Logu tīrītāji

zekunde Reģ.: 02.01.2023

Kaimiņa mašīnai logu tīrītāji citreiz paliek katru reizi savā vietā, citreiz strādā viss kā nākas . Logu tīrītāja mehānisms beigts ? Kāimīņ kuru kaimiņu sauc

 
1 2
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Gan jau, ka jāpārjauc un jāsaeļļo.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Tas var būt arī fīča:

"Pēc tam, kad katru reizi izslēdzas vējstikla tīrītājs vai izslēdzas aizdedze, trešajā reizē vējstikla tīrītāja pozīcija mainās, tas neitralizē tīrītāju gumiju agru nogurumu. Pēc transportlīdzekļa iedarbināšanas priekšējā loga

tīrītāji automātiski pārvietojas apakšējā atpūtas stāvoklī." No Škoda instrukcijas

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Nav tādas auto markas Kaimiņš.

zekunde Reģ.: 02.01.2023
0 0 Atbildēt

Passat B5

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

tāpat jau visi saprata, ka tā "kaimiņa" niks iauto ir zekunde.

zekunde Reģ.: 02.01.2023
0 0 Atbildēt

Vajadzētu saplūkt miķelītes

zekunde Reģ.: 02.01.2023
0 0 Atbildēt

Uzkāpjot telefona stabā var palikt par pankūku

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Vai kaimiņš zina ka tu gar viņa auto logu tīrītājiem grābsties?

zekunde Reģ.: 02.01.2023
0 0 Atbildēt

laikam jāiet pārinstalēt tosteris

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
0 0 Atbildēt

savam renault clio profilakses pēc aplūkojot logu mehānisma un pagrieziena sviru kontaktvirsmu stāvokli, sanāca, ka nebiju korekti saspraudis atpakaļ vienu kontaktštekeri. Tobrīd logu meh strādāja pilnīgi nesaprotami neloģiski un apstājās ne apakšā. Jaucu vēlreiz un sapratu beigās, kā pareizi savienot to spraudni. Bet nu diezvai vw būs izmantojis tikpat sīku to mezglu.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 2 Atbildēt
ezis71 Reģ.: 25.02.2009
2 0 Atbildēt

Tu tam tici?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Sarakstītas visādas muļķības pseido zinātniskā stilā Šī īpašā saliktā frekvenču josla tikai nedaudz ietekmē ūdens molekulu kustību, tāpēc tā nav radioaktīva; Turklāt aktīvie elektroni ir nejauši atklāti laboratorijā, ( tie ) padara ūdens molekulu struktūru mazāk kompaktu utt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Labāk pastāstiet kur un kādas slotas tagad jāpērk, lai tiktu pie tādām bezrāmja, kas arī ziemā ir kaut cik lokanas un nenodilst pāris nedēļās? Visi veikali pilni ar kautkādiem lētučiem. Neesmu ne tik bagāts, ne čakls, lai tik bieži mainītu - ir kaut kas kvalitatīvs arī Latvijā atrodams?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 2 Atbildēt

Statoilā pieejamās Bosch AP bezrāmja slotas ir OK.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Man ar Bosch jau otro reiz iegrābiens LV. Senukos augusta beigās pirktās Bosch Aerotwin ir jau izbeigušās. Kautkā atslābu un laicīgi nenopirku Vācijā, kā esmu centies darīt pēdējā laikā - tur pirktās pat pēc diviem gadiem joprojām ciešami tīra, nevis 3 mēnešos izbeidzas

Var jau būt, ka Circle-K tomēr tirgo savādāku Bosch, kā leiši. Laikam jau nav citu variantu, kā pamēģināt - logu vajag tīru tagad

Uggga Reģ.: 04.01.2006
2 0 Atbildēt

Man uz Bosch kaut kā vairāk nevelk. Pirms pāris gadiem liku, čīkstēja jau no paša sākuma un tīrīja sliktāk kā Depo pirktās noname pa ~6EUR.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Bosch aerotwin bezrāmja slotas objektīvi ir labākās no pieejamajām.Vairākām dažādām mašīnām tās esmu pircis/licis beidzamajā 7gadē, un ne reizi nav bijušas sūdzamas problēmas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Diezgan bēdīgi, ja sūds, kas izbeidzas 3 mēnešos, ir objektīvi labākās no pieejamajām

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

Ej luudzu dr.st, tā būs visiem labāk.No savas puses nekad neesmu liedzis tā dēvēto "pieredzes" informāciju, ieskaitot gadījumus, kad viens otrs tā saucamais Lohs kaut ko jautā.

Es neinteresējos, ar kādu hlamu te kurš brauc un kādā attejā tam suudam pērk detaļas un aprīkojumu.Gandrīz katrs pusotrais pirdarass, kas šeit ienāk pēc kādas aktuālās "atbildes", ir gatavs jau pašos sarunas pirmsākumos apdrirst jebkuru atbildētāju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Pats vien vari iet, ja tavā šizofrēnijā tu esi Bosch vai Latvijas torgaši, kas ir vienīgais ko es šajā diskusijā esmu "gatavs jau pašos sarunas pirmsākumos apdrirst". 

ES pateicu, kur ES nopirku sūdīgas Bosch slotiņas. Ja tavā slimajā fantāzijā tā kaut kādā veidā ir "atbildētāja apdiršana", pis taisni.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Šizofrēniķis konkrēti šeit esi TU.Slima fantāzija ir konkrēti Tev.Drirst sūudus/ventilatorā konkrēti šeit esi pieradis TU. Aizbrauc labāk atkal uz ittāliju, parelaksējies ar kādu ferāristu kafejniccas attejā pirms ātrumposma beigām ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Padomā vien pats par to verbālo caureju, ko raksti tādēļ vien, ka man Senukai pārdeva sūdīgas Bosch slotiņas

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Pafiltrē pats/savu trulo bazaru, konkrēti kā TU te esi paradis "runāties" ar konkrētiem cilvēkiem (nevis ar kādām trešajām/klātneesošajām personām,atšķirībā no manis).

Senukajā riepas un autopiederumus parasti pērk Lohi - tas ir mans personīgais "viedoklis".Bet tu pārlasi vismaz 2x, ka nepiemetās atkal kāds personanoālais gemorroīds.

Es sasskaitīju, esmu kādus laikam pacmit komplektus laika gaitā tos suudus pielietojis uz kādiem 5 dažādiem auto- un nevienam nav bijis iebildumu.Par pilnīgi visiem citiem izstrādājumiem (SWF,Čempijon,Anco,Valeo,Hyjaleo,etc, eskaitot pie dīlera pirktus OEM) strīdi ir bijuši, bet ne par šo.

Mainīts parasti tiek 1x 2gados, vai vismaz nekādi ne ātrāk kā pusotrā gadā un pat ne tāpēc, ka pilnīgi galīgi slikti būtu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Tavu trulo bazaru nav pat jāfiltrē, 100%. 

To, ka Senukai slotiņas pērk lohi pēc būtības jau es uzrakstīju. Diemžēl ar personīgu pieredzi, nevis nostāstiem. Stāsti tagad nu vien tālāk, kā TU zini, ka tur pērkot esi lohs, ja jau viss vienmēr ir bijis labi un Bosch ir tik lielisks. 

Aizver savu verbālās caurejas atveri un padalies, kādēļ tik ļoti sacepies par manu uzbraucienu Senukai un Bosch - esi kaut kā tajā viltojumu shēmā iesaistīts un pats par to saņem īstās oriģinālās, ko reklamēt un slavēt lohiem, kas iepērkas Senukai?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es tās visu laiku "pērku" no viena un tā paša avota un pat īsti nezinu (pieklājības pēc nemaz neinteresējos), no kura konkrētā izplatītāja tās tur nonāk.Apemotorsa,Interkārsa- katrā ziņā no tāda, kur nav piecgadi nokarājušās kādā lohu stendā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Skaidrs, esi vienkārš glups un pat neaptver Senukai apgrozījumu pret tavu "avotu" un vienkārši patīk visus par lohiem saukt.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Senukajā ir lielāks autodetaļu apgrozījums, nekā Apemotorā un/vai Interkārā?? Tak izvelc ppi no mutes, pirms te avotiem mērīties ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Ja runā par logu slotiņām, tad nešaubīgi lielāks. Un ne visiem ir mutē tas, kas tev. Bet laikam jau ar ppi mutē nevar pamanīt ne auto skaitu Senukai stāvvietās, ne regulāri tukšo slotiņu stendu. Atliek tikai iedomāties, ka vidusmēra Latvijas autovadītājs tiešām brauc uz specializēto vaikalu vai pat servisu, kā tas pieņemts vāciešiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Nē, arī uz speciālo veikalu braucošie mēdz būt lohi.Kuriem nav sava normāla servisa.Savukārt "speciālie" izplatītāji beidzamajā pacmitgadē normālus servisus apgādā ar pasūtītajām detaļām pat vairākas reizes dienā.

Ieej kaut tajā pašā Apemotora lapā un paskati, cik viņiem ir piegādes transportu un kāds dienas apgrozījums.Aizbrauc uz interkāra angāru,paskaiti tur plauktus un darbiniekus.Papēti LV autodetaļu izplatītāju "patieso vēsturi" un patlaban ieguldītos līdzekļu miljonus.

Tavs senukaja slotu stends kāreiz ir tas vistipiskākais lohiem paredzētais.Tā ka turpini vien iepirkšanos un spied laik.Tā dara visi, kuriem nav sajēgas par ko viņi runā,taču ļoti gribās parunāties.Vienīgi ka mutē vislaik kaut/kas traucē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Izvelc no mutes traucēkli un pastāsti detalizētāk, kā tieši ir iespējams iepazīties ar to Apemotora transporta pavadzīmju saturu, jo tas, ko tu tupi samuldēji, nekādi nepasaka, kas tieši tiek vadāts. Bet nesanāks - kad būsi izvilcis, aptversi, ka slotiņas tomēr cilvēki masveidā pērk citur, nevis caur servisiem un tajos angāros un plauktos un piegādes transportā tomēr ir cita veida detaļas. 

Ir jābūt izcili stulbam, lai neaptvertu atšķirību starp logu tīrtāja slotiņu un brenžu remontkomplektu un runātu par vispārējo apgrozījumu visu, kas attiecas uz auto, sametot vienā putrā. 

Lai nu ko var Senukai pārmest, bet ne jau apgrozījuma trūkumu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es jau tev teicu- pacenties nedrirst te par lietām, par kurām Tev nav ne mazākās sajēgas.Jābūt "izcili stulbam", lai katru reizi te kasītos par jebkuru tēmu.Senukajā un Cenuklubā tu vari turpināt pirkt savai mājsaimniecībai visādus suudus, bet vismaz nebāz savu netīro snuķi visur citur.

Intercar autodetaļu tirgotājam "apgrozījums" ir praktiski tikpat liels (vai nieka pacmit% mazāks) kā plaša profila suudu tirgotājam senukajam- tikai ar to atšķirību, ka interkāram tās ir konkrēti autodetaļas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

"Jābūt "izcili stulbam", lai katru reizi te kasītos par jebkuru tēmu." Precīzi sevi raksturoji. Pat pasūdzēšanās par Senukai tirgoto preču kvalitāti nedod tev mieru un liek kasīties. 

Un pats savā debilismā sevi apstrīdi  - skaidri pasaki, ka apgrozījums abiem ir vienāds, tikai "plaša profila sūdus", pie kādiem pieder logu slotiņas (diezgan precīzu autopreču klāstu, kas tiem pieder un nav specializētās detaļas, var identificēt DUS plauktos), vairāk tirgo Senukai, nevis specializēto autodetaļu tirgotājs. Neesi pamanījis ar savu aizņemto muti, ka te nav Vācija, kur auto nodod servisā slotiņu maiņai.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Klausies, plet, vai mēs šo suudu 1reiz nevarētu izbeigt? Nu tā, vienkārši pa-pacanski.Esmu piekusis.

Tev nav konkrēta info, cik slotu pārdevis cenukajs un cik interkārs.Un kurš pārdod šīs slotas vairumtirdzniecībā pašam senukajam.Nevar būt, ka "pieredzes"attiecībā uz kvalitāti šitik diametrāli atšķiras, te ir kāds āķis.Gluži kā savulaik par rīgā tirgotajām Kastroll eļļām.Daļu no kurām brūvēja diennakts tumšajā laikā kādās poļu siltumnīcās.

Es nevienu nekur ne uz ko neaicinu.Boš elektroinstrumenti un darbarīki iespējams mēdz būt suudi,taču atsevišķas lampas un slotas (manuprāt) tam ir ok.Vai esmu piekassīgs- jā, reizēm pat ļoti.Bet man būt pilnīg po/uj, kur kurš ko pērk. Vienkārši darbības veida dēļ ir izveidojies šāds/tāds priekšstats par autodetaļu apgrozību Latvijā un passaulē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Mēs? Tu piepisies un tu nespēj izbeigt. Tagad vismaz atzini, ka tupi muldēji un tev nav NEKĀDA priekšstata par apgrozījuma atšķirībām. 

Bet tieši par āķi un to kas tās ir par Bosch slotiņām, tev jautājumu uzdevu, uz ko tu sāki atbildēt ar jēlībām un muldēšanu par apgrozījumu. Vai nu tu esi izcili tups vai tomēr "doļā" reklamējot to sūdu ko tur ar "āķi" tirgo un paniski reaģējot, kad esi pieķerts. Un saucot logu slotiņas par "autodetaļām" tu tikai tālāk apstiprini, ka esi stulbs vai "doļā".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nujajā, es pateicu ka esmu šo slotu lietotājs jau vairākus gadus un esmu vismotaļ "apmierināts", taču tu sarunu turpināji ar sarkazmu no Savas unikakālās pieredzes.Manas tās pacmit slotas (acīmredzot) ir nieks, salīdzinot ar tavu vienreizējo (neatkārtojami vienreizīgo) pieredzi senukaja stendā.Ok,ja priekšlikums neiet cauri, nu tad turpinam.

Logu slotiņas nav auto detaļas,nujā.Galvenā "detaļa" te tātad ir jānoskaidro- kuram garāks tas nepiederošais pr-mets/mutē.Datus par apgrozījumu drošvien vari atras gogelē.

Es vēl reklāmas nolūkā varētu pačamdīt kādā pieliekamjā savas neizmestās kastes no šī produkta ar visu saturu,žēl bija izmest, domāju mošk kādreiz kādam loham varbūt noderēs.Varbūt kādreiz iemetīšu foto, lai miers drsas rajonā un lohiem labs prāts ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi vienkārši primitīvs lohs, kas tādēļ visus citus sauc par lohiem. Ja nebūtu tāds lohs, iespējams, būtu pamanījis, ka uzsāku šeit ar jautājumu, vai Latvijā ir kaut kur iespējams nopirkt kvalitatīvas (lasi - īstas, neviltotas, rietumeiropas tirguma predzētas, whatever) slotas. Kaut vai ar to pašu Bosch zīmolu virsū. Patiesībā vismaz puse no slotām, ko esmu pircis, ir Bosch, tikai ne Latvijā. Un dēļ tā, ka Latvijā torgaši tirgo pakaļdarinātus sūdus, esmu "ielidojis" jau ottreiz. Un neapstrīdu, ka esmu lohs, jo noticēju, ka Senukai mūsdienās netirgo pakaļdarinajumus. 

Savukārt tas, kā tu sacepies par to, ka Bosch varētu būt viltots un mēģināji aizvilkt apgrozījuma trūkuma un novecošanas virzienā, skaidri norāda, ka zini vairāk par šiem procesiem, kā gribi atzīt, un esi personiski ieinteresēts tos slēpt. Ja ne šī nodevīgā cepšanās, atliktu jau vēl iespēja a) vienkārši pateikt, kur pērc īsto Bosch, nevis viltoto, b) aptvert ka tevi tie sūdi apmierina, jo vienkārši nekad neesi redzējis pasauli caur tīru logu un nemaz nezini, kā tīra kvalitatīvas slotas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es visdrīzāk to pasauli esmu redzējis caur tādu "logu", kā tev (augstākās/neprimitīvās šķiras Loham)) ne sapņos nav rādījies.Vienkārši uzvedies kā tāds apmiizies gailis uz suudu čupas.Kur vispār adekvāts cilvēks var šhitādu xujņu kādam uz līdzenas vietas izdomāt piedēvēt. Man ne na-uj nevajag ko slēpt, nekad neesmu bijis saistīts vai ieinteresēts kādu tamlīdzīgu suudu tirgošanā vai kādu konkrētu zīmolu pārstāvēšanā.Ta p/s viņu zirgs to bošu, pērc labāk poļu vai leišu/turku pakaļā darinājumus.

No "torgašiem" neko nepērku, tāpēc tava (Loha) pieredze man liekas vairāk ka uzjautrinoša, nekā saistoša.Kurš lohs vispār attiecībā uz slotām varētu "noteikt", vai un cik lielā mērā tās ir "oriģinālas" ,jeb vienkārši piecus gadus kādā polijas plauktā noturētas un kādam leišu lohveikalam par pusvelti vairumā pārdotas.

Iesmērē ar vaselīnu loga tīrītāja mehānismu un/vai ielej tajā lohcaurumā normālu lohuūdeni! Mazgātuvē vasku nešpricē uz loga un nokasi nost kādus iespējamos "loh-antirainus",ja varbūt pēc kārtējās loh-rekomendeācijas ir gadījies tādu pielietot.

Šeit atsevišķiem lohiem tas tā ir ierasts- ieinteresēti uzjautāt glumu loha jautājumu, taču jau pie pirmās atbildes mēģināt apdrirst kādu atbildējušo.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Uh kāds gailēns satraucies.... Jā jā, tieši pēc to pēdējo slotu nopirkšanas mainīju visus savus paradumus un sāku logu ar vazelīnu smērēt... Nav jau brīnums, ka tev vazelīns prātā, bet kautkadas sazvērestības teorija vērpt turpināsi uz nebēdu - senukai tāds maziņš kantoris, ka ar noliktavas atlikumu iztirgosanu redz nodarbojas... Pastāsti jau nu sīkāk , kur ir tā varenā noliktava, kuras atlikums ir senukai apjomiem pietiekams 

Tik pašu galveno nepamanīji - ne pirmo, ne citus atbildējušos neapdirsu. Arī pat tevi ne, pirms nesāki pats panikā dirsties, savas netīrās shēmas slēpjot.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jajā, patin gan augstāk, tur visa (slimības) vēsture ir saredzama.Ko kurš kuram jautāja un kādas bija atbildes.Cik dziļi intīmi personiskas.Man nav netīro shēmu, ļoti maz lietoju skaidro naudu un tev (Loham) vienkārši passtāstīju savu pieredzi ar boš slotām.Ja tev nepārvarama vēlēšanās demonstrēt trekno gaili braukšanas jomā vai logu mazgāšanā, labāk uzreiz iebāz to pats sev d/ā ;p

Še reku pakalkukulē, kurš ar kuru var "sacensties" konkrēti AUTOPIEDERUMU (lohuslotiņu) jomā un kurš/cik maksājis tā dēvētos Nodokļus(ja vien esi dzirdējis par tādu jēdzienu):

www.klientuportfelis.lv/en/jaunumi/9985/kesko-senukai-latvia-apgrozijums-audzis-lidz-14893-milj-eur ...gada pārskatā redzams, ka 2021.gadā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” apgrozījums audzis līdz 148,93 milj. EUR...2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” samaksājis 16,2 milj. EUR...

www.klientuportfelis.lv/lv/jaunumi/9736/inter-cars-latvija-apgrozijums-audzis-lidz-12782-milj-eur ...SIA “Inter Cars Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 127,82 milj. EUR ...2021.gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 17,16 milj. EUR... 

(konkrēti "man" NAV ne mazākā sakara nedz ar senukaju, ne ar interkāru- ja te ir kāds šo uzņēmumu pārstāvis, lūdzu nosūtiet pāris komplektu neviltoto BoŠh slotiņu uz iA biroju, eksperti nogaršos un Redaktors varbūt izdalīs nabagiem/Z-svētkos)

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Es jau gadiem dažādiem auto Trodo pērku poļu Kamoka. Jāmaina aptuveni divreiz gadā, toties neko nemaksā. Ar lokanību problēmas nav novērotas.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 1 Atbildēt

Mož atved kādu kaudzīti. Visi jau tik bieži uz Poliju nebraukā

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Nav jau tik tālu jābrauc, Trodo ir tepat Mārupē 😁

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Paldies, skatos šiem būs īstās birstes manam auto 👍

spainis Reģ.: 27.04.2006
1 0 Atbildēt

Trodo ir arī internetā un samaksāt var pakomātā pirms superslotu saņemšanas.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 1 Atbildēt

Negribās meklēt, bet ir arī tādas ar el apsildi. Iekšā tur tajā gumijā, stieplīte. Šādos apstākļos laba lieta būtu. Tik vēl tā strāva tur jāpievada, kas jauniem auto ir jau interesantāks pasākums. Varbūt sapārot uz mazgātāju sprauslas apsildi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

650 rakstīja: Jajā, patin gan augstāk, tur visa (slimības) vēsture ir saredzama.Ko kurš kuram jautāja un kādas bija atbildes.Cik dziļi intīmi personiskas.Man nav netīro shēmu, ļoti maz lietoju skaidro naudu un tev (Loham) vienkārši passtāstīju savu pieredzi ar boš slotām.Ja tev nepārvarama vēlēšanās demonstrēt trekno gaili braukšanas jomā vai logu mazgāšanā, labāk uzreiz iebāz to pats sev d/ā ;p

Še reku pakalkukulē, kurš ar kuru var "sacensties" konkrēti AUTOPIEDERUMU (lohuslotiņu) jomā un kurš/cik maksājis tā dēvētos Nodokļus(ja vien esi dzirdējis par tādu jēdzienu):

www.klientuportfelis.lv/en/jaunumi/9985/kesko-senukai-latvia-apgrozijums-audzis-lidz-14893-milj-eur ...gada pārskatā redzams, ka 2021.gadā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” apgrozījums audzis līdz 148,93 milj. EUR...2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” samaksājis 16,2 milj. EUR...

www.klientuportfelis.lv/lv/jaunumi/9736/inter-cars-latvija-apgrozijums-audzis-lidz-12782-milj-eur ...SIA “Inter Cars Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 127,82 milj. EUR ...2021.gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 17,16 milj. EUR... 

(konkrēti "man" NAV ne mazākā sakara nedz ar senukaju, ne ar interkāru- ja te ir kāds šo uzņēmumu pārstāvis, lūdzu nosūtiet pāris komplektu neviltoto BoŠh slotiņu uz iA biroju, eksperti nogaršos un Redaktors varbūt izdalīs nabagiem/Z-svētkos)

Turpini vien.... Netin neko augstāk.... Vēl patiesību ieraudzīsi... Nu vai arī neieraudzīsi... Jo esi lohs.

Turpini vien kaut ko tupi par apgrozījumiem gvelzt, lai gan ar to pierādīt tikai to, ka pats sāki ar meliem, kurus tagad nespēj pamatot nekādi.

Atkārtošu vēlreiz - ja būtu gribējis padalīties ar savu labo pieredzi, nevis padirsties un kaut ko slēpt, būtu pavisam mierīgi varējis pateikt, KUR tās labās un pareizās slotiņas jāpērk, tāpat, ka to spēja pārējie atbildētāji.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

650 rakstīja: Jajā, patin gan augstāk, tur visa (slimības) vēsture ir saredzama.Ko kurš kuram jautāja un kādas bija atbildes.Cik dziļi intīmi personiskas.Man nav netīro shēmu, ļoti maz lietoju skaidro naudu un tev (Loham) vienkārši passtāstīju savu pieredzi ar boš slotām.Ja tev nepārvarama vēlēšanās demonstrēt trekno gaili braukšanas jomā vai logu mazgāšanā, labāk uzreiz iebāz to pats sev d/ā ;p

Še reku pakalkukulē, kurš ar kuru var "sacensties" konkrēti AUTOPIEDERUMU (lohuslotiņu) jomā un kurš/cik maksājis tā dēvētos Nodokļus(ja vien esi dzirdējis par tādu jēdzienu):

www.klientuportfelis.lv/en/jaunumi/9985/kesko-senukai-latvia-apgrozijums-audzis-lidz-14893-milj-eur ...gada pārskatā redzams, ka 2021.gadā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” apgrozījums audzis līdz 148,93 milj. EUR...2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā AS “KESKO SENUKAI LATVIA” samaksājis 16,2 milj. EUR...

www.klientuportfelis.lv/lv/jaunumi/9736/inter-cars-latvija-apgrozijums-audzis-lidz-12782-milj-eur ...SIA “Inter Cars Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 127,82 milj. EUR ...2021.gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 17,16 milj. EUR... 

(konkrēti "man" NAV ne mazākā sakara nedz ar senukaju, ne ar interkāru- ja te ir kāds šo uzņēmumu pārstāvis, lūdzu nosūtiet pāris komplektu neviltoto BoŠh slotiņu uz iA biroju, eksperti nogaršos un Redaktors varbūt izdalīs nabagiem/Z-svētkos)

Turpini vien.... Netin neko augstāk.... Vēl patiesību ieraudzīsi... Nu vai arī neieraudzīsi... Jo esi lohs.

Turpini vien kaut ko tupi par apgrozījumiem gvelzt, lai gan ar to pierādīt tikai to, ka pats sāki ar meliem, kurus tagad nespēj pamatot nekādi.

Atkārtošu vēlreiz - ja būtu gribējis padalīties ar savu labo pieredzi, nevis padirsties un kaut ko slēpt, būtu pavisam mierīgi varējis pateikt, KUR tās labās un pareizās slotiņas jāpērk, tāpat, ka to spēja pārējie atbildētāji.

Tu ,slimniek, neveido man te "sabiedrisko domu" ("visi", "mēs","nolēmām","atbalstījām","nobalsojām" utt).

Es NEpērku slotas ne veikalā, ne benzīntankā un vispār laikam nekad nevienu auto piederumu neesmu nopircis senukakajā! 

Es nevis tev ko  tupi gvelžu, bet gan tev tupi dokumentālus faktus te piestādu ar apgrozījuma cipariem, tīšām pieliekot klāt šīs finansiālās info "izcelsmes avotu"!

TU konkrēti "apstrīdēji" to "manu" labo pieredzi ar savu iestarpinājumu "par suudiem", kurus TU personīgi nopirkki senukakajā.Es TEV konkrēti iestarpināju, ka senukajā autopiederumus un riepas pērk galvenokārt Lohi- bet TU konkrēti izdari secinājumus (vai neizdari un turpini Tur/Pirkt).

Pēc tam TU apgalvoji, ka leišu senukakaja apgrozījums te ir šausmīgi pats tas vis milzīgākais šite te visā LVijā.Autoritāte,elks, atdarināšanas cienīgs piemērs.

Bet ES tev konkrēti saciju TO, ka senukaja SLOTIŅU (un pat visa viņu autopiederumu stenda apgrozījums pa visiem viņu 10veikaliem kopā) ir VAIRĀKKĀRT mazāks, nekā autodetaļu apgrozijums pie interkārLV. Jo tas "apgroza" gandrīz tikai autodetaļas un autopiederumus, kamēr senukaja "apgrozījums" sastāv no veļass mašīnām, dēļiem, flīzēm,zālāju/spermotozoīdu sēklām,dzīvnieku barības,kamīniem, televīzoriem, un/vai elektro instrumentiem un plaša spektra būv materiāliem.Pat Zemi tur pērk, ko puzdienās ēst!

149milj suudu senukajā pret 127milj autopiederumu interkārā! Bet tas interkārs ir LV valstij samaksājis "nodokļos" pat VAIRĀK, nekā senukajs!

Plet, es rīgā aizbraukšu speciāli tev nopfotografēšu, cik man tās drazas ar to boš uzrakstu angārā kkur ir sabāztas plauktā.Mašīnas logu ar visu slotu arī uzņemšu filmā, lai Tev būtu kāds "doku/mentāls pierādījums" ;p

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nē nu lohs tu esi, neko piebilst. Kāda starpība vai tas lielais apgrozījums ir uztaisīts ar eļļas kannām vai krāsas podiem? Tas nu tā ka pilnīgi nekādi nepasaka, kāda (un noteikti abiem niecīga pret kopējo) ir slotiņu daļa tajā. Līdz ar to velti un bezjēdzīgi tu bāzies ar to virsū.

Un virkni melīgo apgalvojumu par to, ko es itkā esot teicis arī droši varēji izlaist. Tas nekādi nemaina faktu, ka tu nepateici KUR esi savu labo Bosch pircis un meties vienkārši teikt, ka Bosch visparināti ir labs un pasūtīji mani dirst par to, ka neatzīstu par labām slotiņas, kas izbeidzas 3 mēnešos bez jebkādas agresīvas izmantošanas. 

Un ar savām fotogrāfijām vari noslaucīt to, ko izvilksi no savas mutes - visa tava diršanās sākās par to, ka noklusēji, kur pirki un šaubos vai kādu (mani toč ne) interesē jebkādi pierādījumi par to, par ko pēc tam jau savā verbālās caurejas saturā atzinies.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ne "es" tev bāzos/virsū! To Tu te bāzies ar savu loha pieredzi senukakaja plauktā! Tev pateicu, ka es NEinteresējos, no kurienes "mans" serviss šis slotas "ņem".Pieklājības pēc tīšām nebāžu savu snuķi citu lietās, turklāt ja ne reizi nav bijis pamata kādai reklamācijai. Kā visticamāko "izcelsmes avotu" minēju vai nu Interkāru, vai Apemotoru.Kuri izplata normālas kvalitātes autopiederumus.Tev nepieleca? 

Bosch slotas "vispārināti" ir tiešām labas- kā jau sacīju, ja šo lasa Bosch pārstāvji, uzdāviniet iA potālam "uz testu" vismaz kādu 1gab šo slotu! Lai nav prasta neslavas celšana, ja tam "zīmolam" vispār kāda sava reputācija interesē.Un ieskaitiet katrs slotu interesents iA portālam pa kādiem 50cent, par taisnīgu produkta "reklāmu", nevis par kādu fuffeli ;p

Lūk, paskaiti "zaudējumus"- spešal priekš tevīm sameklēju,šis ir konkrēti no mana auto.Beidzamo komplektu uzmainīju 2021g decembrī, šoruden vienu jaunu paņēmu uz priekšdienām, bet esmu taupīgs ž'hiids un pagaidām vēl īsti nav pienākusi "vajadzība".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Kretīnisks melis esi. Tieši tu bāzies virsū ar savu "pieredzi", nesakot, kur iegādājies, lai gan jautājums bija tieši par to, kur pirkt. Tieši nepieklājības pēc savu snuķi iebāzi, kur nebija jābāž un sāki dirsties ar savu krutumu, jo visi, kas nepērk tavā slepenajā vietiņā ir lohi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Slimniek, aizej uz jebkuru normālu autoservisu rīgā un pastāsti ka tev vajag slotas.Kad/ja tev iedos- uzliec tās turpat uz vietas un pārbaudi.Ja viss ir slikti, uzreiz ņem nost un iemet tos suudus tam servisa loham ģīmī un iesper vēl viņam pa seju.Galvenaiss nesmirdi te, tak apnika jau!   

Par "snuķa bāšanu"- iebāz savējo kādam d/ā, tad abiem jums būs deguns/dibenā.Vienīgi ka ir tāda neliela Nianse.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Debils esi, debils paliksi. Kā tieši var "turpat uz vietas" pārbaudīt to, ka slotas izbeidzas pēc trīs mēnešiem?

Un nē, tavas reklamētās ošņāšanas metodes, tāpat kā mutē bāšanas, netaisos apgūt.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
5 1 Atbildēt

Divi āži satikušas uz šauras laipas.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
6 2 Atbildēt

topinamburs rakstīja: Divi āži satikušas uz šauras laipas.

650-tais vismaz lohos orientējas un runā par lietu. Bradys jebkurā topikā dirš tikai diršanas pēc.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Stulbs un vēl stulbāks Es normāli pajautāju, kur slotas pirkt un atnāca gailēns 650 lielīties, cik viņam slotas, krutas, tikai neteikšot, kur pircis. Bet nosaukt tos, kas citur pērk par lohiem un sūtīt dirst jau laikam tava izpratnē ir "orientējas un runā par lietu".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

650 rakstīja: Ne "es" tev bāzos/virsū! To Tu te bāzies ar savu loha pieredzi senukakaja plauktā! Tev pateicu, ka es NEinteresējos, no kurienes "mans" serviss šis slotas "ņem".Pieklājības pēc tīšām nebāžu savu snuķi citu lietās, turklāt ja ne reizi nav bijis pamata kādai reklamācijai. Kā visticamāko "izcelsmes avotu" minēju vai nu Interkāru, vai Apemotoru.Kuri izplata normālas kvalitātes autopiederumus.Tev nepieleca? 

Bosch slotas "vispārināti" ir tiešām labas- kā jau sacīju, ja šo lasa Bosch pārstāvji, uzdāviniet iA potālam "uz testu" vismaz kādu 1gab šo slotu! Lai nav prasta neslavas celšana, ja tam "zīmolam" vispār kāda sava reputācija interesē.Un ieskaitiet katrs slotu interesents iA portālam pa kādiem 50cent, par taisnīgu produkta "reklāmu", nevis par kādu fuffeli ;p

Lūk, paskaiti "zaudējumus"- spešal priekš tevīm sameklēju,šis ir konkrēti no mana auto.Beidzamo komplektu uzmainīju 2021g decembrī, šoruden vienu jaunu paņēmu uz priekšdienām, bet esmu taupīgs ž'hiids un pagaidām vēl īsti nav pienākusi "vajadzība".

"NEinteresējos, no kurienes "mans" serviss šis slotas "ņem"." tātad itkā apgalvo, ka slotas tev maina servisā. Tajā pat laikā tev atdod tukšās kastītes, kuras tu mājās krāj. Pilnīgi normāli. Nu tā, ka nemaz neliekas, ka esi iesaistītais tajā viltošanas shēmā, jo skapis pilns ar īstajām "demo" slotiņām, kuras jāreklamē, lai lohi pirktu viltojumus un ķer paniku, ka kāds apšauba, ka uz nezināmas izcelsmes Bosch kastīti var paļauties.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Izlasi augstāk, es jau atbildēju.Deguns/dibenā- tā ir šausmīga diagnoze.Man tā ir savureiz gadījies, ka aizsūtu kadu tādu degundibeni pēc normāla risinājuma,bet pēc tam man pašam kauns par viņa uzvedību.

Šhitādu xiuijņu es nudien savā virzienā neesmu dzirdējis teju visā savējajā iespējamā loha mūžā.Vienīgi šajā te visnotaļ "koleģiālajā" vietnē.Tas vienkārši norāda uz to, ar kādu passaules uztveri konkrēti Tu pats dzīvo un ar kādiem "sarunbiedriem" tu ikdienā esi pieradis runāt.Arprāts.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Es pērku pie autodraugiem,nekad nav gadījušās sūdīgas,protams tās ir Bosch.Man jau arī nav izvēles jo pie slotiņas ir vējstikla šķidruma smidzināšanas sprausla.Parasti slotas mainu rudenī vai ziemā,ja uzliek jaunas pavasarī tad pa vasaru viņas paliek cietas un ziemas mīnusos iet pa vējstiklu ar baigo trobeli.Man parasti 1 gadam pietiek,varbūt var arī ilgāk bet man patīk kad labi slauka.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 4 Atbildēt

650 rakstīja: Izlasi augstāk, es jau atbildēju.Deguns/dibenā- tā ir šausmīga diagnoze.Man tā ir savureiz gadījies, ka aizsūtu kadu tādu degundibeni pēc normāla risinājuma,bet pēc tam man pašam kauns par viņa uzvedību.

Šhitādu xiuijņu es nudien savā virzienā neesmu dzirdējis teju visā savējajā iespējamā loha mūžā.Vienīgi šajā te visnotaļ "koleģiālajā" vietnē.Tas vienkārši norāda uz to, ar kādu passaules uztveri konkrēti Tu pats dzīvo un ar kādiem "sarunbiedriem" tu ikdienā esi pieradis runāt.Arprāts.

Nabadziņš, visu mūžu ir izdevies noslēpeties, saucot visus par lohiem, bet šeit tavu huiņu pirmo reizi kāds ir atkodis.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Atkodis esi kāreiz tU pats/sevi.Izlicis sevi vispārējai apskatei.Par tavu driršanu un nemitīgo kašķa meklēšanu un regulāro murgojumu rakstīšanu neatbilstošās tēmās tevi no šejienes sen vajadzēja izdzīt na/uj.Tikai garīgi slims kroplis var no sava zīžļa izzīst šhito te drazu, ko te uz manīm mēģini sakakarināt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

ezis71 rakstīja: Es pērku pie autodraugiem,nekad nav gadījušās sūdīgas,protams tās ir Bosch.Man jau arī nav izvēles jo pie slotiņas ir vējstikla šķidruma smidzināšanas sprausla.Parasti slotas mainu rudenī vai ziemā,ja uzliek jaunas pavasarī tad pa vasaru viņas paliek cietas un ziemas mīnusos iet pa vējstiklu ar baigo trobeli.Man parasti 1 gadam pietiek,varbūt var arī ilgāk bet man patīk kad labi slauka.

Pēc rakstītā izklausās, ka vismaz kāds šeit saprot, kādu slaucīšanas kvalitāti gribas

Pamēģināšu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jajā, pamēģini gan, vienīgi pirms apmeklējuma izšņauc degunu un atceries par Niansi ;p

Ieiesi pie autodraugiem, uzreiz pajautā izcelsmes avotu un palūdz uzrādīt Gada pārskatu.Skaties vēl izrādīsies, ka arī viņi kko pērk senukakajā.

Varbūt iesākumam paņem vienu- skaties kādu īsāku un no kāda svaigāka gada/modeļa.Pakaļējajam logam domātās arī pārdod pa vienai un tās ir lētākas, piestiprināt var ar savilcēju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Jajā, pamēģini gan, vienīgi pirms apmeklējuma izšņauc degunu un atceries par Niansi ;p

Ieiesi pie autodraugiem, uzreiz pajautā izcelsmes avotu un palūdz uzrādīt Gada pārskatu.Skaties vēl izrādīsies, ka arī viņi kko pērk senukakajā.

Varbūt iesākumam paņem vienu- skaties kādu īsāku un no kāda svaigāka gada/modeļa.Pakaļējajam logam domātās arī pārdod pa vienai un tās ir lētākas, piestiprināt var ar savilcēju.

Nē nu neapšaubāmi ar šo komentāru tev uzbāzos un kašķi meklēju, vai ne? Kaut kā vēl acīmredzamāk jau izpausties nevarēji.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā, sveiks.Tagad sacentīsimies par "pēdējo"(beidzamo) vārdu šajā saturīgajā Tēmā.Kā tu domā.Kur autodraugi iepērk savas tālākpārdodamās autopreces.Un kad tu ieiesi autosenukakajā pajautāt/kassierei.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Ā, sveiks.Tagad sacentīsimies par "pēdējo"(beidzamo) vārdu šajā saturīgajā Tēmā.Kā tu domā.Kur autodraugi iepērk savas tālākpārdodamās autopreces.Un kad tu ieiesi autosenukakajā pajautāt/kassierei.

Nu skaidrs, ka tu to vēlies un arī uzvarēsi, ja uzbāzies ar savu caureju pat tad, kad vienkārši atbildu kādam citam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kuram citam? Kam konkrēti (un Par!/ko) Tu te tagad atbildi? ;p

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

No fleima atgriežoties pie lietas. Kur lai nopērk 29" (73 cm) bezrāmja slotas? Depo, "sēnēs" un Circlē ir tikai līdz 28" (70 cm). Daugavpils Depo pamanīju arī 38", tacu tās man ir daudz par garu. Pirkt apzeltītas slotas pie dīlera kaut kā negribas.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Varēji jau uzrakstīt, kas par auto. 73cm atrodu tikai Fordam, bet ja Fords, tad IC ir.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kāreiz fordam arī vajag. Jau pasūtīju tevis norādītajā Trodo. Rīt būšot.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Birstes no Trodo dabūju. Ir īstais garums, uzlikšana ūbervienkārša un tīra labi. Paldies!

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
1 1 Atbildēt

Man Logu tirītājs uzsprāga – rakstīs ziemas ŠņoW

tagad pērku tikai alka un nau problēmu

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti