Braucam ar jaunākajiem auto, 26.augustā varēsi uzbraukt arī Tu + DRIFTA ŠOVS (+ VIDEO) 15

 
iAuto | 5.augusts 2023 15:40

Šodien, 5.augustā, pie tirdzniecības centra Mols iespējams izbraukt ar jaunākajiem auto modeļiem, kā arī pavērot iespaidīgo drifta šovu.

Interesentu vērtējumam šodien pieejami:

Citroën ë-Berlingo
Dacia Duster
Nissan X-Trail
Hyundai Ioniq6
Škoda Enyaq iV Coupe
Peugeot 408
Renault Austral
Dacia Jogger Extreme
SsangYong Musso

 

 
Visi komentāri
 
Po 5.augusts 2023 20:00
1 0 Atbildēt

Tad ko - arī šodien vajadzēja to derīgo vadītāja apliecību?

nomiks 5.augusts 2023 20:11
1 1 Atbildēt

Mans lielākais pārsteigums (labā nozīmē) ir Renault Austral. Par šo kaut kādā brīdī uzrakstīšu vairāk.

asd 5.augusts 2023 20:11
2 0 Atbildēt

Redzēju. Dīvānpirdēji stāvēja rindā kā uz banānu akciju. Cita iespēja jau viņiem nav izbraukt ar jaunu auto.

Dsa 5.augusts 2023 21:03
2 3 Atbildēt

Ko nu tu redzēji - tev tak solovjovs, skabejeva un simonjana jāskatās - ceri, ka šamie tev buhanku uzdāvās?

nomiks 5.augusts 2023 21:24
2 3 Atbildēt

Nu kā to ņem. Es kopš 2004.gada esmu iegādājies 7 jaunus auto. Pēdējo šogad martā, vēl vienu tieši pirms gada. Man jauna auto tests jau sen nav siekalu tecināšana kā Tev, bet drīzāk kā jauna pieredze, iespaidi un pamats argumentētam viedoklim.

650 6.augusts 2023 0:07
1 1 Atbildēt

Lielisks iKlients..240mēn līzēt līzi pa 350eur/vid = 84,000.00 EUR.. Ai, nee,sorī,,pa 350 plīzē tikai lohi, jāņem ir 240x600 = 144,000.00 EUR. Jā.

asd 6.augusts 2023 6:56
1 2 Atbildēt

Lietotai līzings (ja negribi maksāt gadiem un ja vispār kāds viņu dos) ir tikpat liels + remonti uz sava rēķina.

nomiks 6.augusts 2023 7:31
2 2 Atbildēt

Nevienam manam auto līzinga maksājums nav bijis tik liels. Šķiet, lielākais maksājums bija ap 275 EUR par 2008.gadā iegādāto Hondu CRV.  Vienikus līzings ir bijis par diviem auto, bet ne visus 240 mēnešus kā Tu raksti (patiesībā ir gan tikai 228 mēneši ). Arī šobrīd par Opel Mokka e un par Honda CR-V kopējais līzinga maksājums nesasniedz pat 400 EUR mēnesī. Tā kā vari savu aprēķinu nolaist podā!

650 6.augusts 2023 16:49
1 2 Atbildēt

Nē, dokuMentāli vadoties pēc tā ko raksti Tu, mēnešu ir jau 235, plus vēl jāieskaita billancē 5d17h no 236tā..

Kā arī, tas, ko Tu te šitā te tik sparīgi centies pasniegt- tā (iespejams) ir vienkārši necieņa pret saunbiedru(-iem).

Es pat ne mirkli nešaubos, ka Tu visus savus 7 jaunnopirktos auto (maz)lietotā stāvoklī pārdevi ievērojami dārgāk,nekā pirms tam tos nopirki jaunus/nelietotus.

Kā arī, (ja Tu būtu gribējis), tos (visus 7gab) būtu varējis iegādāties vienlaicīgi (vienlaikus).Un līzinga percents Tev bij bez 1mās iemaksas un/vai vispābā ar mīnusa zīmi, gluži kā aizpagāš nedēļ elektroeneģija atSevišķiem (Veiksmīgākajiem) tās patērētājiem Latvijā.Jā.🥇🏆

asd 6.augusts 2023 20:21
0 2 Atbildēt

Iespējams, 650 rēķina pēc saviem ienākumiem. Kredīts minimālajai pirmajai iemaksai, maksimāls līzinga termiņš, divi galvotāji, kredīts Kasko, braukt nevar, jo dārgas apkopes. Tur jau tiešām kosmoss sanāk...

650 7.augusts 2023 1:35
0 0 Atbildēt

Tu ja "autolietotāju" vietnē esi ieradies parunāties, mēģini bišķiņ to savu cauroeju tomēr pakontrollēt.Netēlo uzreiz dižgaili, ienākumiem un/vai personvārdiem te bārstoties.

Ieej labāk kādā Honda dīlera vietnē un ieliec te "pierādījumus".Cik tur maksā normāls CrV (jauns un daudzmaz ciešamā komplektācijā) un cik (vai no/cik) tam ir ikmēneša līzinga maksājums. Konkrēti- cik minimālais un cik maksimālais.

nomiks 7.augusts 2023 6:53
0 0 Atbildēt

Manējais maksāja 44 500 EUR.

Līzinga maksājuma apmērs atkarīgs no pirmās iemaksas lieluma. Ja var iemaksāt tikai 10%, tad būtu jāpadomā kārtīgi, vai, piemēram, Dacia Duster nebūtu lab!ka izvēle.

650 7.augusts 2023 19:34
0 0 Atbildēt

Protams, ka ir atkarīgs no 1iemaksas.Bet "es" par to, ka ir kļūdaini izvērst runas, ka par "200eur/mēn" var vienkārši tikt pie jauna (laba,44k maksājoša..) auto.Vispirms te tad jābūt bāzē kādam "esošajam" auto, no kura attiecīgi par cilvēka cienīgu summu būtu "jātiek vaļā".

Lietoto auto tirgus ir maksimāli (apzināti!) sajaats,rezultātā (vairumā gad) pie spontāna lēmuma to esošo auto var realizēt tikai par kapeikām.Ja esošais ir padsmit vai pat 2desmit vērts, problēma kļūst jo vairāk būtiska.Ja esošais ir 3-4-7k vērts- tikt vaļā gan ir vieglāk, taču 90% šādu auto īpašniekiem ir nepaceļams tas līzings pat 25-30k vērtam jaunam, ta kur nu vēl ja 44k.

Tas pats DaciaDusteris tādā daudzmaz cilvēka cienīgā izskatā maksā jau visus 25-26, turklāt uz sitiena diez vai to var dabūt.Gluži tāpat, kā jauno Austrālu cienīgā alpine komplektācijā, kurš maksā tos pašus 41+.Un kur nu vēl ja volvo vai audi ar saviem 60-90k.Kuram līzings vispār ir kosmisks un jaunvērtības zaudējums pirmajos gados mērāms visos padsmit/2desmit k gadā.Nav jau uzdevums kādu te izsludināt par lohu vai apšaubīt kāda materiālo stāvokli vai spēju "nopelnīt",taču jārunā būtu reāli.

nomiks 7.augusts 2023 19:49
0 0 Atbildēt

Austral cienīgā Alpine komplektācijā maksā ap 38 tūkst.EUR. protams, hybrid būs vēl plusā, kad būs pieejams LV. Lielisks auto, starp citu.

Tāpēc jau arī tirgū ir tik dažāds piedāvājums, lai apmierinātu katra vēlnes apvienojumā ar iespējām. Arī turīgās valstīs ne visi var atļauties auto par 30+ tūkst.

Savukārt, pateicoties tieši šādiem "lohiem", kas pērk jaunus auto, "nelohi" tiek pie iespējas nopirkt mazlietotus. Tā kā viss ie līdzsvarā.

650 7.augusts 2023 21:42
0 0 Atbildēt

Alpine/iconic komplektācija maksā vismaz 41+, turklāt to ir jāgaida..Par 38 varēja reāli iegādāties tikai to eksemplāru, kurš bija ķipa ķipsalas izstādē.Bez garas domāšanas, atdodot savu esošo par ātrās realizācijas cenu.

Turīgās valstīs iegādāties- nu tā jau ir to turīgo valstu iegātāj pretendentu problēma.To, par/cik kurš ko var iegādāties- tas ir 1kārt materiālās "varēšanas" jautājums.Daudziem tiem individūālās izvēles indivīdiem (un jo it īpaši tieši Jauno auto auditorijai sevi/pieskaitošajiem) ir nepārvarama tieksme uzsvērt tieši šo Materiālo sasstāvdaļu.

Turklāt, tieši starp šīs ap/30 kategorijas pretendentiem valda passakainā demagoģijas aura- JO, lūk, savu/esošo norealizējušais tas 30k jaunpretendents netiek uzskatīts/Par! tā dēvēto LOhu.

Taču, ja tas Otro roku (vai, pasarg Dievs, trešo lohroku) pretendents pretendē (lab-ticīgi, trūkumus/novērst gatavīgi, savu izvēli un "varēšanu" itin loģiski pamatot/spējīgi) uz līdzīgas cenu kategorijas (30-40) lietota auto iegādi, kurš savā "jaunumā" maksājis nevis 30, bet visus 3x30, nu tad tas kāreiz ir tas LOhs.

Te tad uzreiz pēkšņi nav vairs runa, ka ARĪ to 99k vērto nopirkušais vēlas to mainīt un ka uz apmaiņu pieņēmušais tirgonis (sorī,Dīleris) to kādam (tomēr!) vēlētos notirgot.Ar tikpat Cēlu mērķi- nodrošināt apriti un tā dēvēto "iespēju".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW dīzeļdzinējs izlaiž garu dūmu mutuļos (+ VIDEO) 10

No garāmbraucoša autobusa nofilmēts, kā labākos gadus aiz sevis atstājuša BMW motors uz M5 šosejas Ungārijā neiztur slodzi posmā ar ilgstošu kāpumu. Lasīt vairāk

 

Polijā kravinieks ar piedzērušos šoferi pie stūres atstāj aiz sevis postījumu sliedi (+ VIDEO) 8

Čatrasu kravinieks met mežonīgus lokus pa satiksmes pilno Baltyckiej ielu Olštinā, apgāž vieglo auto, ietriecas satiksmes autobusa aizmugurē un daļēji sagrauj pieturu. Lasīt vairāk

 

Eksperts: motociklista riski uz ceļa – ne tikai sadursmes

Kā ierasts, siltajos pavasara un vasaras mēnešos, kad norit aktīvā moto sezona, tiek fiksēts arī lielākais negadījumu skaits. Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) dati rāda, ka katru gadu no maija līdz septembrim notiek pat vairāk nekā 80 negadījumu mēnesī ar motociklu iesaisti. Lasīt vairāk

 

Ko darīs ar vecajiem elektrovilcieniem? (+ VIDEO) 4

“Pasažieru vilcienam” palēnām nomainot vecos elektrovilcienus ar jaunajām “Škodām”, rodas jautājums – kas notiks ar vecajiem? Pagaidām tie vēl stāv depo, un daļa vismaz pārredzamā nākotnē tur arī paliks. Kā rezerve, ja nu saplīst kāds no jaunajiem. Taču daļu varētu arī pārdot. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti