"BMW" apsteidz pa labo pusi un gandrīz sabrauc cilvēku (+ video) 11

 
iAuto | 12.janvāris 2017 17:10

Apsteidzot lēnāk braucošos transportlīdzekļus pa labo pusi, "BMW" vadītājs ar savu spēkratu uzbrauc uz nomales stāvošai automašīnai, notriecot arī cilvēku, kas atrodas tās tuvumā (skatīt no 1:46).

 
Visi komentāri
 
maz neliekas 12.janvāris 2017 19:35
20 2 Atbildēt

Kamazista vietā to bmw vadītāju piesistu.

Vernons 12.janvāris 2017 20:28
0 16 Atbildēt

Palaidniex sevi atpazīs!

Palaidniex 12.janvāris 2017 21:56
10 0 Atbildēt

:D :D :D

Pēteris 13.janvāris 2017 8:50
2 2 Atbildēt

Kāds te sakars ar Palaidnieku, BMW vadītājs, tak nebija priekšā esošais. Nemeklējam cēloņus, bet nosodām sekas. Pie vainas ceļa remonts, kamaziem nedega STOPI, strauji/nepamatoti bremzēja, BMW nebija kur likties. un tas otrs vieglais tur nemaz nevarēja atrasties, tas ne kas ka noplīsis, trjstūra arī nebija. Tā kā BMW nav vainīgs!

Vernons 13.janvāris 2017 10:08
7 12 Atbildēt

Garenprofila lūzuma vieta, jau aizliedz apstāties, apdzīt arī. Pa labo pusi apsteigt aizliegts. Transporta līdzeklis jāvada pēc iespējas tuvāk labai malai. Kamazam nebūtu ko pārmest viņa vadīšanas stilu, bet arī viņam bija iespēja labot radušos situāciju, ja tam būtu vienmēr gatavs. Kā uz to palūkojas.

Super punkts CSL 19. patā 3. punkts: "Katram jārīkojas "TĀ", lai neveidotu bīstamu situāciju"!

BMW ir ļoti vainīgs! Ātrums lielāks par redzamību braukšanas virzienā! Palaidniex pieļauj iespēju pa labo pusi apsteigt, kas jau nav pieņemami!

Palaidniex 13.janvāris 2017 10:10
4 0 Atbildēt

Nu vernoniņ, vēljoprojām gaidu citātu kur es apgalvoju, ka var pārkārtoties pa labi lai apsteigtu pa labo pusi... :)

Bet tā sēžu un rēcu! :D :D :D

Vernons 13.janvāris 2017 10:22
0 7 Atbildēt

Tu apgalvo ka pa labo joslu, braucot ātrāk nekā kreisā joslā, drīkst apsteigt! Citēju Tevi: "lai labāk domājās piebildīšu - nejaukt to ar braukšanu ar atļauto ātrumu NEMAINOT JOSLAS, kas reizēm noved pie kāda lēnāk braucoša apsteigšanas pa labo pusi..."! Tava domāšana uzprasās uz nepatikšanām.

"Palaidniex (Izglābšanās par mata tiesu)

11.janvāris 2017 11:48

6

0

Atbildēt

Tu lasīt māki - es tev vēlreiz nocitēšu jautājumu ar lieliem burtiem izceļot svarīgāko, jo tev izrādās ir selektīvs aklums:

"kur es atbalstu PĀRKĀRTOŠANOS UZ JOSLU PA LABI, lai apsteigtu?"

lai labāk domājās piebildīšu - nejaukt to ar braukšanu ar atļauto ātrumu NEMAINOT JOSLAS, kas reizēm noved pie kāda lēnāk braucoša apsteigšanas pa labo pusi...

Tātad vēlreiz - citātu studijā!"

Palaidniex 13.janvāris 2017 11:29
4 0 Atbildēt

te ir pa vienai joslai katrā virzienā.

Un tagad pastāsti kāds sakars man un tevis postētajam manam citātam par VAIRĀKLJOSLU ceļiem ar šo te gadījumu un tevis paša izmurgotu un tevis paša man piedēvētu rīcību?

:D :D :D

rt 13.janvāris 2017 9:52
2 1 Atbildēt

Vai stāvošais bija apstājies atļautā vietā (zem sniega nebija nepārtrauktās līnijas). Vai dega avārijas gaismas un bija izlikts trijstūris?

aa 13.janvāris 2017 17:05
0 0 Atbildēt

Te kāds sāk pieradināt Latvijas autobraucējus pie Krievijas tikumiem. Cerībā, ka šeit atkal drīz būs kremļa vara. Uzkrītoši aizdomīgi.

Kanibaals 14.janvāris 2017 13:19
1 0 Atbildēt

Apraksts kā parasti neatbilst video. BMW to gājēji nenotrieca, to pagrūda auto ko BMW aizķēra.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 21

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Cupra" pasaules pirmizrādē prezentē jaunos "Formentor" un "Leon" modeļus (+ FOTO) 1

Cupra atklāj modernizētos Formentor un Leon modeļus. Dzinēji ar jaudu no 150 līdz 333 Zs, tostarp dīzelis un lādējamais hibrīds. Lasīt vairāk

 

"Volkswagen" peļņa pirmajā ceturksnī sarukusi par 20% 2

Vācijas autobūves grupa "Volkswagen" šogad pirmajā ceturksnī strādāja ar 3,7 miljardu eiro tīro peļņu, kas ir par 20% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, liecina autoražotāja otrdien publiskotais paziņojums. Lasīt vairāk

 

Great Wall Motor uzlabo Ora 3 un samazina cenu 8

Ķīnas autoražotājs Great Wall Motor (GWM) uzlabojis kompakto elektriskās piedziņas modeli Ora 3 un iepriecinājis pircējus, samazinot cenas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti