Opel piedāvā īpaši ietilpīgo Opel Sports Tourer (+ FOTO) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Opel Media | 21.marts 2018 10:19

Lieldienu brīvdienas ir tepat ap stūri – laiks, kad piepildīt automašīnu ar ģimeni, suni, sporta inventāru, daudz bagāžas un doties ceļā. Opel universāļi ir klasiska izvēle ceļojumiem, kuros nepieciešams plašums un komforts ceļabiedriem.

Ar praktiskām aprīkojuma iespējām, īpaši ietilpīgu bagāžas nodalījumu un mūsdienīgu informācijas un izklaides sistēmu, Astra Sports Tourer un Insignia Sports Tourer ir ideāli piemēroti brīvdienu ceļojumiem, tāpat kā ikdienas darba pienākumiem. Abiem XL modeļiem ir daudz ko piedāvāt, piemēram, drošas un praktiskas ekstras, kā arī aksesuāri, kas padara tālus ceļojumus vēl relaksējošākus. Automašīnā esošās ultramodernās palīdzības sistēmas ietver novatoriskās neapžilbinošās IntelliLux LED® matricu gaismas un priekšējās sadursmes brīdinājumu ar automātisku avārijas bremzēšanu. Ar Apple CarPlay un Android Auto saderīgā IntelliLink informācijas un izklaides sistēma ar navigāciju Opel universāļu vadītājiem sniedz lielisku savienojamību un uz pareizā ceļa uz galamērķi. Esot ceļā, Astra un Insignia Sports Tourer sportiskais, asais dizains noteikti liek atskatīties. Visbeidzot, gan Opel visaptverošais modelis kompaktajā segmentā, gan Opel flagmanis ir ekonomiski auto, nemazinot braukšanas prieku.

Var pārvadāt kravu: līdz pat 1665 litriem kravas ietilpības

XL izmēra kravas vieta un pielāgojams izkārtojums ir starp Opel universāļu priekšrocībām. Piemēram, Astra Sports Tourer piedāvā 40:20:40 salokāmus aizmugures sēdekļus un 1630 litru kravas ietilpību – ideālus apstākļus garākiem braucieniem vai ikdienas darbam. Insignia Sports Tourer piedāvā par 35 litriem lielāku kravas ietilpību. Ar maksimālo bagāžas ietilpību 1665 litri, Opel flagmaņa universālis ir ideāls ceļošanai ar daudz bagāžu. Opel ir arī labs risinājums vienkāršai brīvroku pieejai: ar sensoru kontrolētais bagāžas nodalījuma vāks (funkcija papildaprīkojumā) atveras un aizveras ar vienkāršu kājas kustību zem aizmugures bampera.

Papildaprīkojumā pieejams FlexOrganizer® Pack ar sānu sliedēm, dalīšanas tīkliem un dažādām piestiprināšanas iespējām, tā, lai visi aizmugurē esošie priekšmeti būtu droši un cieši nostiprināti. Piedāvājumā ir arī noderīgi piederumi, piemēram, divpusēji bagāžas paklājiņi un ūdensnecaurlaidīgas kravas nodalījuma kastes. Pasažieri var izmantot viduskonsoles krūzīšu turētājus un novietošanas vietas, lai saglabātu salonu kārtīgu. Personīgās lietas un 1,5 litru pudeles var novietot priekšējo durvju kabatās.

Pamata jumta reliņi visu versiju standartaprīkojumā vēl vairāk paplašina Opel universāļu izmantošanas spektru; Astra Sports Tourer var uzņemt līdz 75 un Insignia Sports Tourer – pat līdz pat 100 kilogramiem papildus kravas uz jumta. Opel piedāvā plašu, elastīgu transporta un pārvadāšanas sistēmu klāstu, kas rada papildu glabāšanas vietas. Ar atbilstošu stiprinājumu sistēmu, ko ātri un viegli var piestiprināt pie pamata reliņiem uz jumta, var transportēt pat sērfa dēli vai kajaku. Viegli sapakojamas kastes dažādos izmēros var ērti uzstādīt arī uz jumta pamata reliņiem. Tādējādi papildu ceļojumu bagāžu var praktiski un droši pārvadāt, neaizņemot vietu bagāžniekā.

Tie, kuri vēlas pārvadāt vēl vairāk, var aprīkot abas automašīnas ar piekabi – daudzas palīdzības sistēmas, piemēram, piekabju stabilitātes programma un sistēma braukšanas uzsākšanai kalnā, ievērojami uzlabo drošību. Insignia Sports Tourer var tikt aprīkots ar ļoti progresīvo, inovatīvo Twinster visu riteņu piedziņu ar griezes momenta sadali. Ar savu individuālo riteņu griezes momenta sadalījumu, tas nodrošina maksimālu pagriezienu un virziena stabilitāti uz jebkāda seguma.

Relaksējošs ceļojums: Ergonomiskie sēdekļi un gaisa kondicionieris palielina komfortu

Pateicoties salona dāsnajām proporcijām, pasažieri otrajā rindā var izbaudīt plašumu. Vadītāju ieskauj instrumenti un viduskonsole, it kā tas sēdētu komandcentrā ar visiem svarīgajiem displejiem, kas ir tieši redzami, un vadības ierīces ir viegli sasniedzamas. Papildus skārienekrānam, informācijas un izklaides sistēmu, apsildes un gaisa kondicionēšanas sistēmu, kā arī vadītāja palīdzības sistēmas var darbināt intuitīvi ar trim pogu rindām. Papildaprīkojumā pieejamie ergonomiskie sēdekļi, ar tādām funkcijām kā regulējami sānu balsti, masāža, ventilācija un atmiņa, ko sertificējuši “Aktion Gesunder Rücken e. V.” (Kampaņa par veselām mugurām) eksperti, nodrošina vēl ērtāku braukšanu un īpaši palīdz relaksēties garos un biežos braucienos.

Aukstās dienās vai braucot pa nakti Astra Sports Tourer un Insignia Sports Tourer sēdekļu apsilde vadītājam un priekšējam pasažieriem rada siltu un mājīgu sajūtu. Atkarībā no personīgajām vēlmēm, sēdekļa spilvenu un atzveltni var sildīt pakāpeniski. Turklāt- arī aizmugures sēdekļu pasažieri var izbaudīt sildīšanas funkciju. Divu zonu automātiskā klimata kontrole, kas pieejama abiem universāļiem, nodrošina optimālu salona temperatūru. Tas ļauj vadītājam un priekšējam pasažierim individuāli pielāgot temperatūru pēc vajadzības. Papildus pasūtāmais, tumši tonētais Solar Protect® siltumu absorbējošais stiklojums aizmugurē karstās dienas nodrošina aizsardzību pret pārmērīgu ultravioleto starojumu.

Labākās palīdzības sistēmas: Papildus komfortam un drošībai

Ceļojumi ar Insignia Sports Tourer un Astra Sports Tourer ir daudz relaksējošāki, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām un vadītāja palīdzības sistēmām, piemēram, godalgotajām adaptīvajām IntelliLux LED® matricu gaismām, kas ir izcilas jebkurā vārda izpratnē. Apgaismojuma funkcijas precīzi pielāgojas satiksmes situācijām un pārejas starp vairākiem apgaismojuma veidiem ir ātras un plūdenas. Insignia ir arī LED tālās gaismas starmetis, kas atrodas tuvās gaismas modulī un palielina apgaismojuma attālumu līdz 400 metriem. Tas dod Opel vadītājiem vislabāko redzamību, bez citu braucēju apžilbināšanas.

Tādas funkcijas kā joslas saglabāšanas asistents ar automatizētu stūrēšanas korekciju vēl vairāk palielina drošību un padara braukšanu patīkamāku. Ceļošana ir vēl relaksējošāka ar adaptīvo kruīzkontroli ar automātisko avārijas bremzēšanu. Tā nodrošina izvēlēto ātrumu un iepriekš iestatīto attālumu līdz priekšējam automobilim, kā arī nepieciešamības gadījumā sabremzē vai paātrina Opel universāli. Papildus noderīgi palīgi, piemēram, Opel Insignia Sports Tourer, ietver priekšējās sadursmes brīdinājuma funkciju ar gājēju atpazīšanu un autonomo avārijas bremzēšanu. Piedāvājumā ir arī citas iespējas, piemēram, automātiskais parkošanās asistents, aizmugures satiksmes brīdinājuma signāls un 360° kamera, kas ļauj redzēt skatu no augšas un tādējādi atvieglo manevrus stāvvietās. Astra Sports Tourer ir pieejama arī ar automātisko parkošanās asistentu ar “Park Pilot” funkciju priekšā un aizmugurē, kā arī aizmugures skata kameru.

Labākā izklaide: Jautrs brauciens, pateicoties IntelliLink informācijas un izklaides sistēmai

Modernās ar Apple CarPlay un Android Auto saderīgās IntelliLink sistēmas ar līdz pat astoņu collu lielu krāsaino skārienekrānu un balss vadību audio, telefona un navigācijas nodrošināšanai, sniedz izcilu izklaidi un savienojamību. Brauciena laikā pasažieri var viegli uzlādēt saderīgus viedtālruņus, izmantojot viduskonsoli.

Izklaide ir garantēta arī otrajā rindā sēdošajiem: pateicoties pasūtāmajam FlexConnect adapterim, pasažieri var spēlēt kārtis uz salokāmā galda vai ērti skatīties filmas savos planšetdatoros ar Opel FlexConnect turētāju. Papildus pieejamais personālais savienojumu un pakalpojumu palīgs OnStar[1] ir neaizvietojams “sargeņģelis” problēmsituācijās – palīdzību nodrošina dzīvs cilvēks, nevis robots.

 
Visi komentāri
 
wons 21.marts 2018 13:28
0 0 Atbildēt

Interesanti kādas ir atsauksmes par šo jauno Opel modeli?

Maris 21.marts 2018 14:36
0 1 Atbildēt

ir 2 gadu vecs Opel-is. 6 garantijas remonti, servis Amserv diezgan slikts - jāgaida nedēļu-divas, lai veiktu remontus. Opel ir un paliek Opel.

driveris 22.marts 2018 9:58
0 0 Atbildēt

Tumši zaļa Insignija Tourer?

Dīvāna komentāri 21.marts 2018 21:05
0 0 Atbildēt

Servisa joprojām stāv jaunais opels kuru nevar iedarbinat.

wons 22.marts 2018 12:45
0 0 Atbildēt

Vai tiešām nevienas labas atsauksmes par Opel Insignia?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti