Policija diennakts laikā pieķer vairāk nekā 200 ātruma pārkāpēju 7

 

Ceļu policija Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.februāris 2017 10:44

Aizvadītajā diennaktī par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 243 administratīvā pārkāpuma protokoli, informēja Valsts policijā.

Visvairāk protokolu par ātruma pārkāpšanu noformēti Rīgas reģionā - 100. Zemgales reģionā noformēti 67 protokoli, Kurzemes reģionā 39 protokoli, Vidzemes reģionā 31 protokoli un Latgales reģionā seši protokoli.

Savukārt par agresīvu braukšanu sodīts viens šoferis, bet 11 pieķerti, vadot automašīnu alkohola vai narkotisko vielu iespaidā.

Kopumā policija vakar noformējusi 630 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Avārijās aizvadītajā diennaktī cietuši 19 cilvēki, bet viens gājis bojā.

Traģiskā avārija notikusi Zemgalē. Savukārt visvairāk avārijas ar cietušajiem reģistrētas Rīgā, kur ceļu satiksmes negadījumos cieta 13 cilvēki. Tāpat traumas šādos negadījumos guvuši trīs cilvēki Zemgalē un vēl trīs Vidzemē.

Kopumā valstī vakar reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi.

Vakar Rīgā, Brīvības gatvē, avārijā cietuši pieci cilvēki, no kuriem trīs ar nopietnām traumām nogādāti slimnīcā, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola. Ar politraumām slimnīcā nogādāti 22, 24 un 25 gadus veci vīrieši. Vēl divi jauni vīrieši guvuši galvas traumas un ķermeņa ievainojumus, bet viņiem palīdzība sniegta uz vietas.

 
Visi komentāri
 
650 12.februāris 2017 16:41
4 3 Atbildēt

Ja šis Terors tā turpināsies, tad jau drīzumā autovadītāji slēpsies krūmos no CP. Būs otrādi, nekā bija agrāk.

Tas laikam arī bija tas "mesidžs", ko pats Priekšnieks mums te nesen sūtīja.Taa sacīt, CP "Tagad Palīdzēs" vadītājiem itin visā- piem., briļļu iegādē tiem,kuriem grūtības saskatīt spidometru. Un krūmos pieķertajiem palīdzēs sakārtot bikses un pareizi aizvilkt Rāvējslēdzēju utttt.

Taisni brīnums, ka nav ziņu par to, ka kāds no aizturētajiem būtu ticis pazemots, sists vai aplaupīts- laikam negodīgie žurnālisti kko te ir noklusējuši

Nezinu 13.februāris 2017 0:13
1 0 Atbildēt

Nezinu. Man gāze grīdā gandrīz vienmēr, joslas neievēroju, ātrākos lēnākos apdzenu ari pa labo pusi, strauji mainu braukšanas virzienus. Nekād problēmu nekad nav bijis. Pamēģini arī tu aizbraukt uz 333. Un tad atsūti kādi apļa laiki. #terors

650 13.februāris 2017 0:50
1 0 Atbildēt

Jā.Bet tagd tās problēmas būs. Tu jau tak zin, ka tagd Mūkusalas aplim ir projekts aka tāpat kā 333 būšot- viss aplis griezīzies pret pulksteni uz +20 un pa vidu kādās 3 vietās duša būs un ta vel Kuzis pats personīgi ar jauno beztrafareta Wrx Skodu rotēs pa vidu- ņems visiem laikus un "palīdzēs" tiem,kuriem Protektors ne pārāk dziļš uttt

Vernons 13.februāris 2017 9:11
0 3 Atbildēt

Ceļu policijai izskriet pēkšņi uz ceļa no slēpņa aizliedz "Ceļu satiksmes likuma" 19. panta 3. punkta un CSN 100. punkta nosacījumi! Tas rada stresu un nepamatotu strauju bremzēšanu. Tiek pārkāpti vairāki CSN punkti, kas var beigties ar avāriju un letālām sekām kādam! Ja kāds iedomājas, ka to visu var kompensēt ar "Distances ievērošanu", tad rūgti maldās!

650 13.februāris 2017 14:57
1 0 Atbildēt

Kopš pagājušās Piektdienas policija vairs neslēpjas slēpņos- attiecīgi viņai vairs nav no kurienes pēkšņi izskriet.

Tādējādi, augstākminētie punkti un panti vairs nav vajadzīgi un viņus var strīpot ārā, lai nejauc galvu.

Vernons 13.februāris 2017 15:36
2 3 Atbildēt
650 13.februāris 2017 16:00
2 2 Atbildēt

Šis ir pareizi. Tur vietējais "Kuzis" pa to logu pats personīgi filmē un darbinieki uzreiz izraksta sodus un sūta vēstules.

Sods ir nenovēršams- neizspruks neviens.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 5

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti