Noslēdzies bērnu rallija Kurzeme 2006 pirmais posms

 
2.jūnijs 2006 9:40

Bērnu aizsardzības dienā, 1. jūnijā, spītējot lietainam un drēgnajam laikam, Liepājā pie „XL Salas’’ noslēdzās pirmais posms bērnu rallija ‘’Kurzeme 2006’’ sacensībām.

Rallija sacensībās tika noskaidroti labākie riteņbraucēji, radiovadāmo modeļu vadītāji un CSDD drošības noteikumu zinātāji.

Sacensības notika trīs vecumu grupās. Jaunākajā grupā, kurā startēja divi 5 – 7 gadus veci dalībnieki, pirmo vietu ieguva Ilze Eglīte, bet otrās vietas balvu saņēma Ilzes brālis Oskars Mārtiņš Eglītis.

Vidējā vecumu grupā piedalījās bērni vecumā no 8 līdz 10 gadiem, kur par uzvarētāju kļuva Roberts Gīlis, ar nelielu punktu starpību otrajā vietā Robertu Marcinkus, bet trešo vietu ieguva vienīgā meitene laureāte visās vecumu grupās Laura Venclova.
Vissīvākā cīņa norisinājās dalībnieku skaitu bagātajā vecākajā grupā, kur startēja 11 līdz 14 gadus veci dalībnieki. Šajā grupā maksimālos punktus savāca un pārliecinoši uzvarēja Edžus Bunka, bet otro vietu ieņēma Dāvis Vītols, nedaudz no Dāvja atpalika un trešo vietu ieņēma Reinis Petermanis.

Minētie laureāti vēlreiz satiksies un ar citu Kurzemes pilsētu bērnu rallija laureātiem sacentīsies 8.jūlijā Liepājā pie t/c ‘’Rietumu centrs’’, kur norisināsies superfināls.
Sacensības beigās visi dalībnieki CSDD saņēma piemiņas balvas un atzinības rakstu par veiksmīgu startu. Katras vecumu grupas pirmās trīs vietas ieguvējiem balvas bija sagatavojuši arī SIEMENS, savukārt ’’XL Sala’’ apbalvoja katra vecuma grupas ātrākos velobraucējus un radiovadāmo modeļu vadītājus.

Sacensības dalībniekus uzrunāja un veiksmīgu sacensības gaitu vēlēja Liepājas mēra vietnieks Gunārs Ansiņš, CSDD Liepājas rajona nodaļas priekšnieks Gvido Ķirsons un CSDD pārstāvis Arnis Jekste. Dalībniekiem sacensību laikā bija arī iespēja klātienē iepazīties ar Liepājas rallija komandas pārstāvja sporta automašīnām.

Sakarā ar sliktajiem laika apstākļiem sacensību organizatori paātrinājām sacensību gaitu mainot starta kārtību. Organizatori saka lielu paldies visiem dalībniekiem, kas, spītējot lietainajam un drēgnajam laikam, nezaudēja cīņas sparu.

Bērnu rallijs jūnijā un jūlijā notiks arī citās Kurzemes pilsētās – Liepājā, Saldū, Kuldīgā, Ventspilī un Talsos.

Sacensību kalendārs:
Saldus, 2006.gada 3.jūnijā plkst.12.00 pilsētas stadionā,
Kuldīga, 2006.gada 10.jūnijā plkst. 12.00 pilsētas laukumā,
Ventspils, 2006.gada 17.jūnijā plkst. 12.00 pie t/c ‘’Tobago’’
Talsi, 2006.gada 1.jūlijā plkst. 10.00 pie pilsētas domes.

Superfināls – Liepājā, 2006.gada 8.jūlijā plkst. 13.00 pie t/c ‘’Rietumu centrs’’, apbalvošana 19.30 pie ‘’Latvijas 1. Rokkafejnīcas’’

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti