Corsa, Grandland X, Vivaro, Mokka X – Opel elektriskie plāni 1

 

Opel Mokka X Foto: iAuto.lv

iAuto | 9.decembris 2018 6:05

Vācu izdevums de.motor1.com uzzinājis tuvāk par Opel kompānijas plāniem attiecībā uz videi draudzīgiem modeļiem.

Saskaņā ar minētā izdevuma informāciju, 2019.gadā Opel spiedīs „gāzi grīdā” un tas attiecas ne tikai uz svinībām par godu kompānijas 120.gadskārtai, bet arī uz elektriskās piedziņas modeļiem.

Jau 2019.gada pirmajā pusē ražotājs laiž klajā divus elektrificētus modeļus: jauno Corsa ar pilnībā elektrisku spēka iekārtu un krosovera Grandland X Plug-in hibrīdversiju.

Opel vadītājs Mihaels Lohšellers pastāstījis, ka Opel Corsa F pirmoreiz pieejams kā pilnībā elektrisks modelis. Tas izstrādāts no nulles (tāpat kā tā dvīnis Peugeot 208) un tiks piedāvāts par konkurētspējīgu cenu: „Ar jauno Corsa mēs e-mobilitāti nodrošinām pieejamu plašām pircēju masām. Tas kļūs par īstu tautas-elektroauto”.

 Arī Grandland X Plug-In-Hybrid versijā startē 2019.gadā. Kompaktais krosovers, kas saņems 300 Zs jaudīgu spēka iekārtu un pilnpiedziņu, baterijas varēs uzlādēt pie mājas elektrotīkla.

2020.gadā līdz ar jauno Vivaro Opel piedāvājumā ienāks pilnībā elektrisks transportlīdzeklis komercpārvadājumiem, turklāt tajā pašā gadā startē krosovera Opel Mokka X jaunā paaudze, kas jau no paša sākuma piedāvās arī pilnībā elektrisku modeli.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 9.decembris 2018 10:36
2 1 Atbildēt

Interesanti, cik daudz PSA grupai izdevās pārņemt elektroauto tehnoloģijas no GM?

Opel ampera tas ir Chevrolet Volt klons. Bet tagad Ampera ir PSA rīcībā...

Bet ampera/volt ir vistuvākais konkurents model 3. Pat precīzāk, - vienīgais.

Turklāt, grūti pat pateikt, kurš ir labāks - ampera/volt vai model 3.

Tāpēc, ja PSA grupai tagad ie tehnoloģijas, tad šie elektroauto sanāks pat ļoti interesanti. Un ar interesi var gaidīt to parādīšanos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti