Latvian Drift Cup 4.posmā ātrums palielinās un sagaidāmi pārsteigumi

 
20.augusts 2010 9:53

Tātad jau šo sestdien, 21.augustā, Biķernieku sporta kompleksā, Latvian Drift Cup braucēji pirmo reizi cīnīsies lielajā trasē.

Sacensības sāksies 14:00 ieeja pasākumā no 13:00. Esiet gatavi karstām cīņām un daudz dūmiem. Pasākuma aptuvenais ilgums līdz 19:00.

Latvian Drift Cup piedalīsies ap 50 sportistiem. Šoreiz pārsteigums- daži jauni braucēji Street klasē ar Pro klases braucēju automašīnām. Spraigas cīņās, ātrums, daudz dūmu- to visu būs iespējams redzēt jau 6dien. Un, protams, iespēja piedalīties tiek dota katram, kuram ir sacensībām derīgs auto, tātad visu vēl var paspēt. 20.augustā Biķerniekos pirms sacensību treniņš 19:00.

Vēl daži pārsteigumi- pauzēs izlozēts tiks Drift taxi- braucēja Jāņa Lamberta Pro mašīnā un vēl, šoreiz Street braucējus tiesās arī viens no Pro klases pārstāvjiem- kurš? Atnāksiet, redzēsiet. Pasākumā par jautru atmosfēru šoreiz rūpēsies komentētāji Aldis un Mārtiņš Kalniņi. Un , protams, tandēmu braucieni. 32 labākie braucēji tiks tālāk un viņiem pēc kvalifikācijas būs iespēja sevi pierādīt tandēmu cīņās. 16 labākie A fināla un pārējie 16 B finālā- vēl vairāk tandēmu, vēl vairāk dūmu.

Pasākuma oficiālais afterparty notiks bārā PussyLounge, kur sportiskā gaisotnē visi laipni aicināti pavadīt vakaru, bet nu jau ārpus trases, un uz vietas varēs baudīt iespaidīgu šovu no Eiropā atzītā iluzionista Jura Gavrilova, tematiskajā vakarā - HokusPokus.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās biļešu servisa kasēs visā Latvijā tikai 3 Ls. Bērniem līdz 8 g.v. bez maksas. Uz vietas iespēja iegādāties biļetes arī tehniskajā parkā 6 Ls.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti