Škoda Kodiaq RS uzsvērs savu sportisko garu 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.augusts 2018 14:48

Čehijas autobūves kompānija Škoda publicējusi jaunus krosovera Kodiaq sportiskās versijas RS attēlus. Ražotājs atklāj, ka Kodiaq RS kļūs par pirmo markas modeli ar savādāku logotipu, kas pasvītros krosovera sportisko garu.

RS modeļa logotips pamatā veidots sarkanā krāsā, kas pēc ražotāja ieceres simbolizēs RS saimes “sportisko garu un jaudu”. Zināms, ka Kodiaq RS komplektēs ar divlitru četrcilindru biturbo dīzeļdzinēju, kas attīsta 239 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu. Spēka agregāts strādā kombinācijā ar robotizēto pārnesumkārbu un var nodrošināt paātrinājumu līdz simtam aptuveni 6,5 sekunžu laikā.

Jūnijā Škoda Kodiaq RS prototips ar autosportisti Sabīni Šmitu pie stūres uzstādīja jaunu Nirburgringas trases rekordu septiņvietīgajiem krosoveriem, nobraucot apli 9 minūtēs 29,84 sekundēs.

Piebildīsim, ka absolūtais rekords krosoveriem joprojām pieder Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio — 7 minūtes 51,7 sekundes.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 23.augusts 2018 16:01
4 1 Atbildēt

priekš kam tāds auto jataisa sportisks, vinsh jau pec skata liekas lempisks bet ne sportisks, sportiskam auto vajadzetu ar zemaaku klirensu, tad ar vinsh buutu stabilaaks, bet sho megina pozicioneet ,ka visezonas riepu kas der visam

650 23.augusts 2018 18:21
3 0 Atbildēt

Vai tie 7gab pasažieri tur sēdēja iekšā rekorda uzstādīšanas laikā ? Un kā ar šo dd motoru- vai tas ir no tiem, par ko te katru dienu raksta, ka Vācijā un kur tur vēl ar viņiem esot aizliegts iebraukt ?

JanJan 23.augusts 2018 18:14
1 2 Atbildēt

Nu un kāpēc tiek taisīti Audi RS sērijas universāļi un AMG universāļi utt? Bet nu, ja jābrauc pie mammas uz kartupeļu talku, bet braucot atpakaļ uz Rīgu vajag parādīt, ka esi pirmais čalis ciemā un vajag iekabināt kādam?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti