"Audi" parāda ātrāko sērijveida "R8" (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 20.novembris 2014 7:45

Pašlaik notiekošajā Losandželosas motoršovā ASV, "Audi" kompānija izrāda visu laiku jaudīgāko un ātrāko sērijveida "R8" modeli "Competition." "Competition" tiks izgatavots vien 60 eksemplāros un paredzēts tikai ASV tirgum.

Foto: Publicitātes foto

"Audi R8 Competition" atšķiras ar dažiem vizuāliem un tehniskiem risinājumiem. Sportkāra aerodinamiskā aprīkojuma komplektā ir oglekļa šķiedras spliteris un ventilācijas aizvari priekšpusē, difuzors un antispārns aizmugurē.

Foto: Publicitātes foto

No šī materiāla izgatavoti arī spoguļu korpusi, motora pārsegs, vairākas interjera detaļas un vertikālās virsbūves sānu uzlikas (sideblades). Komplektā arī melni riteņu diski ar sarkanām bremžu skavām un sporta izplūdes sistēma ar melni hromētu apdari.

Foto: Publicitātes foto

Zem "R8 Competition" motora pārsega atrodas 5,2 litru desmit cilindru motors ar 570 ZS jaudu, kas Audi sportkāram ļauj sasniegt 320 km/h maksimālo ātrumu un līdz simtam paātrināties 3,4 sekunžu laikā.

Foto: Publicitātes foto

Ja runājam par "Audi R8," tad jāpiebilst, ka aizvadītajās brīvdienās no Minhengladbahas "Audi Pegasus" dīleru centra Vācijā tika aizdzīts viens no retākajiem šīs sugas pārstāvjiem - "Audi R8 GT Spyder" (560 ZS/3,8 sekundes/317 km/h), kas savulaik izgatavots 333 eksemplāros. Aptuveni  200 000 eiro vērtā automašīna pēdējo reizi redzēta 4:30 no rīta Ķelnes tuvumā uz automaģistrāles A61, taču tālāk pēdas zūd.

Foto: Publicitātes foto

Šis, aptuveni 200 000 eiro vērtais Audi R8 GT Spyder tika nozagts no Pegasus dīleru centra Minhengladbahā, Vācijā. Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti