Gaisma: skati, skaņas un viedtālruņi

 

Osram DoorLED neitrāli baltā gaisma lieliski apgaismo tumšas durvju ailes Foto: Ledvance

Sönke Moosmann | 25.augusts 2017 8:15

Šovasar Ledvance laiž klajā kārtējo mobilo un funkcionālo gaismekļu klāstu ar daudzām viedfunkcijām un praktisku konstrukciju

Vislabākais apgaismojums virtuvei
Ledvance ar jauniem izstrādājumu variantiem papildina zem sienas skapīšiem izvieto-jamo gaismekļu sistēmu Osram LED Corner, ko pārsvarā izmanto apgaismošanai zem virtuves skapīšiem. No septembra moduļi gan ar USB kontaktligzdu, gan ar Bluetooth skaļruni būs pieejami līdzās ierastajiem LED gaismekļiem. Minētie moduļi ļauj ērti uzlādēt mobilos tālruņus un planšetdatorus vai klausīties iemīļoto mūziku, kad strādājat virtuvē.

Ir pieejami divu garumu gaismekļi: nepilnus 50 cm vai nepilnus 80 cm gari, attiecīgi ar 760 vai 1100 lūmenu silti baltu gaismas plūsmu (3000 kelvinu). Atkarībā no noslodzes USB kontaktligzda nodrošina uzlādei strāvas stiprumu līdz 2 ampēriem, bet Bluetooth skaļruņa jauda ir līdz 10 vatiem. Moduļi ir pilnīgi savstarpēji aizvietojami, un to maksi-mālā jauda ir 220 vatu.

Osram Linear LED Turn ir īpaši plaša lietojuma gaismeklis izmantošanai zem sienas skapīšiem, ko arī bieži izvieto virtuvē. Tā kā gaismas avots ir grozāms, ar gaismekli var apgaismot darbvirsmu tieši tur, kur tas ir vajadzīgs. Pieejamie modeļa garumi ir nepilni 36 cm vai nepilni 56 cm. Ir iespējams savirknēt līdz 10 gaismekļiem un tādējādi nodro-šināt labu apgaismojumu pat visgarākajām darbvirsmām.

Tagad ir pieejama arī Osram Submarine LED, gaismekļa ar IP65 aizsardzību (augsta mitrumizturība), jaunākā versija veļas mazgātavām, pagrabiem, garāžām un līdzīgām telpām. Šis tā dēvētais „visam izstrādājuma dzīves ciklam hermetizētais” modelis ar stacionāru apgaismes ierīci nodrošina īpaši spilgtu, viendabīgu un neitrāli baltu (4000 kelvinu) gaismu. Ir pieejami trīs modeļa garumi: 60 cm (18 vatu, 1500 lūmenu), 120 cm (36 vati, 3000 lūmenu) un 150 cm (48 vati, 4000 lūmenu). Ledvance sniedz šiem modeļiem trīs gadu garantiju, kā arī garantē ekspluatācijas ilgumu līdz 30000 stundu.

Mazie palīgi dažādās situācijās
Pilnīgi pārskatītā mobilo LED gaismekļu klāsta lietojums ir ļoti daudzveidīgs. Visi mobi-lie modeļi ir aprīkoti ar integrētiem gaismas avotiem, un lielākajai daļai ir barošanas bloki vai baterijas, tāpēc tiem nav nepieciešams pieslēgums elektrotīklam. Ledvance laiž klajā mobilos gaismekļus ar jau pazīstamajiem zīmoliem Nightlux, DoorLED un Lunetta. Līdzās mūsdienīgam noformējumam un dažādiem sensoriem, kas nodrošina ļoti plašas lietojuma iespējas, jaunās paaudzes mobilo gaismekļu izstrādes gaitā liela uzmanība tika pievērsta to efektivitātes palielināšanai.

Mobilos gaismekļus, izņemot naktslampas ar spraudni, piestiprina pie virsmām vai nu ar pašlīmējošu materiālu, vai ar nelielām skrūvēm. Osram Linear LED Mobile zem sie-nas skapīšiem lietojamie gaismekļi ir pieejami gan ar baterijām, gan ar barošanas blo-ku, ko var uzlādēt, izmantojot USB kontaktligzdu. Abiem modeļiem ir dienasgaismas un kustību sensors. Ja gaismekli uzstāda skapīša iekšpusē, tas ieslēgsies ikreiz, kad tiks atvērtas skapīša durvis.

Mitrumizturīgie, IP54 atbilstošie sērijas Nightlux izstrādājumi apgaismo un palīdz orien-tēties uz takām vai kāpnēm. Savukārt ar baterijām darbināmais Osram DoorLED ar neitrāli baltu gaismu (4000 kelvinu) ir piemērots apgaismošanai pie durvīm un piekļu-ves vietām.

Ar Linear LED Flat Sensor jūs varat ieslēgt gaismu, pamājot ar roku, — tas ir ērti ne tikai tad, kad rokas ir netīras.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 5

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti