"Mācībnieks" bremzē nevietā un izraisa nelielu sadursmi (+ video) 41

 
iAuto | 4.februāris 2016 16:46

Iespējams iemesli bija citi, taču, šķiet, ka mācību auto sabijās no automašīnas, kas apstājās, lai izlaistu pasažieri - nevajadzīgi bremzēja un neiedomājās, ka aizmugurē braucošais kravas auto tik strauji apstāties nespēs (skatīt no 0:30).

 
41 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dArtanjans 5.februāris 2016 15:04
37 1 Atbildēt

Cienījamais Vernona kungs!Beidz te vienreiz zarnas vēdināt un labāk ej pamāci savus Setru braucējus,kas ir nepārtrauktā līnija,atļautais braukšanas ātrums un citas CSN ierakstītās stulbības.Man bija reāla iespēja vienu Tavu Setru ar visiem x pasažieriem nosūtīt uz kuitiem,jo tas idiots,kurš gaidīja,ka es viņam ko garantēšu,brutāli vilka pāri nepārtrauktajai apdzenot 3 vieglos,vēl man meta ar uguņiem(tipa papi...sies malā).Savā mūļķa prātiņā saplusoju,nomīnusoju un rāvu malā.Frontālā štoperī man būtu āmen,un baram RS pasažieru arī,jo jeb kurš transporta līdzeklis bez priekšējā tilta ir nevadāma komēta.Ļoti žēl,ka tieši tajā reizē braucu bez videoreģistrātora,un griezties atpakaļ,lai ievilktu Tavam uber krutajam garantētājam starp ragiem,nu nebija laika.Notikums bija uz Rīga-Liepāja šosejas pie autobusa pieturas Ilmāja.Tādēļ nebrīnies,ka sāks Tavas Setras atgrizties ar zilacainiem draiveriem,jeb gulēs grāvī ar40-50 nevainīgiem upuriem un uz ceļa stāvēs juridiski pareizi sasists Jeep,par ko bleķos RS.Lai Tev viegla vēdera izeja!

dArtanjans 5.februāris 2016 15:34
30 0 Atbildēt

Satiksmes noteikumi ir rakstīti VISIEM,ne tikai vieglo,smago un citu tehnikas sasniegumu vadītājiem.Par godu Tev un RS,arī LAP,kļūšu par stukaču,lai ceļi kļūtu tīrāki no psihiski slimiem.Varu tevi apbēdināt,pēdējos 12 gados nezinu kas ir CP,jo braucu perfekti,kā liek tie penkoki ceļmalās un kaut kādas stulbas strīpas uz asfalta sazīmētas.Ja kas,Jeep Grand Cherokee ar EST nummura zīmēm.Spidometrs pārbaudīts ar CP Stalkeri un GPS.Jūti?Starptautiska razborka var sanākt.Labi,pasaki,kā man bija jārīkojās manis pieminētājā situācijā.Aizmirsu piebilst,Braucu no 1985 gada,bez avārijām,neslēpšu,ir pāris sodiņi par ātrumu(jaunības stulbumā,atvilkt cik iet,nokost)

mnde 5.februāris 2016 11:28
25 0 Atbildēt

vernon, to DAUNI pie kamaza stūres vajag uz akmenslauztuvēm, jo VAI TIEŠĀM neskatās uz ceļu? Neredz TRAFARĒTU MĀCĪBNIEKU un pāri TAM notiekošo???

Un kur jāskrien, jo, spriežot pēc redzētā, izskatās, ka ātrumu starpība kamazam ar mācībnieku bija pārāk liela vēl pirms mācībnieks uzsāka bremzēšanu!

Nu noparkojās viens kā dornis, mācībnieks, dēļ pieredzes trūkuma par gabarītiem, godīgi saglabājot joslu apstājās - atrada viņā līmenim DROŠU RISINĀJUMU viņa pieredzes/līmeņa problēmsituācijai!

Bet tevis iedrošinātais un paša pieredzes iemidzinātais "kurinātājs" ar kamazu uzrīkoja avāriju uz līdzenas vietas??? Cik aklam jābūt, lai saprastu, ka tas "profesionālis" ir slānāms ar sūdainu mietu, ja tik elementārā situācijā, ar kurui tika galā pat mācībnieks savas pieredzes/prasmju ietvaros, šitā iekristu???

Tev patiešām viss ir labi??? KĀ, KĀAĀĀĀ un kāpēc šitādā situācijā "profesionālis" var atļauties šitā aptaisīties? Kā vārdā? Kas attaisno tā mudaka ar kamazu rīcību?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti