Opel Signum saņem jaunu dzinēju 1

 
15.augusts 2003 10:38

Starp jau pieejamajiem dzinējiem, 122 Zs jaudīgo bāzes dzinēju, dīzeļdzinējiem (no 100 līdz 177 Zs) un jaudīgākajiem benzīna dzinējiem (175 un 211 Zs), beidzot pieejams arī pavisam jauns 2,2 litru dzinējs. Tiešās iesmidzināšanas tehnoloģija padaru šo dzinēju par vienu no izdevīgākajiem jaudas un benzīna patēriņa ziņā.

signum.jpg

Šim dzinējam līdzīgu jau varam sastapt Opel Vectra, taču Opel Signum dzinējā pielietotās tiešās iesmidzināšanas tehnoloģijas padara to jaudīgāku un spēcīgāku (par 8 Zs un 17 Nm vairāk). Lieki piebilst, ka šis dzinējs ir krietni vien ekonomiskāks.

signum1.jpg

Degvielas vidējais patēriņš nepārsniedz 9,8 litrus uz 100 km. Braucot pa šoseju, degvielas patēriņš jau sāk pielīdzināties daža laba kompaktklases braucamā patēriņam – 6,8 litri. Tik smagam auto arī maksimālais benzīna patēriņš ir pieņemams – 14,8 litri uz 100 km. Salīdzinoši – dzinējam, kas iebūvēts Opel Vectra tas ir par 3 litriem lielāks. No 0 līdz 100 km/h Opel Signum, aprīkots ar jauno dzinēju, ieskriesies 9,8 sekundēs.

signum2.jpg

Tikai bez uztraukuma! Opel Signum netaisās izkonkurēt veco labo Vectra. Labāk paskatīsimies, kas tad atrodams Opel Signum salonā. Iekšpuse mums paver milzum daudz iespēju. Opel Signum – auto, ar kādu ikviens labprāt dotos ceļojumā. Daudzās kabatiņas, dažādos veidos nolokāmie sēdekļi – tas viss padara Opel Signum par multifunkcionālu māju uz riteņiem. Tieši tā – šajā auto pat varēsim ērti pagulēt. Vieta DVD un mazam ledusskapim arī ir atvēlēta.

signum3.jpg

Tos, kuru sejā parasti pavīd nicinošs smīns, ieraugot daža laba šāda tipa auto priekšējo paneli, varu apbēdināt – tas ir tieši tāds pats, kādu varam sastapt Opel Vectra. Un labi vien ir. Opel Vectra priekšējais panelis taču ir izdevies, vai ne?

Shearer, speciāli iauto
Foto: Auto Bild

 
Visi komentāri
 
92949. viesis 15.augusts 2003 13:04
0 0 Atbildēt

Kurā bildē to priekšējo paneli var ieraudzīt????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti