Nepilni 19 000 eiro - jaunais Renault Captur ir pieejams Baltijas valstīs 8

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 23.aprīlis 2024 10:15

Kopš izlaišanas 2013. gadā 90 valstīs visā pasaulē pārdoti vairāk nekā divi miljoni Captur automobiļu. Tas ir plašs un modulārs, un tam ir plašs funkciju klāsts, kas pielāgots klientu dzīvesveidam: īsiem pārbraucieniem ikdienā, aktīvai atpūtai, brīvdienu izbraucieniem un atvaļinājumiem.

Tam ir jauns, dinamiskāks dizains ar oriģinālu, stilīgu priekšdaļu – jaunais Captur ir piedzīvojis transformāciju. Tas ir ieguvis jaunu gaismas parakstu, daudzšķautņainu režģi ar Nouvel'R logotipu un augstāku, horizontālāku motora pārsegu. Jaunajos priekšējos lukturos visās versijās standarta aprīkojumā pilnībā izmantota LED tehnoloģija. Arī aizmugure tagad izskatās mūsdienīgāka – caurspīdīgi aizmugurējo lukturu korpusi, jauns logotips un pārstrādāts difuzors. Iekšpusē vairs nav izmantota āda. Jaunajiem sēdekļu pārsegiem izmantoti atkārtoti pārstrādāti audumi (Esprit Alpine versijā vairāk par 26 %).

Pirmo reizi B segmentā jaunajam Captur visās versijās ir pieejama OpenR Link multivides sistēma jaunajā 10,4 collu vertikālajā skārienjutīgajā ekrānā. Lietotāji var pilnībā baudīt ekskluzīvo interaktīvo saturu un jaunus pakalpojumus, piemēram, iebūvēto Google ar Android Automotive 12, kas pieejams standarta aprīkojumā, sākot no Techno versijas. Saskarne ir arī pilnībā individuāli pielāgojama un saderīga ar Android Auto un Apple Carplay savienošanai ar viedtālruni ar vai bez vada.

Jaunās paaudzes Captur ir tikpat plašs individuāli pielāgoto funkciju klāsts, kā tā priekštecim. Klienti var izvēlēties no plašā piederumu un virsbūves krāsu klāsta: Pearl balto, Cassiopeia pelēko, Etoile melno, Rafale pelēko, Iron zilo un Flamme sarkano, kā arī jauno Rafale pelēko toni. Klientu vidū ir populāra divu toņu kombinācijas papildiespēja, un viņi jumtam un sānu spoguļiem var papildus izvēlēties Highland pelēko, Etoile melno vai jauno Perle pelēko toni.

Visbeidzot – jaunais Captur kopš izlaišanas ir pieejams jaunā aprīkojuma versijā – Esprit Alpine. Šī versija veidota, iedvesmojoties no Alpine zīmola, dizainam piešķirot īpašu raksturu ar sportisko izskatu.

Daudzpusīgs efektīvu dzinēju klāsts par pievilcīgu cenu

Jaunā Captur pamata līmeņa Evolution versijas cena Latvijā ir 18 990 €,Techno versijas cena no 21090 €, savukārt Esprit Alpine versija maksā no 30 990 €.

Jaunais Captur ir pieejams ar E-Tech full hybrid 145 ZS dzinēju, kuru pašlaik izvēlas 41 % klientu. Šis dzinējs ir izcils gan degvielas efektivitātes ziņā, gan CO2 izmešu ziņā, patērējot 4,6 litrus/100 km un izlaižot 105 g/km.

Jaunā Captur ar E-Tech full hybrid dzinēju Techno versijas pamata cena Latvijā no 27 990 €, savukārt Esprit Alpine versija no 30 990 €.

Jaunais Captur pieejams arī ar divdegvielu benzīna-SNG piedziņu. Šis dzinējs ir ekoloģiskāka un ekonomiskāka alternatīva – tam ir aptuveni par 10 % mazāk CO₂ izmešu nekā līdzvērtīgam benzīna dzinējam, un tā sniedzamība ar abām tvertnēm ir līdz pat 1100 km.

Jaunajam Captur Evolution versijā var izvēlēties kādu diviem dzinējiem: TCe 90, TCe 100 LPG; savukārt Techno versijā – no četriem dzinējiem: TCe 90, TCe 100 LPG, TCe 160 EDC mild hybrid 12V un E-Tech full hybrid 145.

Esprit Alpine versijas automobiļiem ir E-Tech full hybrid 145 dzinējs.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Pirms 23.aprīlis 2024 20:54
2 0 Atbildēt

Facelifta priekša bija smukāka.

mefisto 23.aprīlis 2024 22:51
2 1 Atbildēt

Beidz atgremot mītus. Konkrēti šis nepilna litra izstrādājums iet vismaz 300000 un vairāk (rumāņu takšiem populārs), ta kā ar resursu viss ok.

Rojs 23.aprīlis 2024 18:42
1 0 Atbildēt

nu jā.. - audumi, logotips, multivide.. Bet kāda kārba?????

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 6

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti