Kvadrocikls- kas, ko un kā??!!

Atvars Reģ.: 05.07.2001

Visu mūžu esmu ņēmies ar mašīnām, bet moči man ir tumša bilde. Tā nu sanča, ka dēlam uzdāvinājām ķīniešu kvardociklu. Motoriitis 110kub/cm, pusautomāts, kardāna pievads.

Gribēju uzzināt pirms šo verķji sākt lietot. Kādu eļļu liet motorā, reduktorā? Vai motora reduktors eļļojas ar motora eļļu vai atsevišķi?

 
sasha Reģ.: 17.12.2002
1 0 Atbildēt

Jau jau esi ņēmies ar mašīnām, kā pats saki, tad jau gan izdomāsi ko kur vajag liet

Ja nu ne, tad 4-taktu motoram ir jāmaina eļļa. Vēlams to darīt katras sezonas sākumā. Domāju ka biežāk nevajadzēs ja vien tas netiek lietots kruglosutochno kā nomas kvadracikls. parastā eļļa 10W40 der visiem.

To vai reduktora kas jāmaina vai arī tas ir taisīts 1xlietojams var noteikt pēc skrūves kurā ieliet-izliet eļļu. Ja tādas nav - tad... pats saproti.

Ja 'pusautomāts' nozīmē variators ar siksnu, kā motorolleriem, tad tas jāeļļo nav.

shearer Reģ.: 27.06.2001
1 1 Atbildēt

Atvars rakstīja: Visu mūžu esmu ņēmies ar mašīnām, bet moči man ir tumša bilde. Tā nu sanča, ka dēlam uzdāvinājām ķīniešu kvardociklu. Motoriitis 110kub/cm, pusautomāts, kardāna pievads.

Gribēju uzzināt pirms šo verķji sākt lietot. Kādu eļļu liet motorā, reduktorā? Vai motora reduktors eļļojas ar motora eļļu vai atsevišķi?

ja 4taktu dzineejs un slapjais sajuugs, tad jalej ir mochiem paredzeetaa elja 4taktu dzineejam. nopirkt var diezgan leeti - unitedoils uz mukusalas aplja - repsol pussintetika maksa tikpat cik leta gala autinja dzineeju elja. nezinu kas tur ar tiem pusautomaatiem, iespejams ka vinjam kaarbaas naak cita elja. bet tev tachu lietoshanas pamaaciibai jaabuut, tur noteikti viss ir rakstiits. aa un reduktors parasti neeljojas ar motora elju -vismaz mochiem neee, par shitiem kjiniizeru briinumiem gan nezinu.

bucinsh Reģ.: 09.06.2005
0 0 Atbildēt

paziņam ir tāds mocits kā tev, iecheko kardāna savienojuma vietu ar motora bloku, tās 4 skrūvītes palaikam nāk vaļā, 1 no tām izlūza ar gabalu, uz ielimēšanu skruves turas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti