Volkswagen R GmbH piešķir Golf Sportsvan sportisku uzlabojumu

 

Foto: Publicitātes foto

Moller Baltic | 4.septembris 2015 7:02

Jaunu auto individualizēšana joprojām ir populāra tendence. Sevišķi dinamiskās iezīmes tagad ir pieprasītākas kā jebkad agrāk. Viens no veidiem, kā Volkswagen pievērsies šai tendencei, ir jaunā 'R-Line' paketes. Volkswagen sporta filiāles “Volkswagen R GmbH” speciālisti tagad Golf Sportsvan modelim izstrādājuši divas R-Line paketes, kuru pasaules pirmizrāde notiks Starptautiskajā Autoizstādē (66th IAA Cars) Frankfurtē.

'R-Line' pakete ietver pilnīgu eksterjera un interjera programmu. Tajā pašā laikā ikviens, kurš vēlas iztikt bez individualizētiem interjera elementiem, var sevi ierobežot sportiskajos virsbūves stiprinājumos, izmantojot 'R-Line' eksterjera paketi.

Ar 'R-Line' eksterjera paketi Golf Sportsvan iegūst pilnībā pārveidotus buferus ar ventilācijas restēm un hromētiem elementiem (priekšā) parastajā R-Line dizaina gadījumā un gaisa ieplūdes lūkas, kas raksturīgas R-Line. Turklāt R-Line dizaina gadījumā smidzinātājs integrēts aizmugurē. Eksterjera paketē iekļauti arī ar hromētām plāksnēm apstrādāti izpūtēji, aptumšoti aizmugurējie lukturi un sliekšņu paplašinājumi auto virsbūves krāsā. Abas paketes papildina dizainera rotājums ar R-Line logotipu priekšējās daļās un durvīs.

'R-Line' paketes galvenās iezīmes interjerā ir ekskluzīvi sporta sēdekļi. Tie atdalīti ar vidējiem sēdekļu blokiem no Race auduma un sēdekļu sānu balstiem no San Remo mikrošķiedras. Nosaukums 'R-Line' iestrādāts arī priekšējos sēdekļos, kas savukārt saskaņoti ar durvju paneļiem. Golf Sportsvan ir papildus uzlabots ar dekoratīvu rotājumu Black Lead Grey krāsā, durvju plāksnēm ar R-Line burtiem, grīdas paklāji ar dekoratīvu izšuvumu kontrastējošā krāsā un pedāļi ar pēdas balstu no nerūsējošā tērauda.

Tiem pieskaņots melns jumta apšuvums un atbilstošas krāsas ātrumpārslēga apvalks. Smalkās perifēriskās nianses ietver pretēji atšķirīgu dekoratīvu izšuvumu kontrastējošā krāsā (uz ātrumu pārslēga, R-Line multifunkciju sporta stūres, centrālā elkoņu balsta, durvju paneļiem un grīdas paklājiem). Visbeidzot, kas nav mazsvarīgākais, informācijas un izklaides sistēmas sākuma ekrānā tiek attēlots 'R-Line'.

Neatkarīgi no tā, Volkswagen Golf Sportsvan modelim joprojām piedāvā arī 'R-Line' sporta paketi. Tā ietver progresīvo stūres sistēmu, tonētus pasažieru nodalījuma logus (aptumšoti par 65 procentiem) un sporta amortizatoriem (virsbūve par 15 mm zemāka). Volkswagen Golf Sportsvan modelim piedāvā arī četru dažādu dizianu 'R-Line' vieglmetāla diskus: 17-collu Salvador stīpas un 18-collu Marseille, Salvador (tāds pats dizains, kā 17-collu stīpām) un Serron diskus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti