Noslēgusies autofotoorientēšanās sacensību otrā sezona

 
17.novembris 2010 23:00

Sestdien, 6.novembrī, Zemgalē norisinājās autofotoorientēšanas sacensību otrās sezonas pēdējais posms „Nezināmā Zemgale”.


Starts Foto: autofotoorientesanas.lv

Saņemot gardo ceļamaizi no konditorejas „Raušu Meistars”, uz starta stājās 82 ekipāžas no tuviem un tāliem Latvijas novadiem.

Šoreiz autofotoorientēšanās brauciena dalībniekiem pēc kartes bija jāatrod un pēc fotogrāfijām jāatpazīst daudzas interesantas un, iespējams, pat sen neapmeklētas vietas Zemgalē – Rundāles, Bauskas un Jelgavas pilis, Tērvetes Dabas parku, Pokaiņu mežu, kā arī „Trušu pilsētiņu” un koktēlnieka J.Audzijoņa sētu „Jūras” Vecumniekos. Dalībniekiem bija dota arī unikāla iespēja apmeklēt vairākas bijušās PSRS armijas bāzes, kā arī atklāt sev citus neparastus apskates vērtus objektus, kuriem ikdienā tiek braukts garām.  



Meklējamie kontrolpunkti bija izkaisīti pa visu Zemgali, taču pilnīgi visus punktus nesavāca neviens. Pēc 7 stundu orientēšanās līdz finišam viesu namā „Iecupes” nonāca visas 82 ekipāžas.


Pirmās vietas ieguvēji

Vislielāko punktu skaitu – 13750 punkti, un pirmo vietu šī gada noslēguma posmā ieguva ekipāža no Rīgas – Artūrs Gedvillo, Marina Vidiņa, Natalja Smirnova un Dace Liepkalne ar a/m Honda Accord, kopā nobraucot 361km. Uzvarētājiem balva no AutoFotoOrientesanas.lv - Galactico dāvanu karte 50Ls vērtībā, kā arī piemiņas balvas no "Baltic Candles" un Rundāles pils.

Otrās vietas ieguvēji šoreiz tika noteikti pēc nobrauktajiem kilometriem, jo divām ekipāžām bija vienāds punktu skaits – 13200. Īsāko maršrutu veica un otro vietu ieguva Saab kluba ekipāžaInesis Vimba, Ainars Mediņš, Rūta Mediņa un Agate Mediņa ar a/m Toyota Land Cruiser, kopā nobraucot 346km un balvā saņemot Galactico dāvanu karti 25Ls vērtībā, kā arī piemiņas balvas no "Baltic Candles" un Rundāles pils.

Trešā vieta tika jelgavniekiem – Nikitam Petrovam, Aleksandram Veržbickim un Ligitai Igaunei, kuri ar a/m Audi A6 Avant nobrauca 399km. Trešās vietas ieguvējiem 25Ls dāvanu karte no www.vietas.lv, kā arī piemiņas balvas no "Baltic Candles" un Rundāles pils.



Visi rezultāti, dalībnieku atsauksmes, diskusijas un informācija par autofotoorientēšanos -sacensību oficiālajā mājas lapā www.autofotoorientesanas.lv

Mūs atbalstīja:

Viesu nams „Iecupes”, “Mammadaba”, Rundāles pils, Vecumnieku “Trušu pilsētiņa”, koktēlnieka J.Audzijoņa sēta “Jūras”, Strūbergu ģimenes daiļdārzs, konditoreja “Raušu Meistars”, Dobeles sveču ražotājs “Baltic Candles”, izdevniecība „Jāņa Sēta”, interneta portāli www.iauto.lv , www.reitingi.lv , www.travelnews.lv, www.vietas.lvwww.novonews.lv , www.bavariancar.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti