csn 127.p. interpretējums

Burbergs Reģ.: 27.03.2015

Braucam pa Jūrmalas šosejas vidējo joslu, panākam mašīnu.

Drīkstam apsteigt pa labo joslu?

 
1.. 3 4 5 6 7 8
Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Likumu saprātīga pārkāpšana veicina progresu.

CSN ir jau uzrakstīti TĀ, ka priekšā braucošam ar savu rīcību ir jāpārliecinās par drošību! Virzienrādītāja ieslēgšana nedod priekšrocību. Aizliegts strauji bremzēt. Veicot apdzīšanas manevru ir jāpārliecinās, vai to pašu jau nav sācis darīt kāds cits. Aizliegts atvērt transporta līdzekļa durvis, nepārliecinoties par drošību. Aizliegts apstāties ceļa garenprofila un šķērsprofila lūzuma vietās un to tuvumā.

Par gājējiem var turpināt tādā pašā garā.

Ātrgaitas ceļš nav auto maģistrāle!

Es to progresu, pagaidām, neredzu Latvijā!

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Likumu saprātīga pārkāpšana veicina progresu.

Kolosāli - publiski aicini uz anarhiju? Es es izlasīju pareizi?

CSN ir jau uzrakstīti TĀ, ka priekšā braucošam ar savu rīcību ir jāpārliecinās par drošību! - Nocitē tieši to daļu ka priekšā braucējam viss ir jāgarantē, bet aizmugurē braucējam nekas nav jāgarantē, tipa pa priekšu braucējam jau pēc definīcijas ir jāizčib, kad pakaļā braucējs kings parādās???

Virzienrādītāja ieslēgšana nedod priekšrocību.

Tātad - parādīja pa priekšu braucējs pagrieziewnu, es tāpat vēlāk drīkstu slēgt savu un iet uz apdzīšanu, jo man vairāk vajag un esmu bezkaunīgāks???

Aizliegts strauji bremzēt.

Lasi visu punktu - ja tas nepieciešams satiksmes drošībai - var kaut enkuru izmest, bet tev nav jālien pārāk tuvu un jābū gatavam šādam pavērsienam! Ja ievērosi 119. punktu - varēsi, ja laizīsi bamperus - pats vien vainīgs!

Veicot apdzīšanas manevru ir jāpārliecinās, vai to pašu jau nav sācis darīt kāds cits.

Kuram apdzinējam tad būš priekšroka? Pretīm braucošajam? jo viņš arī formāli ir pa priekšu braucējs...

Aizliegts atvērt transporta līdzekļa durvis, nepārliecinoties par drošību. Aizliegts apstāties ceļa garenprofila un šķērsprofila lūzuma vietās un to tuvumā.

Un - kas tur jauns? Normāli CSN punkti! Tos normāli braucēji zina, bet kā ar avārijas apstāšanos ja tr. līdzeklis nav kustināms? Varbūt tomēr jābrauc ar tādu ātrumu, lai pēkšņi pamanot šķēršļus spētu apstāties...

Par gājējiem var turpināt tādā pašā garā.

Ieviesīsi gājēju apliecības? Ja paši autovadītāji nespēj ievērot - tādi paši gājēji vien ir, kad izkāpj no mašīnām...

Ātrgaitas ceļš nav auto maģistrāle! Paskaidrosi kāpēc? Un ko tas konkrēti Latvijā mainīs? Ja vilksi uz nespēju braukt citās valstīs - citās valstīs var noteikumi atšķirties un nekas neliedz pierms došanās turp cveltīt laiku un iepazīties ar konkrētās valsts noteikumiem!

Es to progresu, pagaidām, neredzu Latvijā!

Akls vai - pamēģini pāriet kā gājējs pie zaļās gaismas krustojumā ielu tagad un, teiksim, 1991. gadā, kad mašīnu bija 5x mazāk... Pārējos piemērus vari pamēģināt atcerēties pats...

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Par to progresu - es arī neredzu, kur mums ir tie mežonīgie attālumi, kuru dēļ vispār būtu vērts muti dzesēt, piesaucot ātrgaitas ceļus un maģistrāles. Visa Latvija pārbraucama dažās stundās vēsā mierā ievērojot visus ātruma ierobežojumus, nudien, kur mums tie gabali kur skriet, un galvenais, kāpēc? Lai vinnētu 3-5 minūtes?

Vernon, vēlreiz atgādinu, visa šī tēma radās tikai un vienīgi tādēļ ka tu attaisnoji slepkavu pie fūres stūres (nu tajā video, kur kurinātājs izraisa avāriju un aizbēg). Nu jau kāds domu grauds arī tev pašam pielēcis (saki ka derēja sodīt tos kas pa jūrmaleni velkās pa otro joslu), vēl kāds gadiņš un tomēr atzīsi ka fūre tur tai video bija tikpat sodāma kā tie otrās joslas bremzētāji jūrmalenē...

1.. 3 4 5 6 7 8
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti