Cik un kādās daļās, republikās pēc kara sadalīsies Krievija!?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāds prognozes, kas atdalīsies no esošajiem?

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Grūti pateikt cik daudz ambiciozu "kņazu" ar dziļām kabatām Krievijā sēž, tācu skaidrs ir tas ka tehniski "dalīšana būs diezgan skarba" ... 

Bet nu kādiem 20 gabaliem "gribētāju stabili" vajadzētu atrasties, bet tieši tikpat ticams, ka varētu sadalīties visos 80+ vai kaut kādos tādos "gabaliņos", kas puslīdz atbilstu šobrīdējām Krievijas federālajām "sastāvdaļām", kuru priekšstāvji diezgan lielā skaitā jau ir lielāki vai mazāki "vietējie kņazi"/oligarhi.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Vēl jautājums, cik no Sibīrijas un Tālajiem austrumiem pievāks Ķīna. Taču kopīgo bildi tas nemaina.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Es saprotu, ka kartes līmenī tas jau ir noticis, to tad arī paņems. Bet neredzu, ka Sibīrijas vai Urālu republika varētu nodibināties!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Necik... Krievijai tiks pievienotas jaunas teritorijas - Ukraina, Baltijas valstis, Moldova... tā Solovjovs savā peredāčā, kur intervēja Mamikinu, teica

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Čečenija

Ingušija

Dagestāna

Tatarstāna

Davidich Reģ.: 13.01.2018
0 0 Atbildēt

Muļķības! Ja atdalīsies, būs mazas nīkulīgas valstiņas, dažām no kurām, piemēram, Tatarstānai, visa robeža ir tikai ar Krieviju. Kāda nākotne aplenkumā? Nevarēs izvest nevienu Kamazu un nevarēs ievest resursus Kamaz ražošanai. Viss, republikai bankrots.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jautājums nekorekts, kāds ir termiņš? Jo konflikti tur būs nepārtraukti un atkal kāds būs impēriju uz tās drupām. Sākumā būs pavairāk republiku un tad atkal vāks kopā. Maskavastāna un Sanktpēterstāna būs atsevišķas tautas republikas.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Līdz 2025.gadam?

650 Reģ.: 25.01.2017
5 0 Atbildēt

Kas šis ir- vai tik ne kārtējās zazvērestības teorijas kārtējā plūdenā pārtapšana/Par! ikdienas realitāti? Tad jau jāatgriežas pusotru gadu pagātnē un/vai jāpastudē kādi tā dēvētā Žirika vēl senāki "izteicieni".Polija/Ukrainai nupat esot uzmetusi tā dēvēto Lūpu- un kas tad tas?

Davidich Reģ.: 13.01.2018
3 0 Atbildēt

Es teiktu, nesadalīsies. Vai nu atdalīsies tikai galējie un atstumtie. Krievijā 80%, varbūt pat vairāk, aktivitātes notiek Maskavā, Sanktpēterburgā un Magadānas apgabalā. Un visi cenšas šajās 3 vietās ar zobiem un nagiem noturēties. Maskavā liela daļa biznesa ir armēņu un kaukāziešu rokās. Baumo, ka Maskavā runā armēniski, tāpat kā parīzē arābiski. Atdalīties Krievijā nozīmē palikt ar pliku pakaļu, bez sakariem, resursiem un drošības. Un ja tas atdalīties gribētājs pēc atdalīšanās ātri neielīdīs kādā citā daudzmaz drošā savienībā, viņu sitīs visi apkārtējie.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Es biju Maskavā 2019.gadā, nemanīju armēņus. Tagad Armēnijai ar krieviju būs stipri citādas attiecības pēc Karabaha atgriešanās Azerbaidžānas robežās.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

mans pareģojums - de jure nesadalīsies, ieliks kremlī citu runājošo galvu, un tēlos, ka cars ir viskrievijai, bet de facto  - visa perifērija būs patstāvīga katra savā korupcijas perēklītī. 

Līdzīgi kā čečenija pašlaik.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
3 0 Atbildēt

Tad vēl strīdīgās teritorijas Kuruļu salas Japānai.

Būtu jāmainās arī Kēninsbergas statusam. Biju šo palaidis garām, bet, it kā, bija 50 gadu periods noteikts padomju savienība - šis jāpārbauda, interesanti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

iAuto rakstīja: Tad vēl strīdīgās teritorijas Kuruļu salas Japānai.

Būtu jāmainās arī Kēninsbergas statusam. Biju šo palaidis garām, bet, it kā, bija 50 gadu periods noteikts padomju savienība - šis jāpārbauda, interesanti.

Slikti seko savam portālam - to, ka Poļi jau kādu laiku nomainīja savā pusē nosaukumu uz Krolewiec, šeit pat forumā apspriedām. Var jau vēl DeepState karti paskatīties. Tur Karēlija, Igaunijas teritorijas, Abrene un daudzas citas ir iezīmētas kā okupētas teritorijas. Tātad kādam jau ir prātā šo teritoriju pārdalīšana. Ķīna un Turcijas interešu sfēras ir milzīgas un attiecas uz daudzām "sīkvalstiņām", kuras dažu nedalītas Krievijas fanu prātā ir pilnībā atkarīgas no Krievijas. 

Bet manā skatījumā visai dalīšanai ir viens svarīgs punkts, kam jānotiek, lai sagrautu Krievijas iedzīvotājos mītošo imperiālisma un pārākuma sajūtu. Tieši tāpat, kā Hitlera imperiālisma izskaušana vāciešos sākās ar sarkanās armijas karogu Reihstāgā (kas vienlaikus ir vienmēr pieminēts modernā Krievijas imperiālisma simbols), Putina "minionos" nekas cits nespēs izmainīt domāšanu, kā Ukrainas karogs Kremlī. Vai tas notiks? Ceru, ka jā, bet diemžēl visā pasaulē ir pilns ar nedalītās Krievijas glābējiem - sākot tepat ar ES, turpinot ar ASV un un arī vienkārši spēcīgām individuālām personībām, kā Masks.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Svarīgi ievērot domu graudu, iepriekšējā tēze bija pēc būtības un nav svarīgi kā kāda valsts sauc attiecīgo reģionu. Poļi gan pārsauca, gan nomainīja ceļa zīmes - zinu.

Bet vai ir tie 50 gadi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Tie 50 gadi bija, beidzās un neviens īsti nezināja, ko darīt - atstāja Krievijai, nekādu starptautisko statusu nenokārtojot.  Un izlikties, ka demonstratīva ģeogrāfisko nosaukumu maiņa "nav svarīga" ir vienkārši ignorance pret ģeopolitisko situāciju. Tieši tāpat Ķīna jau ir sākusi pārsaukt pilsētas un teritorijas savā interešu sfērā. Neviens cits, kas to būtu izdarījis pagaidām nav zināms.

Polijas gadījumā ir jāskatās arī otra virzienā kontekstu - vienlaikus ar šo pārsaukšanu izskanēja jaunas runas par kompensāciju pieprasīšanu no Vācijas par Hitlera noziegumiem. Kas ir skaidri saprotams mājiens ar sētas mietu satrptautiskajā diplomātijā Vācijai - neiedomāties pretendēt uz Kēnigsbergu.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Var uz pusēm sadalīt Polija un Lietuva.

Redzot kā bruņojas Polija un pēc 3 gadiem būs jau Top3 stiprākā armija Eiropā aiz Lielbritānijas un Francijas, viekt tā teikt darbības un paņemt visu.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 2 Atbildēt

Ar šo jautājumu jāiet uz sajmu un jāuzmeklē Štirlics. Varbūt viņš zinās.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nesadalīsies, nomainīs varu un rullēs tālāk. Krievija jau sen vairs nav valsts, tas ir kaut kāds interešu grupējums, kas ir aizņēmis vienu teritoriju un kurā visi ir savā starpā saistīti. Mazās tautas pašas par sevi tāpat nespētu izdzīvot, attiecīgi doma par izfantazēto un nozagto "krievu kultūru" šīm tautām ir interesantāka, kā kaut kāds nacionālisms.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kas to varu mainīs? Tas planktons, kas tur vēl ir palicis? Veiksmi uz to cerēt. Protams, ka varu tur mainīs ārēji spēki. Jautājums ir tikai par to, kas uzvarēs - Krievijas glābēji vai dalītāji.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Nesadalīsies, nomainīs varu un rullēs tālāk. Krievija jau sen vairs nav valsts, tas ir kaut kāds interešu grupējums, kas ir aizņēmis vienu teritoriju un kurā visi ir savā starpā saistīti. Mazās tautas pašas par sevi tāpat nespētu izdzīvot, attiecīgi doma par izfantazēto un nozagto "krievu kultūru" šīm tautām ir interesantāka, kā kaut kāds nacionālisms.

Nu resursi ir stipri tālu no centra. Resursu fiziskajiem turētājiem tukšais centrs nav vajadzīgs. Pat vairāk - ir traucēklis. Turētāji diezgan droši mēģinās atbrīvoties pie centra vājuma brīža.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

iAuto rakstīja: Var uz pusēm sadalīt Polija un Lietuva.

Redzot kā bruņojas Polija un pēc 3 gadiem būs jau Top3 stiprākā armija Eiropā aiz Lielbritānijas un Francijas, viekt tā teikt darbības un paņemt visu.

Var. Nedalīs. Kā jau pats apmēram pareizi tālāk rakti. 

Kāpēc "apmēram"? Tāpēc, ka Polija nav "aiz Lielbritānijas", bet gan jau ir ārpus NATO trīspusējā militārā aliansē ar Lielbritāniju un Ukrainu - šo faktu mēdiji izvairās apspriest.

jazzman Reģ.: 25.04.2009
0 4 Atbildēt

Krievija visticamāk pievienos sev daļu ukrijas,un nav izslēgts,ka Baltijas Izmirāti dabūs trūkties par enerģisku mutes virināšanu.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Izmirāts var pakot koferi un braukt uz Maskavu.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti