Suzuki ieskicē topošo «Vitara»

 
31.marts 2005 11:03

Ņujorkas motoršova ietvaros japāņu Suzuki (General Motors) prezentējusi savu konceptauto X2. Tiešī uz šī modeļa bāzes tiks radīta jaunās paaudzes Vitara, kas tuvāko gadu laikā ienāks tirgū.



Suzuki X2 dizains izstrādāts pēc apvidus auto klasiskajiem kanoniem - īsas pārkares, platas riteņu arkas, apjomīga riteņu bāze un masīva priekšējā daļa. Mūsdienīgi agresīvu tēlu auto piešķir "piemiegti" priekšējie lukturi.

Zem auto dzinēja pārsega novietojies V6 185 Zs dzinējs, kas draudzīgi darbojas kopā ar 5-pakāpju automātisko transmisiju. Tā, savukārt, sadala dzinēja spēkus uz visiem četriem riteņiem ar 18 collu riteņu diskiem un 225/55 riepām.



Par pienācīgu vadāmību un drošību rūpējas ESP un ABS ar brake-assist sistēmu. Par pasīvo drošību jāgādā sešiem drošības spilveniem, pneimatiskajām drošības jostām un Isofix bērnu sēdeklīša stiprinājumiem.



Koncepts ir "pieklājīgi ekipēts" un aprīkojumā ietilpst ādas sēdekļi, kondicionieris, kā arī audiosistēma ar subvūferi un 7 skaļruņiem.



Garums: 447.04 cm
Platums: 188.976 cm
Augstums: 169.42 cm
Riteņu bāze: 263.90 cm
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti