Jau trešo dienu pēc kārtas satiksmes negadījumā iet bojā cilvēks 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 25.februāris 2017 11:27

Vakar Babītes novadā kāda automašīna nāvējoši traumējusi gājēju.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, automašīna Babītē uzbraukusi 48 gadus vecam vīrietim, kurš gājis bojā notikuma vietā.

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūru LETA informēja, ka aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi, kuros viens cilvēks gājis bojā, bet 16 cietuši.

Rīgas reģionā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 21, Zemgalē - 14, Kurzemē - 12, bet Vidzemē - pieci.

Visvairāk satiksmes negadījumu ar cietušajiem - seši - notikuši Rīgas reģionā, savukārt visvairāk avārijās cietušo bijis Latgalē, kur satiksmes negadījumos dažādas traumas guvuši astoņi cilvēki.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 25.februāris 2017 14:45
2 0 Atbildēt

Tiek uzstādīts kāds rekords? Cik vēl trūkst līdz rekordam?

Lukstiņš 26.februāris 2017 15:21
3 3 Atbildēt

Rekords nē, bet CSDD rūpējas par to, lai Latvija gan pēc satiksmē nogalināto gan ievainoto skaita uz miljonu iedzīvotāju būtu un paliktu stabilā pirmā vietā. Nogalinām un sakropļojam 2x vairāk nekā vidēji Eiropā.

LMT 27.februāris 2017 11:01
1 3 Atbildēt

Līķu tiešām netrūkst, bet atbildēt neviens no darboņiem negrib!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 1

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti