Kādēļ avarē meitene ar sarkano mazauto? (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 17.marts 2018 17:23

Pēc tam, kad video autoram pa priekšu braucošais Honda Jazz izmainās ar pretimbraucošo kravas auto, sarkano mazauto sāk metāt pa ceļu līdz tas iebrauc pretējā joslā un saduras ar Hyundai Sonata.

 
Visi komentāri
 
? 17.marts 2018 18:41
0 1 Atbildēt

pretvējš?

driveris 17.marts 2018 18:50
1 1 Atbildēt

Melnais ledus un sliktas riepas.

viencexperc 17.marts 2018 18:58
8 4 Atbildēt

Tā ir ar tiem bomžu mazauto.

Tos pat vējš mētā un uz katras bedrītes lēkā. Ja vēl pie stūres sāž kads nepieredzējis cilvēks, vai tam ir sliktas riepas vai melnais ledus, tad ir - Pļurkt!

Vernons 17.marts 2018 19:02
12 2 Atbildēt

Kravenieks nāk ar savu vēju! Vieglajam stūre jātur abām rokām! Reāls piemērs, kā ar vēju uzšūpo slikti stūrētu auto.

650 18.marts 2018 14:06
13 36 Atbildēt

Tur īsti pat nav par ko gānīties- vnk koks ar 6 galiem.

1)braucēja nejēdz ko dara un kas notiek un nezin (!) kas un kad un kā "var notikt".Teorētiskā sagatavotība nulle.

2)sarkanā mašīna meesls, riepas meesls,iemaņu nav, pozīcija uz ceļa 9.sek pilnīgi greiza,telpa manevram netiek nodrošināta un 11.sek dēļ tā tiek iebraukts apmales zampā.Tas ir traki jebkuram, kam sagatavotība nav vismaz vidējā līmenī.Nevajag pirkt tādus auto savām sievietēm un vajag vairāk stāstīt viņām par vēju un par dzīvi kā tādu.

3)ja ne hundaja vadītāja apdomīgā rīcība- tur būtu auzas pilnīgas.Protams,vairāk ka baiļu vadīta rīcība, bet algoritms pareizs.Ja redzi topošos mēslus- vnk tupi bremzē,to taču māk katrs.Tikai jautājums vai grib un saprot priekšā notiekošo.

Ja mēs sausi un vienmēr un visur rekomendējam "braukt iespējami tuvu brauktuves labajai malai", tas ir galīgi garām.Dzīvībai bīstama kļūda. Mums (gluži tāpat kā pie krieviem vai poļiem) šajā apmales zampā slēpjas lielas briesmas.Sniegs, ledus, dubļi, asfalta izgrauzumi.No apmales ir jābaidās, nevis jārekomendē tur iejāāt. Tumsā vai vnk sānuvēja izbojātā trajektorijā tas ir Desmitkārt bīstami.Zemas klases priekšpiedziņas auto ar pusmākuli pie stūres meesli garantēti.Sānuvējš ir būtiska problēma, un par to ir saprotami jārunā.Stūre jātur ar rokām un ar zobiem un izjusti jāpiestūrē pat ar personīgo dibenu.Te ir jāsaprot notiekošo.Tikko redzi savā tuvumā lielgabarīta transportu-

esi gatavs, ka tas tevi pūtīs nost.Un vienmēr uz turieni, kur tu nemaz negribi.Jebkura strauja kompensācijas kustība prasa otru tikpat strauju pretkustību.Katra mazākā kavēšanās vai pārspīlējums ierosina svārstu un tad viss ir pakaljā.

650 18.marts 2018 20:55
6 3 Atbildēt

p.s.- Labprāt gribētos padiskutēt ar to p/idaru, kurš šeit nodarbojas ar šo te masveida mīnusu producēšanu.Bet nu sūkātāju saietam sūkātāju izpausmes- tas taču sen skaidrs.

locrs 19.marts 2018 15:41
4 4 Atbildēt

650 komentāri-meesls.

druknais1 18.marts 2018 20:48
2 0 Atbildēt

Interesanti,ko par šo domā wfans?

VWfans 29.marts 2019 23:55
0 0 Atbildēt

Fans domā, ka Honda-Jazz ir labs, stabils auto ar vienu trūkumu - nedaudz par skaļu.

nomiks 19.marts 2018 11:29
2 1 Atbildēt

Šī laikam ir tā reize, kad piekritīšu Vernonam!

jāstūrē ar abām rokām. Pats arī grēkoju šajā ziņā

reku 19.marts 2018 20:35
1 0 Atbildēt

Ja zem dibena īstā mašīna un ēd lāču rupjmaizi var stūrēt arī ar vienu roku.

650 19.marts 2018 12:08
3 0 Atbildēt

Bet kur tur ir redzams, ar cik rokām viņa stūrēja? Izrādās, ka viens no krievu komentētājiem esot viņai piezvanījis un noskaidrojis- to suūdu cēlonis esot uzbraukšana uz apmales ledus..Kā teorētiski ir "vieglāk" izvairīties no šādas apmales? Braucot normāli vismaz pa savas joslas vidu (teiksim, metru no apmales), jeb, kaut ko tur kurpēs čurājot un raustoties bakstīties "iespējami tuvu labajai malai" kādus nieka 15cm no visiem iespeejamajiem suudiem un pie vistuvākās iespējas riskējot tajos iebraukt?

Krokodils 19.marts 2018 21:03
2 2 Atbildēt

Jep.. Fūre noiet garam ar savu turbolences vēju.. pie stūres gan jau ģefka čiloja ar vienu pirkstu uz stūres. Tika fūres 'turbolencē' mazo sūdu saka mētāt, tāpēc ka nebija rokas uz stūres nevarēja savākt un reāli nospīdēja, ka Hjundajā frontalajā neiepirda.

simple as 1-2-3.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti