vernons 15.februāris 2018 21:08
0 6 Atbildēt

Vēl viena iespēja, nu jau diviem! Kā Jūs rīkotos "Merša"vietā! Kā tas bija jādara? Ir iela ar četrām kustības joslām un krustojums!

Palaidniex 15.februāris 2018 21:45
4 0 Atbildēt

Lai uzdevums jautrāks - mērīsim

150-200 m pēc pārejas ir jānogriežas pa labi, vai nu šķērsielā vai blakus teritorijā...

Palaidniex 15.februāris 2018 21:48
3 0 Atbildēt

Labojums šī:” mērīsim

150-200 m“ vietā ir domāts šis: “mersim 150-200 m”

Kanibaals 16.februāris 2018 9:32
15 3 Atbildēt

Nekā tur nevar izdarīt, visus Vernonus kas pie dibena pielipuši vienmēr neizglābsi. Bet Vernon pārlasi 650 rakstīto, jāietur distanci ir visiem. Mersim nebija laika vēl blisināties apkārt ko dara Vernons, jo pats teju nobremzēja. Šī ir tāpati suga kā autobusa šoferis no video ar Nordeku un CP, kas domā ka pielīpot pie pakaļas "pastums" priekšā braucošo, bet atjēdzas kad jāraujas grāvī vai pretējā joslā un tikai sagadīšanās pēc cits tajā jau neatrodas. Pēc tam vēl raud ka pamatoti sodu dabū. Šeit arī mersis jau kilometru "gatavojās" apdzīt un tā arī nesaņēmās.

Vernons 16.februāris 2018 9:48
0 6 Atbildēt

Baidos ka Tu arī esi tāds pats nelga kā visi citi! Jūs pat neesat spējīgi no manis kaut ko mācīties. Vernons TĀ nedara un nedarīs!

Iesaku pārlasīt CSN, varbūt kāda jauna atklāsme radīsies. Bet obligāta prasība to sākt darīt CSL 19. panta 1., 3. un 4. punktu kontekstā. Jo policisti uz to arī iekrita!

650 16.februāris 2018 9:51
4 2 Atbildēt

Es jau 69x teicu, ka svarīgāk par dažādu normatīvu "ievērošanu" ir spēja saredzēt idiotu savā tuvumā un izvairīties no viņa klātbūtnes. Taa teikt, steidzami izbraukt ārpus viņa "ietekmes zonas".Ja Es esmu reakcijas meistar-ass un atļaujos braukt potenciāli saskatāmajam idiotam 3m dibenā, tātad es apzinos, ka kuru katru brīdi tas idiots "parādīs savu īsto seju" (vai locekli...) un man gribi/negribi nāksies taisīt strauju manevru.Ja es redzu, ka man spogulī un dibenā sēž vēl arī Otrs potenciālais idiots- tad kāpēc esmu tik vieglprātīgs un vispār kāpēc izaicinu likteni un kapc atļaujos atrasties starp šiem 2gab potenciāli bīstamajiem objektiem? Pareiz- tapc, ka pats esmu toč tāds pats idiots, trešais. ;D

Vernons 16.februāris 2018 10:19
0 6 Atbildēt

Es ļoti uzmanīgi pārlasu Jūsu rakstīto! Katrs savā rakstu darbā atklāj savu attīstības pakāpi un spēju saprast. Neko labu pagaidām neredzu!

Tu mums esi speciālists ātrumu jomā un to Tev neatņemt. Es to ļoti augstu vērtēju.

Visur pasaulē spēka struktūrām seko līdzi un sit pa pirkstiem, bet pie mums policija var atļauties nepildīt "Likuma par policiju" 4. pantu! Un tas jau kļuvis par normu!

Palaidniex 17.februāris 2018 14:05
2 0 Atbildēt

Zinot, kā Tu nespēj izprast uzrakstīto, labāk Tev vēlu nevis lasīt uzmanīgi, bet iemācīties reiz sākt saprast uzrakstīto.

Vernons 16.februāris 2018 9:43
1 7 Atbildēt

Četras kustības joslas, divas vienā virzienā! Dubultā līnija vidū.

Standarta variantā sinhroni samazini ātrumu un nesamazini strauji savu distanci. Palūri spogulī!

"Priekšā braucošam bremzējot" pārkārtojies, ar kreiso virzienrādītāju, kreisajā joslā.

Un ja arī esi adrenalīna mīlētājs, nebrauc kā tramvaja vagons aiz smagā, palūkojies spogulī un aizej blakus, pa labi, "Gazelei", vietas pietiek un šķēršļu nav.

Pelnīti sasita "Mersim" abus galus, jo viņš ar savu rīcību to bija pelnījis! Katram priekšā esošam ar savu rīcību... .

Uzliekot par pienākumu otram ievērot distanci, pašam vajadzētu prast darīt to pašu un vēl garantēt drošību sev un citiem.

Nu un kāds ir ātruma samazināšanas process? Skops bet ir! Un to pašu Jums ir par grūtu izpildīt!

CSL 19. panta 3. punkts jāpilda visiem!!!

Tiks 16.februāris 2018 10:13
5 0 Atbildēt

Pat ja Mersis būt ieturējis 100m distanci, tas pakaļas bučotājs tak tāpat iesptu dirsā. Arī tad mersis vainīgs?

Vernons 16.februāris 2018 10:28
2 6 Atbildēt

Nebūtu "Mersis" dabūjis pēcpusē sitēju, ja adekvāti situācijai prastu uzvesties. Neprata, negribēja, vai tā vajadzēja!

"Gazeles" vadītājs ļoti savlaicīgi pieskārās bremžu pedālim!

Vai to izdarīja arī "Mersis" nezinu un nevaru apgalvot! Bet stulbs viņš ir patiesi. Strauji bremzējot nostādīja muļķa lomā nākamo. Un tā viņš ir arī pie mums, diemžēl. CSN 105. punkts regulē attiecības tikai starp satiksmes dalībniekiem un neko vairāk! Kārtību un secību, ka darbosies CSN regulē CSL 19. panta 1., 3. un 4. punkti!

Palaidniex 16.februāris 2018 10:42
3 0 Atbildēt

Vēlreiz jautāju uz merša pakaļā licēju neattiecas CSL 19. panta 1., 3. un 4. punkti!?

Uz merša sekotāju neattiecas 45. un 146. CSN punkti? 99., 100. un 105. CSN punkti?

Merša sekotājam nav jābūt automobīlim tehniskā kārtībā?

KJo tu tur visu laiku dziedi par tiesisko paļāvību?

Nu kur nomira tiesiskā paļāvība mersim?

Kas - trešais neredz gājēju pāreju? Neredz, ka Furgons stājās, ka mersis stājās? Viņam nekas nav jādara - jāstumj tik čupā? Halo, spaisa pīpētāj?

Palaidniex 16.februāris 2018 11:47
4 0 Atbildēt

Un baigi jau nu strauji nobremzēja... Taisni vai pa nažiem...

Atceries nu 105. CSNB punktu - kāda distance ir jāietur, lai priekšā braucējam bremzējot ko - NEIELIKTU PAKAĻĀ!

Palaidniex 16.februāris 2018 10:27
4 1 Atbildēt

lasu un brīnos, kā var ko šitādu samurgot.

Domāju puslitru izdzerot taptru skaidrākas trūkstošās detaļās, bvet nu viens ir skaidrs - visi pa priekšu braucēji ir paši vainīgi, ka pagadījušies kādam nebremzētājam ceļā. Tos vaisus nošaut, nebremzētājiem ordeni!

Ģintermuiža sauc!

Vernons 16.februāris 2018 10:33
1 7 Atbildēt

Tu neesi radīts piedalīties satiksmē! Un Tavs komentārs ir pierādījums tam. Skumji, ka elementāras lietas Tev nav iemācījuši ģimenē, draugi un auto skola!

Nesūti mani tur, kur Tev pašam ir jāiet! Bet Ģintermuižā es esmu arī par auto vadītāju strādājis. Es patiesi zinu kā tur izskatās. Tu esi vienkārši lēts muldoņa.

Palaidniex 16.februāris 2018 10:44
4 1 Atbildēt

Pagaidām muldoņa es tieši pats. Ja arī tev ir normālas PRAKSĒ realizējamas idejas, nevis teoretizējumi par pantiem, tad izklāstī tos tu nemāki. Tik nav skaidrs - vēl vai vairs...

650 16.februāris 2018 10:58
6 3 Atbildēt

Es ,savukārt/savulaik attiecīgā attīstības pakāpē būdams, Ģintermuižas teritorijā esmu ņēmis aktivu dalību logu dauzīšanā un trako kaitināšanā caur restēm.Uz upi ejot, katra kārtīga pacana Pienākums bija psihenes laukā izraut kādu burkānu vai noplūkt kāpostgalvu. Tāpēc tagad ir "jāizpērk sava karma" un jāmāca cilvēkiem pareizi uzvesties.

Vernons 16.februāris 2018 13:23
0 3 Atbildēt

Vis svarīgākais punkts CSN ir šis: "57. Pirms jebkura manevra – braukšanas sākšanas, pārkārtošanās, nogriešanās, apgriešanās braukšanai pretējā virzienā, apdzīšanas, transportlīdzekļa apturēšanas u. tml. – transportlīdzekļa vadītājam jāpārliecinās par ceļu satiksmes drošību un par to, vai netiks traucēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, un laikus jādod brīdinājuma signāls... ."

Un "transportlīdzekļa apturēšanas" ir jāparāda savlaicīgs brīdinājuma signāls! Vai kāds kādreiz pārbauda STOP signālu esamību, lampu stāvokli auto aizmugurē? Un "Mersim"?

"Gazelei" STOP bija, bet netīri un kreisā pusē 10 W lampiņa.

Palaidniex 16.februāris 2018 14:18
2 0 Atbildēt

Protams, protams, mersim bija speciāli amputēti pakaļējie lukturi. Kā vienmēr... Savādāk nemaz nemēdz būt.

Pļurkt 16.februāris 2018 19:25
4 0 Atbildēt

Tak pakaļā ieplēsējs ne tikai aizmirsa Vernona oglobļu no gāzes pedāļa noņemt, bet pat pietaurēt aizmirsa! - tipa ņe vidiš ja jedu!

Vernons 16.februāris 2018 15:57
0 0 Atbildēt
650 16.februāris 2018 17:53
1 3 Atbildēt

Rezumēsim sarunu.

Pastāv varbūtība,ka jebkurā sabiedrībā var sastapt laupītājus un pedofiilus, nemaz nerunājot par p/dariem.Tie var uzbrukt no 3 vai 6 pusēm , negaidīti un jebkurā vietā,24/7.Ko var ieteikt mazāk pieredzējušam indivīdam / potenciālajam upurim, kurš par visu vari raujas apmeklēt pasākumu viņu kompānijā?

Pareizi- neko viņam nevajag ieteikt.Pietiek ka izrādīt pislonisko briedumu un asi/publiski nopelt laupītājus.Tas upuris lai dara ko grib.Ja viņam kādā brīdī ir iespēja nonākt Garantētā kontaktā- to obligaati vajag izmantot un ielīst 2 p/dariem pa vidu.Tādējādi ātrāk var iegūt dzīves pieredzi.

Palaidniex 16.februāris 2018 19:36
3 0 Atbildēt

To vai aiz muguras brauc pumpadrass vai nē - tu nevari uzzināt līdz tas nav ko izpildījies.

Palaidniex 17.februāris 2018 10:58
2 0 Atbildēt

Vernons. 14.februāris 2018 21:31

Vispār CSN ir spēkā pie noteiktiem ātruma limitiem! Un katram no mums bija, ir un būs tiesība paļauties, ka arī citi to pildīs!

——

Kāpēc pēkšņi merša stūrētājs nedrīkstētu paļauties, ka viņa sekotājs ievēros 145. un 146. CSN punktus un 99., 100., 105. CSN punktus arīdzan?

Kad drīkst un kad nedrīkst uz to paļauties?

reku 18.februāris 2018 11:58
1 0 Atbildēt

Vispār tantes runā ka esot tāda lieta kā karma,garantē vai negarantē kādam ko ,kam lemts notikt tas notikšot.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti