Avārijas video ekspertu izvērtēšanai (+ video) 38

 
iAuto | 15.augusts 2017 17:04

Video autors epizodi nosaucis šādi: "spoguļi viņai nav vajadzīgi", taču redzams, ka ne tikai tas - šeit arī slikts ceļš, nepareizi izvēlēts ātrums, ceļazīmju neievērošana u.tt. Mūsu eksperti droši vien varēs papildināt!

 
38 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mārrutks 15.augusts 2017 18:05
17 0 Atbildēt

Kāda mārrutka pēc viņš līda pa labo pusi garām?

Palaidniex 16.augusts 2017 9:50
11 0 Atbildēt

Tak tas savu lamatu valdīt nespējīgais ņeķerpila vispār nelieto pagrieziena rādīājus.

Ar ļurīgu auto savas nersaturēšanas dēļ uz grubuļaina ceļa tik un tā izvēlas ātrumu, kas nav savietojams ar drošību un ar apšaubāmiem manevriem cenšas visus uzvarēt.

Secinājums: Baltais protams nav nekāds braukšanas paraugs, bet nu nebūtu tā ņeķerpilas radīts ārpus noteikumiem izlienošs satiksmes saspīlējums nekādas avārijas nebūtu, jo nebūtu ne vajadzības bez pagrieziena signāliem mētāties pa joslām, braukt pārāk ātri un nekādu apsteigšanas manevru nevajadzētu.

Vārdu sakot viens uzskata ka viņa steiga ir svarīgāka par citu steigu, braukt prasmju pašvērtējums ar šo vadāmības etalonu, maigi sakot pārāk optimistisks... Un tomēr ar vārdiem - "eh proskoču" izien ārpus CSN, un uzraujas uz citu, kas mazliet vairāk draudzējas ar CSN - brauc saprātīgākā ātrumā, saprot, ka jāvada auto tuvāk labajai malai (neskatoties ka apdzīvota vieta) un pirms manevra pagrieziena signālu vismaz spēj parādīt. Tātad, lai notiktu šāda avārija, kur cieš arī vispār neiesaistītie - vajag vienu ņeķerpilu, vairāku CSN punktu secīgu pārkāpumu ņēķerpilas izpildījumā, un vienu pārkāpumu no cita , kā arī tā cita tiesiskās paļāvības principa apzagšanu.

Kanibaals 16.augusts 2017 14:34
8 1 Atbildēt

100. Ja izveidojas ceļu satiksmei bīstami šķēršļi vai citas briesmas, kuras transportlīdzekļa vadītājs spēj pamanīt, viņam jāsamazina braukšanas ātrums vai pilnīgi jāaptur transportlīdzeklis, vai, neradot bīstamību citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, šķērslis jāapbrauc.

Un jāapbrauc ne jau pa grāvi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti