Pirmo reizi Latvijā notiks 4x4 interaktīvā orientēšanās “Veļu Laiks Vidzemē 2015” (+ foto)

 
4x4 Centrs | 5.novembris 2015 6:36

2015. gada 14. novembrī Rīgas apkārtnē, Ropažos tiks dots starts unikālām interaktīvās orientēšanās sacensībām ar 4x4 apvidus automašīnām - "Veļu Laiks Vidzemē 2015".

Šis būs pirmais 4x4 tūrisma pasākums, kas risināsies interaktīvā formātā, aktīvi iesaistot mobilās aplikācijas “WhatsApp” sniegtās iespējas. Sacensības rīko pieredzes bagātā 4x4 bezceļu braukšanas organizācija Latvijā – biedrība “4x4 Centrs” tās līdera Edvīna Bauera vadībā.

Baudot skaisto Latvijas rudeni, sacensību dalībnieki veiks kombinētu distanci, kurā būs jābrauc pēc leģendas, jāorientējas apvidū un jāatrod kontrolpunktus. Turklāt brauciens risināsies mainīgas sarežģītības bezceļa apstākļos.

Foto: Publicitātes attēls

„Šis pasākums tiek organizēts, izmantojot gadiem pārbaudītas, labākās apvidus braukšanas tradīcijas, un papildinot tās ar mūsdienu tehnoloģiju sniegtajām iespējām. Taču visa brauciena vadmotīvs ir aktīva atpūta un tūrisms ar tradicionālu, kopīgu pusdienu pauzi kādā ainaviskā vietā.

Tiek domāts gan par interesantiem, bet ne pārspīlēti sarežģītiem navigācijas uzdevumiem, kā arī saistošiem un arī netradicionāliem apskates objektiem. Domāju, ka ikviens pasākuma dalībnieks gūs ne tikai braukšanas un meklēšanas prieku, bet arī uzzinās daudz ko jaunu par mūsu zemi Latviju tās neatkarības proklamēšanas gadadienas priekšvakarā”, tā par gaidāmajām sacensībām stāsta pasākuma rīkotājs, “4x4 Centrs” valdes priekšsēdētājs Edvīns Bauers.

Foto: Publicitātes attēls

4x4 interaktīvās orientēšanās pasākumā “Veļu Laiks Vidzemē 2015” kādā no trijām ieskaites grupām var piedalīties ikviens interesents ar savu apvidus auto neatkarīgi no auto modeļa, tā aprīkojuma un personiskās sagatavotības. Ievērojot sacensību raksturu, šoreiz būs nepieciešams viedtālrunis ar “WhatsApp” aplikāciju un mobilā interneta pieslēgumu. Labākās komandas sacentīsies par “Tūrisma Kausu”.

Foto: Publicitātes attēls

Dalību pasākumā jau apstiprinājušas vairāk nekā 35 komandas no visas Latvijas. Organizatori iespēju robežās palīdzēs ar padomu navigācijā un bezceļu braukšanas tehnikā tiem dalībniekiem, kuri šādās sacensībās startēs pirmo reizi.

“4x4 Centrs” kopš 1999. gada ik mēnesi sarīko vismaz vienu publisku apvidus braukšanas pasākumu un piedāvā izbaudīt bezceļu braukšanas prieku arī korporatīvos pasākumos.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 4

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 27

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti