Šūmahers nenocietās :)

Dzēsts lietotājs Reģ.: 29.04.2024

Skauž??? par 7 mio tik vien kā jāpavizinas! easy money!!!! + reklāmas, sponsori, u.t.t. 1 sezona un jauna villa ar helikopteru garantēta...

 
1 2
Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

A buutiibaa, ko var cepties? MSch nevienam nekas nav jaapieraada - titulu skaits runaa par sevi. Loterija? Ne vinjsh pirmais, ne peedeejais - kursh tur kaadreiz kljuva par chempi, kad Lauda speeciigaa lietuu (Japaanaa?) braukt atteicaas? Loterija? Nee, Lauda jau bija paskatiijies Naaves kundzei aciis un izkapti aptaustiijis

Par mochiem MSch jau izteicaas, kad beidza karjeru Ferrari, logjiski, uz superlauriem vinjsh necereeja, vinja vecumaa saakt nopietnu motokarjeru buutu nepraats. Bet F1 karjeras laikaa, kaa daudziem pilotiem, vinja liigumi noliedza darbiibas potenciaali biistamaas aktivitaatees ... Un neaizmirstiet, ka visu laiku kaa eena jau kopsh F3 MSch seko "Misters 20% (laikam)" , vinja menedzheris Weber Un to, ka MSch ienaakumi no reklaamas utt. stipri paarsniedza vinja atalgojumu F1 komandaas Un to visu kaarto "Mr. 20%"

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Labs - slikts, mānās - nemānās, māk braukt -nemāk, vinēs - zaudēs

Tas viss ir nieki.

Bet jāatzīst, ka viņš F1 ir nozīmīgāks kā visi pārējie 4 braucošie čempioni.

Raikonens aizgāja un pasaule par to runāja 1 dienu, BAtons aizietu būtu maza rindiņa ziņās un 10 komentāri

Miškas spēja piesaistīt cilvēkus, skatītājus, interesi, medijus un tas nozīmē arī naudu ir pārsteidzoša

Līdz sezonas sākumam katru dienu parādīsies ziņas ko MŠ dara, ko ēd, kā trennējas, kā jūtas kakls u.t.t.

Uz tā fona jebkurš Hamiltona, Batona paziņojums par nākošajām uzvarām pazudīs nebūtībā

Un arī tas parāda kurš ir ČEMPIONS

Ja runā par naudu - gan jau savus 100 mlj viņš paņems sezonā

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Un arī sezonā vairāk apspriedīs viņa 12 vietu nekā Hamiltona 1.

Pēc sezonas visi runās, kāpēc MŠ ir palicis 8 , bet Hamiltons klusiņām stāvēs stūrī ar kausu rokās un neviens nepamanīs, ka viņš taču ir uzvarējis

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Hamiltona nelaime ir tāda, ka jams vairāk bija "politikas" auglis, lai aºī nenoliedzami talantīgs, un politika nāk un aiziet. Šumis nav ideāls, taču viņš aizgāja no čempionu komandas, un palīdzēja uztaisīt otru čempionu komandu - tas ir ko vērts ja šāda lieta ir tavā "CV".

Vienīgais kas var viņam traucēt - vecums, jo tomēr lielai daļai cilvēku ar laiku pāriet apetīte pakļaut savu pakaļu riskam. Viss pārējais es domāju var tikai palīdzēt MB sasniegt kāroto mērķi, tiesa ļoti iespējams ka čempions nebūs MS, bet gan viņa komandas biedrs - be nu laiks rādīs !!!

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

arba rakstīja: Un arī sezonā vairāk apspriedīs viņa 12 vietu nekā Hamiltona 1.

Pēc sezonas visi runās, kāpēc MŠ ir palicis 8 , bet Hamiltons klusiņām stāvēs stūrī ar kausu rokās un neviens nepamanīs, ka viņš taču ir uzvarējis

Slapjie sapņi nepiedien aukstam laikam. Ja tu miez biksēs no burtu salikuma 'kurpju taisitājs' , tad laid droši...man tāds radījums...nu tā,neko. Deimons Hils rulz kaut vai.

Es nemiežu biksēs no viņa, es tieši apbrīnoju, ka visi var cepties par viņu, ieskaitot tevi

Visi tik cepas par viņu (priecīgi, dusmīgi, slavē, lamā) un visu pārējo aizmirs.

Paliks viņš 12 un visi tik par to runās, citi bēdāsies, citi priecāsies

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Dekster, Dekster - sen bija laiks zināt ka Brensons ar labdarību nenodarbojas, ja konkrētās mārketinga aktivitātes nedod vajadzīgo labumu, vai arī biznesa projekts nenes augļus ( un ar Berniju - ta ir liela problēma, tiesa ne viņam pašam!!!), tad ir tikai normāli notīt "sierus". NU gluži kā tagad daudzi apsver iespēju notīt no Latvijas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

K-gan never mind manu pēdējo postu - neesmu sekojis F1 jau kādu laiku gadus 3 noteikti, ta kā nemaz nezinu WTF tur notiek.

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: sen bija laiks zināt ka Brensons ar labdarību nenodarbojas

cik man zinaams Brensons uz taa pasaakuma reekjina labi uzvaarijaas.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Sretsked - kāpēc tev nepatīk Šumahers? Nupat Pekinā čempionu sacensībās godam otro vietu izcīnīja, ideāls braucējs!

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

jocīgi, bet šiten sretskedim varu piekrist

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Nepatīk un viss. Dēļ viņa tīrtariskās uzvedības, dēļ līšanas kauties ar Kulthardu kaut vai, dēl tā,ka viņam tika piedotas lietas,kuras citiem draudētu ar nepatikšanām...kaut vai tā pati izstumšana.

...

reti tā ir, kad var pikrist Deksim

bet šoreiz viņa viedoklis ir arī mans viedoklis

un pie visiem Dekša nosauktajiem pilotiem var pielikt klāt arī Prostu

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

njaa....

deksim patīk zaudētāji par kuriem diez vai kāds vel atceras...

lielāku bezkauņu par Mantoju nevaru iedomāties... ka tikko kļuva kulturāls- tad vairs ne ar ko neizlecas... parasts statists...

un tiem vaiminājumiem... jāatceras... Quod licet Iovi, non licet bovi....

vieni taisa vēsturi - citi stāv malā un raud ka dzīve ir nežēlīga...

www.youtube.com/...

=))))))))))))

BET dažreiz ir arī izņēmumi....

www.youtube.com/...

=)))))))))))))))))))))))))))

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

lai jums katram savs viedoklis!

Kaa ar taam Shumja uzvaraam, kad Bariks nonjeema kaaju no gaazes pedaala?

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Japnis rakstīja: lai jums katram savs viedoklis!

Kaa ar taam Shumja uzvaraam, kad Bariks nonjeema kaaju no gaazes pedaala?

tu varbūt vel tici ka Armstrongs visus Tour de France vinnē tāpēc ka viskrutākais pedāļu minējs, kurš spēj visu laiku braukt pa priekšu visiem?

Vai varbūt tur ir vesela komanda, kura virza uz priekšu līderu, maiņās braucot pa priekšu lai rast šīm optimālus apstākļus aizvējā lai šīs beigas veiktu pēdējo izrāvienu un iegūtu pirmo vietu?

Tā ir komandas stratēģija - atbalstīt līderi - un līderis var būt tikai viens... ja katrs raus deķi uz savu pusi, tad vairs nav ne līdera... ne komandas..

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Bariks izskatījās kā uz zemi nolaists aizsapņojošais cilvēks. Tikai baigi negribēja šķirties no savām rozā illuzijam. - līdz ar to attiecīgs feis.

Šumis atnāca uz komandu, kur nebija ne jēdzīga vadītāja, ne jēdzīgas komandas... jo mehāniķus kuri varēja atļauties piedzerties sacensību laikā par komandu diez vai var nosaukt..

Ross Braun.. Žans Todts - tos cilvēkus atveda Šumahers..

tā bija viņa komanda.

Kas ir Barikello? Nekas. Cilvēks no malas. Kuram līgumā rakstīts ka viņš ir Nr.2, kuram jānodrošina Nr.1 maksimālo uzvaru skaitu.

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: kā nekā stiprajam vienmēr ir taisnība.

Speeks ir tam, kam ir taisniiba. No filmas Brat 2

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: autosports.delfi.lv/...

Bez komentāriem.

Gudri tirst nav malku cirst - ir noteikumi un ir arī sods par nesportisku rīcību. Kādēļ tu doma ka tiesneši nebūtu viņu izdrāzušī, ja būtu reāļi par ko !!! Bet vispār runāt par agresīvu braukšanu brīdi kad 2 cilvēki cīnās par labāku pozīciju ir nereāli, par to var runāt uz ielām utml. Pats esmu pietiekoši braucis kartingos sacenēs lai saprastu ka nereti lai apdzītu priekšā braucošus ir jābūt krietni viltīgākam un meistarīgākam, jo priekšējais vienmēr papūlēsies kā nebūt sariebt. Tādēļ mana mīļākā izklaide bija izvilināt priekšā braucošo mainīt pagriezienā savu trajektoriju un līdz ar to zaudēt ātrumu, kamēr es parasti lai arī ne pa gluži ideālu trajektoriju, taču līkuma izejā būtu ar daudz lielāku ātrumu. Taisnē - tur es nekad neesmu bijis konkurētspējīgs jo pārsvarā sanācis cīkstēties ar svarā daudz vieglākiem.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Ko nu šeit daudzi dala "lāci" , kurš vēl mežā sēž... Laiks rādīs, kā būs. Nedomāju, ka šumis par šiem pāris gadiem būs sportisko formu zaudējis. Viss tomēr būs atkarīgs no auto. Ja mersisti palaidīs kārtējo lūzni, šumis, loģiski neko nevarēs izdarīt un fiksi vien zaudēs savus reitingus, kas viņa sportista karjerai tas būs graujoši. Bet, ja auto būs labs, intriga scīkstēs būs milzīga. Labāk jau tomēr būtu bijis, ja ferrari būtu atraduši iespēju šumim startēt ar trešo auto.

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Ko nu šeit daudzi dala "lāci" , kurš vēl mežā sēž... Laiks rādīs, kā būs. Nedomāju, ka šumis par šiem pāris gadiem būs sportisko formu zaudējis. Viss tomēr būs atkarīgs no auto. Ja mersisti palaidīs kārtējo lūzni, šumis, loģiski neko nevarēs izdarīt un fiksi vien zaudēs savus reitingus, kas viņa sportista karjerai tas būs graujoši. Bet, ja auto būs labs, intriga scīkstēs būs milzīga. Labāk jau tomēr būtu bijis, ja ferrari būtu atraduši iespēju šumim startēt ar trešo auto.

Kādu gan karjeru var nograut 40 gadu vecumā? Tā jau ir beigusies. Tagad palicis tikai plezīrs.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti