Svētdien pie Jūrmalas nāvējoši notriekts gājējs 14

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 5.februāris 2024 14:17

Svētdien Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl astoņi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.18 uz Ventspils šosejas, pie Varkaļu kanāla, vadītājs ar automašīnu “Audi” uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Svētdien četri cilvēki cietuši avārijā Kurzemē. Vēl trīs cietušie reģistrēti negadījumos Rīgas reģionā, bet viens - Zemgalē. No cietušajiem divi bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi deviņus vadītājus: pa trim - Rīgas reģionā un Vidzemē, divus - Kurzemē, bet vienu - Zemgalē. Seši aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Savukārt par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēts 201 protokols: Rīgas reģionā sodīti 30 autovadītāji, Vidzemē - 71, Latgalē - 42, Kurzemē - 33, bet Zemgalē - 25 autovadītāji. Savukārt trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 411 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 5.februāris 2024 20:03
4 0 Atbildēt

Tu tak neesi spannis? Skaidrs, ka jābūt vestei, lukturim un atstarotājiem.

ZZZZ 6.februāris 2024 10:02
4 0 Atbildēt

Varbūt viņš pats gribēja aiziet? Un par vestēm, jau rakstīju, neiespējamā misija. Zin ko CP atbildēja, jūs tur paši rakstiet un aizrādiet...🙈

Jo 5.februāris 2024 20:16
2 1 Atbildēt

Ko gājējs dara pie Varkaļu kanāla?

Cik tālu ir novesti mazturīgie, ka tiem kājām jāvelkas pa valsts nozīmes ceļu?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti