E-REX vientaktu iekšdedzes dzinējs "mainīs pasauli" (+ VIDEO) 33

 
iAuto | 18.marts 2023 14:55

Video parāda, kā konstruēts INN Engine izgudrotais E-REX vientaktu iekšdedzes dzinējs, kādēļ tiek uzskatīts, ka tas "mainīs pasauli", cik tas maksā un kur to ražo.

 

 
33 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Damn 18.marts 2023 16:10
8 1 Atbildēt

Video publicēts pirms diviem gadiem. Vai ir kāda jaunāka informācija par dzinēja attīstību?

vietējais 18.marts 2023 16:24
8 7 Atbildēt

Šeit tas ir jaunums! Tik kādēļ vajadzēja to krievu versiju publicēt? Tagad aktuāli ir tadžiku valodā, man te blakus brigāde strādā. Nesaprot ne latviešu, ne krievu, ne angļu.

CarBus 19.marts 2023 10:36
8 1 Atbildēt

Tik saudz sensāciju dzirdēts par super jau jauniem super jaudīgiem un efektīviem szinējiem ir dzirdēts, bet nekas no tiem netiek ražots.

Pirmkārt, jo tos ir izstrādājuši uzņēmumi, kas nepieder autoražotājiem un attiecīgi nekad nedabū piķi sērijveida ražošanai.

Otrkārt, autoražotāji attīsta savus dzinējus, jo viņiem ir dzinēji, kuriem viņi tik pieliek kaut kādu citu turbinu vai iešprici un vairāk neko nevajag pārstrādāt, konvērejs var tur pināt štancēt to pašu ko štancē jau gadu desmitiem.

Šeit 2 piemēri par dzinējiem kas ir super duper, bet kā neražo tā neražo

Liquid pistons

aquarius engine

Autoražotāji šos izgudrojumus neperk.

Vienīgais ko viņi pērk ir elektrodzineji un baterijas, bet tapec viņi ļoti pretojas ieksdedzes dzineja aizliegumam, jo ar to elekteibu nav nekadas peļņas, no razrabotkām, viss piķis aiziet citiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti